- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
Çok güzellerBunlarda bizim ufak alışverişimiz..alt açmalık battaniyesi ve pamuk gibi bir battaniye daha...yeşil battaniyeden biraz daha alacağız bebek kustukça elimizin altında bulunsun:)
Eki Görüntüle 1504848 Eki Görüntüle 1504855 Eki Görüntüle 1504860
İnşaallah canım aminÇok güzellergüle güle kullanmak nasip olsun inşallah
Hayırlı olsun canım,Rabbim sağlıcakla kullanmayı nasip etsin inşAllahBunlarda bizim ufak alışverişimiz..alt açmalık battaniyesi ve pamuk gibi bir battaniye daha...yeşil battaniyeden biraz daha alacağız bebek kustukça elimizin altında bulunsun:)
Bunlarda bizim ufak alışverişimiz..alt açmalık battaniyesi ve pamuk gibi bir battaniye daha...yeşil battaniyeden biraz daha alacağız bebek kustukça elimizin altında bulunsun:)
çok güzelmişBizde ilk cicimizi aldık
Madem cinsiyeti belli değil diye kıyafet alamıyorum bende bebeğimin ilk albumlu kitabını aldım içinde hem benim hem eşimin bebeklik fotosu olacak, ananne babaanne dedesinin bile fotolari olacak. bebeğimizin doğduğundan itibaren bir yaşına kadar olan yaşadıkları ve resimleri olacak İnsaAllah kullanmak nasip olur.
Arkadaşlar doğum masrafları,yatak dolap vs gibi harcamalar için nasıl bir yol izleyeceksiniz?bunlar için ayrıca birikim yapan var mı mesela?
Bende şimdilik 200 tl maaşımdan atıyorum ve önceden bozuk para kumbaram vardı onu bebek masrafları için ayırıyorum.Arkadaşlar doğum masrafları,yatak dolap vs gibi harcamalar için nasıl bir yol izleyeceksiniz?bunlar için ayrıca birikim yapan var mı mesela?
Arkadaşlar doğum masrafları,yatak dolap vs gibi harcamalar için nasıl bir yol izleyeceksiniz?bunlar için ayrıca birikim yapan var mı mesela?
Bu besikten odasina bende istiyorum cok tatli duruyorlar hem hantalda degil. Benim ev 3 katli odalar yukarida. Salona hani su ikeada ki besikler varya ondan alicam allah izin verirde o gunleri gorursembunlarda almak istediğim beşik ve bebek arabası. Allah nasip ederse son ayımıza doğru annane alacak
Bu besikten odasina bende istiyorum cok tatli duruyorlar hem hantalda degil. Benim ev 3 katli odalar yukarida. Salona hani su ikeada ki besikler varya ondan alicam allah izin verirde o gunleri gorursem
Hayırlı olsun canım,Allahım sağlıcakla giydirmeyi nasip etsinbu haftasonu gittim hala varmış bu badiden dayanamayıp ben de 3 tane aldım biri bizim bebişe
diğer ikisi görümcemin 40 günlük ikizlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?