2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

İyiyiz buyuyoruz cok sukur :) 7.5 aylik oldu.
Seninde hayirli haberlerini bekliyorum insallah

oyyy maşallah maşallah..
teşekkür ederim canım.. İnşallah bize de 867 kadro vermişler..
çok şükür sıralamam iyi yerlerin açıklanmasını bekliyorum ama
20.yy da bilişimi iyice öldürdüler hayırlısı bakalım..

holofim sizin sonuçlar ne zaman açıklanacak bi bilgi yok mu canım ya?

morisim hadi gözün aydın olsun senin sıralaman kaç? maalesef canım yeni açılan davalar var şimdi de onları bekliyoruz

Canim gec olsun ama senin icin hayirli guzel bir sonuc olsun insallah.
Buradan haber ver mutlaka meraktayim
inşallah canım... sen de kasımı bekliyorsun, senin için de hayırlısı olur inşallah. ailem inanmıyor, açıklandı da düşük aldım, söylemiyorum sanıyorlar haber ederim canım

inşallah canım... sen de kasımı bekliyorsun, senin için de hayırlısı olur inşallah. ailem inanmıyor, açıklandı da düşük aldım, söylemiyorum sanıyorlar haber ederim canım
Gecen seneki sorumda nilkon u bilirsin. Sosyal bilgilerdi. Ayni ilcede yasiyoruz. İkinci atamada atandi cok sukur. Face den de arkadasim ne guzel geziyor tatilin tadini cikariyor okul zamani ogrencilerrle fotolarini goruyorum
İnsallah darisi sana

morisim hadi gözün aydın olsun senin sıralaman kaç? maalesef canım yeni açılan davalar var şimdi de onları bekliyoruz

canım benim sıralamam 167..

hayırlısı be canım Allah hayırlısı ile yüzünü güldürsün de var geç olsun ne yapalım
bu senede böyle ypacakları tuttu..

evet canım nilkonu hatırlıyorum, 2014te aramızda bi puan vardı ve 400 kişi oynuyordu. şubatta atandı, kurtuldu. onun adına çok sevindim, inşallah hep öyle mutlu olur. darısı bu topikteki herkesin başına

canım benim sıralamam 167..

hayırlısı be canım Allah hayırlısı ile yüzünü güldürsün de var geç olsun ne yapalım
bu senede böyle ypacakları tuttu..
maşallah canımcım inşallah senin için hayırlı olacak bi yere atanırsın tercihlerini yaptın mı? nereler açılmış, nereleri yazdın? ben atanmim diye olmaz diyebilcem her şey oluyor sanki, bazen isyana düşüyorum ama nasip işte hepsi de, yaşamam gerekiyormuş yaşıyorum

Merhabalar ben de size katılmak istiyorum :)) 2017 de gireceğim hayırlısıyla sınıf öğretmenliği bölümüm. Ne kadar tuhaf geliyor 2 sene önce üniversite sınavı için harıl harıl çalıştığım konulara şimdi tekrar kpss için çalışacağım

kızlar ilk dava sonuçlandı. hiçbir değişiklik ve iptal yok. ösym nin cevapları doğru kabul edildi. şimdi diğer iki davanın akıbetini beklicez. biraz olsun rahatladım. alan netlerim beklediğim gibi gelir inşallah...

Holofiram senin icin hep hayirlisi diye dua ettim. İnsallah bu sonuc hayirlidir canim benim.
Morisim senin neresi oldu merak ediyorum. İnsallah iyi bi yer olmustur kuzum

Holofiram senin icin hep hayirlisi diye dua ettim. İnsallah bu sonuc hayirlidir canim benim.
Morisim senin neresi oldu merak ediyorum. İnsallah iyi bi yer olmustur kuzum
sedefimmm nasılsın balımm

atanan arkadaşları tebrik ediyorum. holofira umarım gönlünde ne varsa gerçekleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…