Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beliss sınava girmedi muhat önümüzdeki yıl hazırlanacak inşallahBelissa napti kizlarr. Atanma durumu var mi
Anaaaaaa m niye girmedi yawwbeliss sınava girmedi muhat önümüzdeki yıl hazırlanacak inşallah
öyle planladı vardır bir bildiği :)Anaaaaaa m niye girmedi yaww
elinizdeki kitaplar konu anlatımı ise değişen, eklenen çok bilgi var konu anlatımları yenileyebilirsiniz ama soru bankasıysa çözebilirsiniz. eski denemeleri de pek çözesi gelmiyor insanın. yeni yayınların çıkması kasım aralıkı buluyor o zamana kadar elinizdekileri değerlendirebilirsiniz.Mezu n olali baya oliyor benim .ama ilk defa bu yil hazirlanmak istiyorum. elimde 3 4YIL ONCESININkitaplari var arkadaslar bunlarami calisiyim yeni kitaplarmi ediniyim sizce .sinav sistemi degisti soru sayiso azalmisti hagirlarsaniz?
merim hayırlı olsun sonundaaa sorunlar aşılmış ya artık keyfini çıkarın bundan sonrası çok daha güzel olur inşallahhayırlsı olsun canlar
kızlar sağolun internete ancak girebildim, cevap yazamadım size. isteme olaylarına karıştık da beni istemeye gelecekler inşallah. malum sıkıntılı süreçler bunlar. ailem yönünden sıkıntı çıktı üzüldük malesef. atlattık gibi ama yine de dua edin olur mu?
siz 2016ya hazırlanıyorsunuz di mi? branş nedir?kızlar nasıl gidiyor çalışmalar. ...
merim hayırlı olsun sonundaaa sorunlar aşılmış ya artık keyfini çıkarın bundan sonrası çok daha güzel olur inşallah
Merhaba kızlar.Upuzun zamandan sonra ilk defa yazıyorum.Ben de topiğe ara ara girip ne çalıştığımı vs. yazıyordum.Ders ders çalışmaktansa karışık çalışmak daha iyi oluyor.Ama ben de 1 günde sadece 1 dersin konusunu çalışıyorum.
Ama hafta boyunca tüm derslere bakmış oluyorum.Bir de matematik ve gelişimi bitirdim.Unutmamak için her gün 40ar soru çözüyorum.Türkçeden de 20 paragraf çözüyorum.Bitirdikçe dersleri tekrar için onlara da günlük test ekleyeceğim.Biraz yoğun ama başka yolu da yok.Çalışmaktan ziyade çalıştığını her gün aklında tutabilmek önemli.
3 haftada 1de tekrar yapıyorum.Şimdilik güzel gidiyor. Bilgisayar öğretmenliği benim bölümüm. 81 civarında kapattı sanırım ben 72 almıştım geçen sene.En az 85 almam lazım.
Benim alanım okul öncesi hedefim 80puan ve üzerine çıkabilmek şuan yavaş yavaş turkçe ve matematik ilk konuları bitiriyorum test çözüyorum donem içinde dershaneye de başlıycam anlatır mısın nekadar zaman nasıl çalıştın buarada tebriklerMerhaba kızlar.Upuzun zamandan sonra ilk defa yazıyorum.Ben de topiğe ara ara girip ne çalıştığımı vs. yazıyordum.
Bugün tekrar bir bakayım dedim eski sayfaları karıştırdım bu bir yıl tekrar canlandı gözümde. En az 85 almam lazım yazmışım ve hedefime ulaşmışım görünce duygulandım
p10: 87.96 Bilgisayar öğretmenliği bölümüm. Bir aksilik vs. olmazsa ve nasipte varsa bu yıl atanıyorum.
