- 22 Mayıs 2012
- 950
- 446
benim de p3ten 85i garantilem lazım canım bir de yaş ilerleyince insan çok daha fazla stresli oluyor...sözel konularıı hep unuttum iyice planlı çalışmam lazım..
eşimin ailesinin de benim aileminde durumu çok yoktu çok eşya almadık fakat düğün falan derken o bile borç oldu bize kredi falan çektik onu ödemekle meşgulüz çoğu yeni evliler gibi eşime yardımcı olmak istiyorum borç zor oluyor canım onun yükü var biraz annem ve kardeşime yardımcı olmak istiyorum hayatta bana güveniyorlar tek..
kafamda büyütüyorum sorumluluklarımı bir de sürekli memuriyet konusunda kaynanam memur gelin listesini sayıyor ara sıra şunu istedik bunu istedik büyük görümcem nasibinde yok kazanamazsın bırak şu işleri hep aynı şeyleri konuşuyorsun diyor eltim ben kazanamadıkça resmen gülüyor bana on onbeş gün önce çaya geldiler kaynı eltim aa çalışmaya başladın mı sen diyor ve resmen gülüyor yere bakarak iyi diyor...
eltimin mesela kardeşi öğretmen dershanede de çalışıyor hani mesela ben olsam durumumu bildiğim eltim için kardeşime derim dershaneden kitap ayarla kazansın yetim hem de eltim sonuçta falan ama resmen kazanmamam için dua etmese de olmaması işine geliyor..
en büyük destek eşim kardeşim ve annem
kafanı çok ağrıttım kusura bakma gerçi ses yok ama okumak zor olabiliyor bazen ağlamak diye bahsedince içlendim biraz ben de çok ağlıyorum
eski kaynaklarımı bitireceğim ben de işte sonra yeni kaynaklar var 4-5 tane bir yakın arkadaşım yolladı Rabbim gönlüne göre versin ona da eşimden bazen kitap istemeye utanıyorum elimdeki kaynaklar bittiğinde artık isteyeceğim ..
Dua et bize umarım ben de senin gibi kazandım derim hayırlarla inş amin
Yok ya estağfirullah çok iyi anlayabiliyorum sizi.Benim de hemen hemen bu tür sıkıntılarım var.Evli değilim ama benim de öyle bi niyetim var.Görüştüğüm birisi var.1 yıldır çalışıyor kendisi ama pek birikim yapamadı kendi ihtiyaçlarını ancak karşıladı ilk yıl.Tek başına ev tuttu eşya vs. aldı bazılarını 2. el bazılarını sıfır. tv aldı evlenince de kullanacağız.2 koltuk aldı ama ben pek beğenmedim gerekirse onları da kullanırız bir süre sonra yenisini alırız.Nevresim takımları var.Halısı var bi tane yeni.Elektrik süpürgesi Mutfak eşyaları vs. evlenirken hepsine bakıp kullanabileceğimiz eşyaları alıp kullancam evleniyorum diye abartmayı düşünmüyorum.
Ben de atanınca inşallah para birktirip evlenmeyi düşünüyoruz.Biz de kendimiz yapacağız herşeyi. Kredi borçlarımız da var öğrencilikten. Allah'tan benim kaynana kayınbaba adayı sorunlu değiller.En azından şimdilik öyle görünüyorlar.
Eltini görümceni önemseme asla.Onlar gibi olanları da önemseme. Hatta görüşme bile mümkün olduğu kadar.Onlar gelince kitaplarını falan kaldır çalıştığını herkese söyleme.Öylesine deneyeceğim falan de ısrarla soran olursa.Annene söyle bol bol dua etsin sana annelerin duaları gerçekten kabul oluyor.