- 13 Nisan 2011
- 150
- 222
- 103
Canım ben ömrüm boyunca meyve yemedim midemi mahvediyor. Folik asit ve b12 ve diğer vit testleri tedaviye başlarken yapılmıştı herşey olması gerekenin 3 katıydı kanımda. Doktor çoğu vit ilacını geri çekti hatta kullanma dedi, birde ekledi ne yiyosunuz siz diyeCanım meyveyi niye bıraktın ki. Elma da folik asit var bence ye doğal yoldan alırsın. Ayva ye ki bebişler in guzel olsun bilmiyorum ama meyve iyidir diye düşünüyorum. Dr bana sadece yeşillik yeme dedi oda antioksidan diye. Bide kabizlik için lifli şeyler yemem söyledi. Bence sen iyi bi arastir yenilebilecek meyvelerden ye vitaminlere hrm senin hem de bebislerinin bol bol ihtiyacıniz olacak☺
Kizlarr bu surecde en zoru beklemek geliyor bana..sabirla test gununu bekleyenlere hayranimm..cumlem nereye geliyor bilinn
Ben dayanamadin kan verdimmm
Transferden sonra 7. Gunu beta hcg... 56 cikti kizlarr...sanirim benimle....5. Gunu dayanamayip vermisdim hatirlarsaniz...5.gun 13. Du simdi 7.gun 56 olmus..insallah artar..nasip..
evet bayanlar tabloyu yapmaya başlıyorum ilk mesajımda yer alacak eksikleri msj atın bana
tşklerWAW
WAW saanaaa waaaoooow diyorum hadi masallah hadi insallahKizlarr bu surecde en zoru beklemek geliyor bana..sabirla test gununu bekleyenlere hayranimm..cumlem nereye geliyor bilinn
Transferden sonra 7. Gunu beta hcg... 56 cikti kizlarr...sanirim benimle....5. Gunu dayanamayip vermisdim hatirlarsaniz...5.gun 13. Du simdi 7.gun 56 olmus..insallah artar..nasip..
Canım cok guzel haber, artıs var ve daha 7. Gün, insallah katlanarak devam eder. Darısı bize insallah. İsteyipte olmayan kim varsa neredeyse bizim dualarımız onlarla da olsun. Umarım hepimiz guzel sonuc alırız
Bende bekliyorum sabirsizda diilim acikcasi olursa olur olmazsa olmazOH OH masallah birer birer haberler geliyor. Çok sevindim. Yanımda olsanız sarılıp kocamannnnn öpesim var. Ben inatla test yapmiyanlardanim.☺sabirla bekliyorum.
Çok sevindim bu hafta çok güzel haberler alıyoruz biz bekleyenlere Moral oluyorsunuzKizlarr bu surecde en zoru beklemek geliyor bana..sabirla test gununu bekleyenlere hayranimm..cumlem nereye geliyor bilinn
sağol tatlım kızlar tabloya eklenmek isteyenler yazsın şimdi işten çıkıyorum yarın sabah erkenden halledeceğimBen hemen yazayim arkadasimm...
Soru..bayan ve pko...
4. Tup denemem..ilk 3 eurofertil..4. Bahceci umut..hangisini yazmak istersen onu yaz....
Yas..27..
Transfer tarihim ..11 kasimm...
WAW saanaaa waaaoooow diyorum hadi masallah hadi insallah
Çok sevindim bu hafta çok güzel haberler alıyoruz biz bekleyenlere Moral oluyorsunuz
ben yapıyorum canım ilk msjı ben yazmışım düzenleyerek oluşturacağım sende yaz bilgilerini yaş sebep merkez transfer tarihiYa kizlar 1 saat bakmıyorum foruma masallah ini var. Almış başınızı gitmistin iz. Ancak yetisti Son sayfaya. Ayrıca bu tablo işi guzel kim yapacak bilmiyorum ama süper fikir.
benim bilgilerim : tespit edilen sorun yok, 1. tüp denemem, izmir eurofertil su hospital, yaş 41sağol tatlım kızlar tabloya eklenmek isteyenler yazsın şimdi işten çıkıyorum yarın sabah erkenden halledeceğim
süper fikir onlarıda ekleyelimbenim bilgilerim : tespit edilen sorun yok, 1. tüp denemem, izmir eurofertil su hospital, yaş 41
tabloya transfer edilen embriyo sayısı ve kaçıncı gün emriyosu transfer edildi de eklenebilir belki?
Benim tedavim arlıkta başlıyor bende yazsam benide alır mısınız tabloyaben yapıyorum canım ilk msjı ben yazmışım düzenleyerek oluşturacağım sende yaz bilgilerini yaş sebep merkez transfer tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?