Allah herkersin gönlüne göre versin.
belissa, holofira, izmirlimeri, chocolatecips, bade, sevdalinka, izumi, morisi... bunlar aklımda kalan isimler.Hatırıma gelmeyen tüm arkadaşlar Allah hepinizin gönlüne göre versin
Benim alanım okul öncesi hedefim 80puan ve üzerine çıkabilmek şuan yavaş yavaş turkçe ve matematik ilk konuları bitiriyorum test çözüyorum donem içinde dershaneye de başlıycam anlatır mısın nekadar zaman nasıl çalıştın buarada tebrikler
Eline ağzına sağlık Allah emeğinin karşılığını versin.çok planlı ve güzel çalışmışsın bir kaç arkadaş daha bilgi verdi genelde herkes nisan sonunda bitirmiş konuları dershanelerde aynı şeyi söylüyor zaten ve sürekli soru çözümüne yuklenmişler ben şuan okadar çözemiyorum çalışamıyorum konsantre olamıyorum ama ne yapsam kar diyorum elimden geleni yapıyorum tam düzen oturtamadım ama hedefime ulaşmak için onumde zamanım var kesinlikle elimden geleni yapıcam şuan turkçe matematikle ilerliyordum bi kaç hafta sonra coğrafyayıda ekliycemMerhaba inşallah sen de hedefine ulaşırsın.Benim 2. girişimdi.İlk yıl okul vs. vardı çalışamadım adam gibi.Eğitimden gelişim ve öğrenmeyi bitirmiştim sadece. Dersaneye de gitmedim okul zaten yoruyodu gitsem de o yorgunlukla bir işe yaramayacaktı.
Bu yıl da dersaneye gitmedim.2014 ramazan bayramı bittiğinde yavaş yavaş en sevdiğim ders olan matematikten başladım.Evde ablamın eski kaynakları vardı.onlarla başladım.Matematiği erkenden bitirip yıl içinde soru çözmekti amacım.
Kendime plan yaptım.Nisan ayına kadar tüm konularım bitecek şekilde plan yaptım.Sarkacağını biliyordum çünkü öyle de oldu Eğer zaman probleminiz varsa planınızı 1 ay öncesine çekin.Hele de benim gibi zaman azaldıkça telaş yapıyorsanız işe yarayacaktır.Yaklaşık şubata kadar düzenli çalıştım her güne bi ders koydum sıkıldıkça matematik geometri çözdüm.Sonra yavaş gidiyorum gibi geldi.Yatılı misafirimiz geldi 2 hafta kaldılar.Ben o ara tekrar hızlandım saat 7de kalktım 2de yattım.Yatarken mp3e tarih videosu atıp dinledim.Ufak notlarımı vs. okudum uyuyakalana kadar.Eğitim denemesi çözmeye başladım ama elimdeki denemeler eski sınav sistemine göreydi 120 soru olanlardan.
Her gün planımı gözden geçiriyodum tekrar düzene sokuyodum. Pek başta planladığım gibi olmadı açıkçası. Tarih beni çok yordu geçen yıl girişimde de tarih çalışma deneyimlerim olmuştu ama bir türlü çözemedim çözemeyeceğim de.Abartmıyorum konuları 2 3 kez çalışmak bana yetmiyordu. 5 6 kere çalıştım. Bazen elimdeki tüm eski yeni kaynakları bir araya getirip notlar tuttum tarihten.Çok soru çözmeye uğraşmadım tarihten çünkü ezber çıkacağını biliyordum geçen yıl da öyleydi çünkü.Bilgi soruları içeren soru bankaları çözmeye çalıştım o yüzden.
Anayasayı sona bıraktım ezber o da çünkü.
Eğitim ve türkçe ve coğrafya da pek sorun yaşamadım.Onlar çalıştıkça ilerledi fazla tekrarlara gerek kalmadı.
Her gün istisnasız atanmanın hayalini kurdum bu da çok önemli motivasyonu sağlamak için.Sıkıldığım anlarda kendimi yüksek puan alınca bu sıkıldığın anları hatırlamayacaksın diye kendimi teselli ettim.Son 3 ay zor geçti ama sınav yaklaştıkça acaba olacak mı vs. diye.
Son zamanlarda deneme aldım canım sıkıldıkça çözdüm.
Son 20 günde her gün 1 deneme ve tarih anayasa ve güncel okudum.Anayasadan soru çözdüm.
Ve tarihi ayrıntılı bitiremeden sınava girdim Bazı konulara hiç bakmadan hem de.
İnkılap tarihinin bir kısmı ve çağdaş türk tarihini küçük özet bir kitap vardı.Kardeşim okudu ben dinledim. O şekilde halletmeye çalıştım.Pişman mıyım kesinlikle değilim.Çalıştığım o kadar osmanlı tarihinden 3 5 soru ancak çıktı.
