İyiyiz buyuyoruz cok sukur :) 7.5 aylik oldu.
Seninde hayirli haberlerini bekliyorum insallah
morisim hadi gözün aydın olsunoyyy maşallah maşallah..
teşekkür ederim canım.. İnşallah bize de 867 kadro vermişler..
çok şükür sıralamam iyi yerlerin açıklanmasını bekliyorum ama
20.yy da bilişimi iyice öldürdüler hayırlısı bakalım..
holofim sizin sonuçlar ne zaman açıklanacak bi bilgi yok mu canım ya?
Canim gec olsun ama senin icin hayirli guzel bir sonuc olsun insallah.morisim hadi gözün aydın olsunsenin sıralaman kaç? maalesef canım yeni açılan davalar var şimdi de onları bekliyoruz
inşallah canım... sen de kasımı bekliyorsun, senin için de hayırlısı olur inşallah. ailem inanmıyor, açıklandı da düşük aldım, söylemiyorum sanıyorlarCanim gec olsun ama senin icin hayirli guzel bir sonuc olsun insallah.
Buradan haber ver mutlaka meraktayim
Gecen seneki sorumda nilkon u bilirsin. Sosyal bilgilerdi. Ayni ilcede yasiyoruz. İkinci atamada atandi cok sukur. Face den de arkadasim ne guzel geziyor tatilin tadini cikariyor okul zamani ogrencilerrle fotolarini goruyoruminşallah canım... sen de kasımı bekliyorsun, senin için de hayırlısı olur inşallah. ailem inanmıyor, açıklandı da düşük aldım, söylemiyorum sanıyorlarhaber ederim canım
morisim hadi gözün aydın olsunsenin sıralaman kaç? maalesef canım yeni açılan davalar var şimdi de onları bekliyoruz
evet canım nilkonu hatırlıyorum, 2014te aramızda bi puan vardı ve 400 kişi oynuyordu. şubatta atandı, kurtuldu. onun adına çok sevindim, inşallah hep öyle mutlu olur. darısı bu topikteki herkesin başınaGecen seneki sorumda nilkon u bilirsin. Sosyal bilgilerdi. Ayni ilcede yasiyoruz. İkinci atamada atandi cok sukur. Face den de arkadasim ne guzel geziyor tatilin tadini cikariyor okul zamani ogrencilerrle fotolarini goruyorum
İnsallah darisi sana
maşallah canımcımcanım benim sıralamam 167..
hayırlısı be canım Allah hayırlısı ile yüzünü güldürsün de var geç olsun ne yapalım
bu senede böyle ypacakları tuttu..
Morisi neresi geldicanım benim sıralamam 167..
hayırlısı be canım Allah hayırlısı ile yüzünü güldürsün de var geç olsun ne yapalım
bu senede böyle ypacakları tuttu..
Holofiram senin icin hep hayirlisi diye dua ettim. İnsallah bu sonuc hayirlidir canim benim.kızlar bugün de diğer dava sonuçlandı. onda da karar aynı. iptal yok. inşallah hayırlısı budur. yarın ösym kurulu toplancakmış, sonuçları bayram tatilinde de açıklayabilirlermiş. ettiğiniz dualar için teşekkür ederim
sağ ol güzelim benim, Allah razı olsun. Rabbim hepimizi hayırlı sonuçlara ulaştırsınHolofiram senin icin hep hayirlisi diye dua ettim. İnsallah bu sonuc hayirlidir canim benim.
Morisim senin neresi oldu merak ediyorum. İnsallah iyi bi yer olmustur kuzum
sedefimmm nasılsın balımmHolofiram senin icin hep hayirlisi diye dua ettim. İnsallah bu sonuc hayirlidir canim benim.
Morisim senin neresi oldu merak ediyorum. İnsallah iyi bi yer olmustur kuzum
sedefimmm nasılsın balımm
atanan arkadaşları tebrik ediyorum. holofira umarım gönlünde ne varsa gerçekleşir.
bende okul ev falan idare ediyorum canım napayım. hayat işte bittim dediğin yerden başlıyorsunbadem sağ ol canım. sen nerelerdesin, neler yapıyorsun?