gerçekten çok güzel duruyor ama değil iki yaş 1 yaşında ki çocuk bile zor sığar buna bencebüyümüyor malesef. 2yaşa kadar kullanılıyormuş.
görünce hayran oluyorum çok güzel ama bir arkadaşta bebek hareketlenince tehlikeli olabiliyormuş yazmış. o yüzden düşünücez biraz daha.
bizim de annanemiz alacak beşikle arabamızı
Günaydınlaraz önce e-bebekte indirimden aldıklarım ;
10 tl....
53 tl...
260 ml. natural biberon 28tl
120 ml natural cam biberon 30 tl
15 tl kıyaslamak için aldım bakalım hangi marka daha iyi olacak.
Allah kullanmayıda nasip etsin canımGünaydınlaraz önce e-bebekte indirimden aldıklarım ;
10 tl....
53 tl...
260 ml. natural biberon 28tl
120 ml natural cam biberon 30 tl
15 tl kıyaslamak için aldım bakalım hangi marka daha iyi olacak.
Evet. Maaşımdan kenarıya atıyordum sırf ilk zamanlar nakit alıp rahatlarım diye şuan onu uyguluyorum. Sonra sıkışmayayım hem de elimde varken para alayım kenarda dursun.maşallah baya birşeyler aldın şimdiden.. aslında sonradan çok külfet olmaz gördükçe alınca
bilmiyorm ilk defa gördüm. ben molfixin alt açmasından alacağım arkadaşlarım onu çok önerdi.alt açma bezi sıvı geçirmez 1 rulıda 10 adet var ve sadece 1,15 tl nasıl sizce
Amin inşallahAllah kullanmayıda nasip etsin canım
Merhabalar ne güzel birşey bu
alt açma bezi sıvı geçirmez 1 rulıda 10 adet var ve sadece 1,15 tl nasıl sizce
Çok güzel görünüyorlar canımbunlar da gelen son cicilerimiz teyzeler
Eki Görüntüle 1523792 Eki Görüntüle 1523791 Eki Görüntüle 1523790
cam biberonumuz yenidoğan için ki inşallah hiç ihtiyaç duymayız. oyun halımız ve araç güneşliğimiz
iyi günlerde kullanmak nasip olsunİş donuşu A101e girmişken aldım 32 lira tuttu 3 ü ....
Eki Görüntüle 1526613
Sağol canım..iyi günlerde kullanmak nasip olsun
Kızlar ben de aceleciliğimden dolayı doktor kız dedi diye pembe pembe şeyler aldım ama oğlum olacakmış elimde patladı
Kızlar ben de aceleciliğimden dolayı doktor kız dedi diye pembe pembe şeyler aldım ama oğlum olacakmış elimde patladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?