Tarihte sorun yaşıyorsan birinden çalışma şekli hakkında tavsiye al yoksa benim gibi içinden çıkamazsın.
Matematiğe şimdiden başla.En vefalı ders bence kendisi.Hiç bilmiyormuş gibi çalış.
Türkçe bol bol soru ve sınav anındaki motivasyonuna bağlı.
Coğrafya pek zorlamıyor.
Son ana kadar çalışmaya devam ettim ama siz öyle yapmayın.Ben kafamın karışmayacağına inandığım için öyle yaptım.Sınavdan bi gün önce güncel kitabı vardı onu okudum bikaç kendi çapımda güncel şu çıkar vs. dediğim vardı onlar çıktı sınavda.
Sınava gireceğimiz gün ne olduysa mide ağrım tuttu kahvaltı yaptım ama geri çıkardım.Midem berbat bi halde sınav yerine gittim.Orada geçti şükür.Sınava girdim türkçeden başladım 5 boş bıraktım matematiğe geçtim ondan da 8 boşum var.Saate bi baktım sadece yarım saat var ve daha genel kültür duruyo. Bir hızlandım ben.genel kültürü 25 dkda hallettim kalan 5 dkda da 5 mat çözdüm. Ama yetişmeyecek diye o kadar korktum ki. Yine de yetişmedi aslında ama o an en iyisi buymuş demekki. Son yarım saate bu kadar yapmam bile bi mucize.İşte bir yerden sonra nasip meselesi. Sınavdan önce bana yarım saatte 65 soru yapacaksın deseler sınavı kazanamam derdim.
Son olarak da dua etmeyi ihmal etmeyin.Ama eksik de dua etmeyin.Ben hep hayırlısıyla bu yıl atanayım iyi insanların olduğu güzel bir okula diye dua ettim.Hala dua etmeye devam ediyorum.
Yazdıkça yazmışım ya Kaynakları da yazayım bari
Data tarih türkçe coğrafya anayasa soru bankaları aldım.Mutlaka tavsiye ediyorum.Özellikle tarih coğrafya ve anayasayı türkçesi eh işte.Soru cevap boşluk doldurma vs. de var.
Data matematik geometri konu anlatımlı
Tarihin pusulası kitabını aldım.
Eğitim bilimleri pegem soru bankasını çözdüm.
Deneme pegem fem yediiklim aldım.
Pegemin konu anlatımlı gk gy seti çalışan biri almış tekrar girmek için kpssye çalışmıcam diye bana verdi.Beğendim güzeldi.
Akademi denizi coğrafya anayasa soru bankasını aldım ama pek sevmedim.
İhtiyaç güncel kitabı (son ay aldım)
Bunlar 2015 basımdı.
Eğitim bilimleri uzman kariyer (2014) yediiklim (2010) ihtiyaç (2009) bu 3 kaynaktan baktım. Uzman kariyeri beğenmedim geçen yıl almıştım.
Türkçe matematik garanti soru bankası, konu anlatımı 2012
Türkçe matematik karaca ales soru bankası 2013 Ales ne alaka demeyin mutlaka bir ales soru bankası bitirin sınavda çok işinize yarayacak.
Tarih coğrafyada bi kaynak vardı ama yayını hatırlayamadım şu an
Matematik çıkmış soruları çözdüm.
Beyazkalem 2010dan kalan eğitim testleri vardı.
İhtiyaç 2010dan kalan eğitim testleri vardı.
Uzmankariyer türkçe 2012 soru bankası
Ablamın çözmediği kardeşimin ygsden kalan ne varsa ayırt etmeden çözmeye çalıştım.
2004 tarihli soru bankasını bile çözdüm.
Şimdiden çalışmaya başlaman çok iyi.Bu bile artı olacak senin için.
sağol canım hatırladım bende seni. çok sevindim. Allah iş arkadaşlarını, okulunu da çok sevmeyi nasip etsinMerhaba kızlar.Upuzun zamandan sonra ilk defa yazıyorum.Ben de topiğe ara ara girip ne çalıştığımı vs. yazıyordum.
