CANIM ÇOK GÜZELMİŞ İYİ GÜNLERDE KULLAN NERDEN NE KADAR ALDIN TATLIM...Maşallah hepsi çok cici, çok güzeller.
Ben de cinsiyetini öğrendiğim gün hemen hastane çıkışını almıştım. Sabırsızlıkla Kasım ayını bekliyorum bakalım
Eki Görüntüle 1572550
Ayy cevap vermeye çok geç kalmışım. Kusura bakma. Chicco 'dan almıştım kuzum. Indirimde emin değilim ama sanırım 120 tl felandi.CANIM ÇOK GÜZELMİŞ İYİ GÜNLERDE KULLAN NERDEN NE KADAR ALDIN TATLIM...
Bebeğimin cinsiyetini bu gün öğrendim kızımız olacak inşallah.
18. Haftaya yarın giricem.
13 kasım doğum tarihimiz.
Kızımın boyu: 16.5 cm
Ağırlığı ise 189 gr.
Bunlarda babasıyla bu gün aldığımız cicileri :)
Ama cok tatli bunlar yaaaaa
Ben yurtdisinda kaliyom nasil alacam bunlari:-((((
Gule gule giydirirsin insallah))
Merhaba Butun annenlere saglikla bebislerini dunyaya getirmesi dilegi
Ile 28 Kasim kizimla tanisacamiz Gun sabirsizlikla bekliyorum pembe pembgiydirmeyi insallah saglikla dogar
Isim bulamadim daha
Çok güzel olmuş ellerine sağlık canım nasıl yaptığını tarif edebilir misin? Annemle ablam bu kutularından yapıyorlar ortadaki kumaşı ona benzettim de belki bende buna benzer bişey yaptırabilirim onlara
Çok güzel olmuş ellerine sağlık canım nasıl yaptığını tarif edebilir misin? Annemle ablam bu kutularından yapıyorlar ortadaki kumaşı ona benzettim de belki bende buna benzer bişey yaptırabilirim onlara
Güle güle kullan bende benzerini yapcam ama bir yerine takildim.Çercevenin arkasinda asma yeri yok kurdelayı nasıl taktin arka kismina silikonla sağlam olmaz diye düsündügüm icin daha bekleme asamasinda.Ben ic kismini elyaf ile doldurdum.Bitince paylasirim.
Güle güle kullan bende benzerini yapcam ama bir yerine takildim.Çercevenin arkasinda asma yeri yok kurdelayı nasıl taktin arka kismina silikonla sağlam olmaz diye düsündügüm icin daha bekleme asamasinda.Ben ic kismini elyaf ile doldurdum.Bitince paylasirim.