2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Canım bizim dershane hocasıda tarih slaytları vericek özet bilgiler hafta sonu alıcam dershanede işlediğimiz bu 4haftalık konularla alakalı bende onları yollarım sana incelersin bilgisayarda bilgisayar yoksada fotokopicide çıkarttırıraın ders notu gibi kullanırsın
çok memnun olurum ben sana mail adresimi yollarım ordan yollarsan kendi notlarımı çıkarırım tüm konular mı yoksa işlediğiniz yere kadar mı slaytlar canım

çok memnun olurum ben sana mail adresimi yollarım ordan yollarsan kendi notlarımı çıkarırım tüm konular mı yoksa işlediğiniz yere kadar mı slaytlar canım
Yaz boyunca 4haftalık sürede her hafta 2gun 4er saat tarih yapıyoruz genel özet ve temel bilgiler önemli bolumler hocamız tarafından meb in kaynaklarından ayarlanmış yani tüm konular var

Kızlar elimde kaynak kitap yok hiç. Soru bankası almak ıstiyorum. Sizce 2015 basim kitapları almak mi yoksa yenilerinin çıkmasını beklemek mi mantıklı.

Eğer beklersem çalışmalarım aksar..

Ne yapsam kararsız kaldım :KK64:

Kızlar elimde kaynak kitap yok hiç. Soru bankası almak ıstiyorum. Sizce 2015 basim kitapları almak mi yoksa yenilerinin çıkmasını beklemek mi mantıklı.

Eğer beklersem çalışmalarım aksar..

Ne yapsam kararsız kaldım :KK64:

canım gy gk eb de yeni basımları çıkan yayınlar var ama sen alan için mi sordun?

canım gy gk eb de yeni basımları çıkan yayınlar var ama sen alan için mi sordun?

Gy gk içi sormuştum canım peki hangi yayinlarin yeni basımı var. İnternetten sipariş veriyorum kitapları. Daha yeni bakmistim göremedim ama o_O

teşekkür ederim canım.. Darısı başınıza inşallah.. Allah daha güzel puanları nasip etsin size.
günde 6.5 - 7 saat çalışıyordum. Nisan sonunda çalışma saatimi 9 saate çıkarmıştım (kronometre ile çalışıyordum)

P3:86 P10:90 canım..

Bide şu avantajım var alanım yoktu.
Tebrik ederim canim.

Kontenjanlar açıklanıyor bugün.
Saat 12'de. Yusuf Tekin twitterda yazmış.
İnşallah sevineceğimiz rakamlar olur.
:KK49:

2015te girenler ve atanacak arkadaşlar nerelerdesiniz? =((

İstanbul'da sağlık raporu için görüştüğünüz devlet hastaneleri var mı?
Bir dert daha çıktı başımıza. Zaten çok masraf olacak neden yıllardır istemedikleri şeyi bu yıl istemeye başladılar anlamak mümkün değil.

Yaa hayirlisi
Baktim dun 900,kusur kadro gelmisti
Diger puanin kac canim ?
Gerci sizin icin inemli olan alan

evet canım kötünün iyisi bi kadro verilmiş, buna da şükür ama ben ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum. o sayı benim için hiçbir anlam ifade etmiyor şu an. şimdi atanacak olan seviniyor, hazırlık yapıyor; atanamıcak olan ders çalışma planları yapıyor. yarın millet tercih yapcak, biz kaldık böyle :KK43: p10 um fena değil ama alan beklediğim gibi gelmezse bi işe yaramaz :KK51:

X