2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım ben ömrüm boyunca meyve yemedim midemi mahvediyor. Folik asit ve b12 ve diğer vit testleri tedaviye başlarken yapılmıştı herşey olması gerekenin 3 katıydı kanımda. Doktor çoğu vit ilacını geri çekti hatta kullanma dedi, birde ekledi ne yiyosunuz siz diye . Şimdide 1 vitamin kullanıyorum imom diye o kadar. Genelde proteinle beslenirim o nedenle bu aşamadada düzenimi hiç bozmak istemedim. Lifli gıdalar bide çok gaz yapıyo bende, bide o rahatsız etsin istemedim.

Canım cok guzel haber, artıs var ve daha 7. Gün, insallah katlanarak devam eder. Darısı bize insallah. İsteyipte olmayan kim varsa neredeyse bizim dualarımız onlarla da olsun. Umarım hepimiz guzel sonuc alırız

bir saat girmedim 3 sayfa ilerlemiş hemen maşallahh:) bence de tablo çok iyi olur. kızlar bişey sorcam bu lucrin iğneyi hep karından mı yapıyorsunuz. bugün ikinci günüm göbekten yaptm biraz kanamam oldu tedirgin oldum birşeyi yanlış mı yaptm diye

Reactions: WAW
evet bayanlar tabloyu yapmaya başlıyorum ilk mesajımda yer alacak eksikleri msj atın bana
tşkler WAW

Ben hemen yazayim arkadasimm...

Soru..bayan ve pko...

4. Tup denemem..ilk 3 eurofertil..4. Bahceci umut..hangisini yazmak istersen onu yaz....

Yas..27..

Transfer tarihim ..11 kasimm...

WAW saanaaa waaaoooow diyorum hadi masallah hadi insallah

Canım cok guzel haber, artıs var ve daha 7. Gün, insallah katlanarak devam eder. Darısı bize insallah. İsteyipte olmayan kim varsa neredeyse bizim dualarımız onlarla da olsun. Umarım hepimiz guzel sonuc alırız

Sagoll canimm..insallah devam ederr..rabbim hasretiyle yanan herkeze nasip etsinn...hamilelerede tamamini erdirsinn..

Çok sevindim bu hafta çok güzel haberler alıyoruz biz bekleyenlere Moral oluyorsunuz

Ben hemen yazayim arkadasimm...

Soru..bayan ve pko...

4. Tup denemem..ilk 3 eurofertil..4. Bahceci umut..hangisini yazmak istersen onu yaz....

Yas..27..

Transfer tarihim ..11 kasimm...
sağol tatlım kızlar tabloya eklenmek isteyenler yazsın şimdi işten çıkıyorum yarın sabah erkenden halledeceğim

WAW saanaaa waaaoooow diyorum hadi masallah hadi insallah

Sorma arkadasim..icim icimi yedi..bide hergun hastaneye gidiyorum ya igneye..icim icimi yiyor..dayanamadim ciyne..ama devam edermi bilmem insallah devam ederde yukselir..hepimizinkii...

Çok sevindim bu hafta çok güzel haberler alıyoruz biz bekleyenlere Moral oluyorsunuz

Insallah arkadasim artar..insallah hep beraber guzel haberler veririzz...

Ya kizlar 1 saat bakmıyorum foruma masallah ini var. Almış başınızı gitmistin iz. Ancak yetisti Son sayfaya. Ayrıca bu tablo işi guzel kim yapacak bilmiyorum ama süper fikir.
ben yapıyorum canım ilk msjı ben yazmışım düzenleyerek oluşturacağım sende yaz bilgilerini yaş sebep merkez transfer tarihi

Violet_79 canim kasiklarimda hep agrim vardi hic dinmedi dun dahada artti bugun daha iyiyim ama gogusler ilk gunku gibi patlamak uzere tatlim

sağol tatlım kızlar tabloya eklenmek isteyenler yazsın şimdi işten çıkıyorum yarın sabah erkenden halledeceğim
benim bilgilerim : tespit edilen sorun yok, 1. tüp denemem, izmir eurofertil su hospital, yaş 41

tabloya transfer edilen embriyo sayısı ve kaçıncı gün emriyosu transfer edildi de eklenebilir belki?

benim bilgilerim : tespit edilen sorun yok, 1. tüp denemem, izmir eurofertil su hospital, yaş 41

tabloya transfer edilen embriyo sayısı ve kaçıncı gün emriyosu transfer edildi de eklenebilir belki?
süper fikir onlarıda ekleyelim

Sebepsiz infertilite yaş 37 2.deneme Medipol Hastanesi tranfer min 7.günü test tarihi 23 kasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…