Bugün tekrar bir bakayım dedim eski sayfaları karıştırdım bu bir yıl tekrar canlandı gözümde. En az 85 almam lazım yazmışım ve hedefime ulaşmışım görünce duygulandım
p10: 87.96 Bilgisayar öğretmenliği bölümüm. Bir aksilik vs. olmazsa ve nasipte varsa bu yıl atanıyorum.
belissa, holofira, izmirlimeri, chocolatecips, bade, sevdalinka, izumi, morisi... bunlar aklımda kalan isimler.Hatırıma gelmeyen tüm arkadaşlar Allah hepinizin gönlüne göre versin
merhaba ben de uzun uzun ayrıntılı açıklamalarınız için teşekkür ederim bize gaz oluyor ben kamu mezunuyum 30 yaşındayım belki içinizde en yaşlı benim bilmiyorum iibfliler konumda da yaşıtlarım vardır ama sınava girerken yaş olacak 31 hayırlısı diyorum herkes bir olmuyor bazıları erken bazıları geç...Merhaba kızlar.Upuzun zamandan sonra ilk defa yazıyorum.Ben de topiğe ara ara girip ne çalıştığımı vs. yazıyordum.
İyi dileklerin için çok teşekkürler darısı sizlere inşallahsağol canım hatırladım bende seni. çok sevindim. Allah iş arkadaşlarını, okulunu da çok sevmeyi nasip etsin
Rica ederim.Çalışma isteği azmi uyandırabiliyorsam ne mutlu bana.Benim de yaşım pek küçük değil 25 yaşındayım.Umudunuzu asla yitirmeyin. Başaracağınıza inanın mutlaka.merhaba ben de uzun uzun ayrıntılı açıklamalarınız için teşekkür ederim bize gaz oluyor ben kamu mezunuyum 30 yaşındayım belki içinizde en yaşlı benim bilmiyorum iibfliler konumda da yaşıtlarım vardır ama sınava girerken yaş olacak 31 hayırlısı diyorum herkes bir olmuyor bazıları erken bazıları geç...
p3 puanınız kaç geldi acaba kaç nete kaç bunları da yazarsanız çok sevinirim ben 2014 sorularını görünce tarihten çok korkar oldum ama bakalım çok çalışırsam başarılı olurum inşallah cümlemizde Rabbim hayırlısıyla hayırlı meslek hayatınızın da olmasını nasip etsin ALLAH emeklerimizi zay etmesin amin
benim de p3ten 85i garantilem lazım canım bir de yaş ilerleyince insan çok daha fazla stresli oluyor...sözel konularıı hep unuttum iyice planlı çalışmam lazım..Rica ederim.Çalışma isteği azmi uyandırabiliyorsam ne mutlu bana.Benim de yaşım pek küçük değil 25 yaşındayım.Umudunuzu asla yitirmeyin. Başaracağınıza inanın mutlaka.
Genel yetenek: 44 doğru 8 yanlış
Genel kültür: 42 doğru 14 yanlış
Eğitim: 69 doğru 9 yanlış
P1:85,5
P2:85,5
P3:85,6
Ben de tarihten çok korkuyordum.Bol bol değişik konu anlatımı alıp okuyun bir de ezber soru bankaları çözün.Eskisi gibi yorum soru sormuyorlar.2 3 tane en fazla sorarlarsa sorarlar bence.
Türkçe beni batırdı bu yıl.Geçen senekinden daha düşük türkçe netim Bu yıl da çalıştım güya...
En iyi matematik yapabildim.27 tane işaretledim 1 yanlışım vardı. Türkçemin ne kadar kötü olduğu buradan anlaşılıyor Türkçe yerine genel kültürden başlasaydım daha avantajlı olurdum.Bildiğim bikaç soruyu yanlış yaptım.Soruları üstünkörü okumak durumunda kaldım.Ama hayırlısı olsun nasip böyleymiş.
Olmaz diye birşey yok.Ben de yıl içinde çok umutsuzluğa düştüm ders çalışamadığım zamanlar oldu.Neredeyse günlük umutsuzluğa düşüp tekrardan umutlanıyodum Ağlama krizlerine vs. girdim. Bir ara gece yatmadan düzenli olarak ağlıyordum neyse ki hepsi geçti gitti...
Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah