oy oy oy maşallah seni görünce ben az almışım diye düşünmeye başladım şimdi0-3 aylık kıyafetleri yıkadım , ütüye başlamıştım mola verdim ve bilançoyu yazmak istedimHastane çıkışları dahil:
2 penye ayaksız tulum
2 kadife ayaklı tulum
4 penye ayaklı tulum
2 penye yelek
1 kadife hırka
7 pijama takımı- ikisi ayaksız-
3 patikli alt
3 uzun kollu çıtçıtlı body
9 yarım kollu çıtçıtlı body
3 iç zıbın
1 kısa kollu tişört- takımlardan çıktı-
13 çift çorap, 6 çift eldiven, 8 şapka, 9 önlük.
1 astronot mont
2 müslin battaniye
1 polar battaniye
3 penye battaniye
Bu kadar sanırım.
oy oy oy maşallah seni görünce ben az almışım diye düşünmeye başladım şimdi
Oh epey çokmus annesi Güle güle kullansın inşallah. Ben 0_3 için kısa kollu 4 uzun kollu 9 tane aldım ya ters mi yapsaydim
Canım benim pijama takımı dediklerim de üst uzun kollu alt patikli set. Kısa kolluları da tulumların içine giydireceğim sanırım.
Merhaba kasım anneleri biz de Bu gun bunları siparis ettik butikbebeden ve annelutfen sayfalarindan hepsi 230 tl civarinda tuttu birde resmini ekliyemedigim chicco markasi yeni dogan emzik siparisim oldu bunlarin arasinda sizce nasil cokmu para tutmus...
Ben de eksik kalan bir şey varsa hemen almak istiyorum, kışın bebekle nasıl çıkacağız kianladım cnm. bende iç badiyi de uzun giydirirm die düşündüm. kış bebeği die ama bilmiyorum. 0-3 ve 3-6 penye patikli alt aldık üstlerine de penye aldık. ben patiksizleri biraz bekletiyorum waikikinin çok güzel eşofmanları oluo onlar gelsin onlardan alcam. kadife alt üst 4 takim var. ya eksik olursa da doğduktan sonra alırız diyorum bi tarafımda al al diyo kafam karışık. kendime alışverişim 5 dk sürer. konu bebek olunca saatlerde düşünüyorum :)
Ben de eksik kalan bir şey varsa hemen almak istiyorum, kışın bebekle nasıl çıkacağız ki
bayadir ugramadim buraya masaALLAH ne guzel ciciler alinmis miniklere iyi gunlerde kullanmak nasip olsun insALLAH
haklisin bi ara aldiklarimi paylisiyim buraya :) ihmal ettim burayi :)konuyu açtın yoksun ortadaolmuyo böyle ama
bunlar aldiklarimin bir kismi pcde bunlar vardi sadece:) digerlerinide cekip yuklerim.
sagol canim abisindende kaldi bi kac takim ilk 3 y idare eder elimdekiler:)hepsi birbirinden güzel cnm güle güle kullansın minnoş
Bunlar da kızıma ördüklerim. Daha da örmeye devam :))
Eki Görüntüle 1619300 Eki Görüntüle 1619301 Eki Görüntüle 1619299
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?