- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
elbette genç odası olur ama bakalım 10-12 sene sonra çocuklarımız beğencek mi o takımları oda varBen de böyle düşünüyorum. Eşim kafamı karıştırıyor. Bu takımdan çok güzel genç odası da olurmuş muşta.Kararlar kararlar..
Kızlarr böyle bir topik açmanız mükemmel oldu. Ben Yurtdışında dğum yapacağım için 3 ay içerisinde odası gelmiş ve hazırlanmış olması gereken, daha sonra da gideceğim zaten. Karar veremiyorumm. Ikea'dan kendi zevkime göre birşeyler mi yapsam, yoksa takım mı alsam? Aşağı ekliyorum. Yorum yaparsanız sevinirim.
Bunlar ikeadan, böyle güzel ve 1/2 yaşında çok hoşuna gidebilecek birşeyler yapmak istiyorum.
Bunlarda takımlar (cinsiyet 2 hafta sonra belli olur, geçen sefer göstermedii:))
Kızlarr böyle bir topik açmanız mükemmel oldu. Ben Yurtdışında dğum yapacağım için 3 ay içerisinde odası gelmiş ve hazırlanmış olması gereken, daha sonra da gideceğim zaten. Karar veremiyorumm. Ikea'dan kendi zevkime göre birşeyler mi yapsam, yoksa takım mı alsam? Aşağı ekliyorum. Yorum yaparsanız sevinirim.
Bunlar ikeadan, böyle güzel ve 1/2 yaşında çok hoşuna gidebilecek birşeyler yapmak istiyorum.
Bunlarda takımlar (cinsiyet 2 hafta sonra belli olur, geçen sefer göstermedii:))
elbette genç odası olur ama bakalım 10-12 sene sonra çocuklarımız beğencek mi o takımları oda var
aynı şeyi ben yaşadım. hep aynı takımı kullandım bekarken.
o yüzden kesinlikle öyle istemiyorum. insanın zevki değişiyor çok. aileler bir kere olsun sağlam olsun mantığı eskiden ama bence onların zevk ve yaratıcılığını engellemeyelim.
Bugün Tchibodan verdiğimiz siparişler
mumys little star olanı bende aldım bugün.
bir de kapşonlu havlu aldım.
fiyatları gayet iyi resimleri indiremedim.
güle güle kullansın bebelerimiz.
maşallah çok güzel ya bayıldım bunakızlar bende bebeğin odasının duvarını bu şekilde yapacağım.. daha cinsiyet belli olmadığı için kız veya erkek olurda arkadaki duvar kağıdı ona göre değişecek sedace..
Eki Görüntüle 1536808
Kızlar merhaba. Burda bir arkadaş bebeğine çok tatlı krem rengi ciciler almıştı. fav a eklemeyi unutmuşum. Yanlış hatırlamıyorsam kipadan demişti ama bulamıyorumhatırlayanınız var mı?
tekerlekli bu beşik istediğimiz yere götürürüz. kah odasına kah bizim yatak odasına
ikeadaki beşik nasıl? bu beşik zaten 2 yaş yada 3 yaşa kadar sonra büyük bişey alırız.artık kendi odasına yatar kuzucuklar demi
Kızlar merhaba. Burda bir arkadaş bebeğine çok tatlı krem rengi ciciler almıştı. fav a eklemeyi unutmuşum. Yanlış hatırlamıyorsam kipadan demişti ama bulamıyorumhatırlayanınız var mı?
Aradım buldum senin içinŞunlar mı? Arkadaşın ismini de yazıyorum, sorarsın. F&F'den çoğu yani evet Kipa'nın. Patik e-bebek tenmiş. PAYLAŞAN: zbyd
bebek şekerleri çok şeker değil mi ?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?