çok memnun olurum ben sana mail adresimi yollarım ordan yollarsan kendi notlarımı çıkarırım tüm konular mı yoksa işlediğiniz yere kadar mı slaytlar canımCanım bizim dershane hocasıda tarih slaytları vericek özet bilgiler hafta sonu alıcam dershanede işlediğimiz bu 4haftalık konularla alakalı bende onları yollarım sana incelersin bilgisayarda bilgisayar yoksada fotokopicide çıkarttırıraın ders notu gibi kullanırsın
Yaz boyunca 4haftalık sürede her hafta 2gun 4er saat tarih yapıyoruz genel özet ve temel bilgiler önemli bolumler hocamız tarafından meb in kaynaklarından ayarlanmış yani tüm konular varçok memnun olurum ben sana mail adresimi yollarım ordan yollarsan kendi notlarımı çıkarırım tüm konular mı yoksa işlediğiniz yere kadar mı slaytlar canım
Kızlar elimde kaynak kitap yok hiç. Soru bankası almak ıstiyorum. Sizce 2015 basim kitapları almak mi yoksa yenilerinin çıkmasını beklemek mi mantıklı.
Eğer beklersem çalışmalarım aksar..
Ne yapsam kararsız kaldım
canım gy gk eb de yeni basımları çıkan yayınlar var ama sen alan için mi sordun?
kitap seçin ana sayfasında beyaz kalem, yargı, isem bi de data tarihi gördüm canımGy gk içi sormuştum canım peki hangi yayinlarin yeni basımı var. İnternetten sipariş veriyorum kitapları. Daha yeni bakmistim göremedim ama
Tebrik ederim canim.teşekkür ederim canım.. Darısı başınıza inşallah.. Allah daha güzel puanları nasip etsin size.
günde 6.5 - 7 saat çalışıyordum. Nisan sonunda çalışma saatimi 9 saate çıkarmıştım (kronometre ile çalışıyordum)
P3:86 P10:90 canım..
Bide şu avantajım var alanım yoktu.
Canim.kac geldi ? Ben memleketteyim takip edemediminşallah morisim
kuzum açıklanmadı dahaCanim.kac geldi ? Ben memleketteyim takip edemedim
Tebrik ederim canim.
Sosyal bilgilerdi demi ?kuzum açıklanmadı daha
İyiyim cok sukur bebek buyutuyorum.teşekkür ederim canım.. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
İyiyim cok sukur bebek buyutuyorum.
Kasim atamasini brkliyorum 4 gozle
İyiyiz buyuyoruz cok sukur :) 7.5 aylik oldu.oyoyoy nasıl sağlığı sıhhati keyfiniz yerindedir inşallah..
inşallah canım ya inşallah olur da rahatlarsın..
evet canım ya mahkeme sonuçlanmadı ki ösym puanları açıklasınSosyal bilgilerdi demi ?
Yaa hayirlisievet canım ya mahkeme sonuçlanmadı ki ösym puanları açıklasın
Yaa hayirlisi
Baktim dun 900,kusur kadro gelmisti
Diger puanin kac canim ?
Gerci sizin icin inemli olan alan