2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canim hiz sorun etme kendine..sivi birikmesede rahim ve yumrtaliklar kendine gelsin diye ara vermek cok cok iyi..sen simdi transfere kadar saglicakla hazirla kendini bebisine...

Aminnn insallah hepimize ol der rabbimm..ne guzel seyler yazmissinn icime nese serptinn..

Ne guzell birsey yapmissinnn..rabbim hosnut kalmisdir..hic bisi olmaz ondan korkma..ilk 3 gun agirlik konusu onemli..sen 8. Gundeymissin hem..

Kızlar degerim 106 cıktı ıiii 9.gun bugün

Ayyyyyyy coookk sukurr cooookk sukurrr..rabbime sukurler olsunn..katbe kat artsinnn.. insallah kucaginada al..

Bugun pruloton vurundum bıde kızlar ; ya cok kotuyum bugun ruh halım hıc enerjık degıl kendmı cok kastım ya sonuc negatıf cıkarsa dıye dua edelım
Ahh o duygulari biliyorum..3 tupsen negatif..ve 6.5 yil her ay negatif..ve bu 4. De en buyuk duamdi..rabbim ben hauirli olani istiyorum..hayirli olan negatifse gonlumu bu sonuca razi eyle..hafif gecsin uzuntum diye..sende oyle dua et..sonuc her neyse ona razi etsin rabbim bizleri..insallah guzel sonuclar gelecekk..

3. gun :)
Nasil geccek bilmiyorum.
Kizlar bu adet ahrisi gibi agrilariniz ne zaman basladi.
@flzkhan Artemis88 @MOMYS @mavili33
Ay hatirladigim uyeleri koydum kizlar siz gun olarak benden daha ilerisiniz
Canim benim ilk3 gun hicbisi yoksu ama hicbisi..ve 3 sabahda agladim..yaw dedim rahimi cektiler bi islem yapildi acikda olsa bi snaci bi lekelenme olmazmi...olmadi...ama 4. Ve 5. Gun sancim oldu..hele 5. Gun bilsigin adet sancisi aha adet oldum diye gittim wc ye..zaman gercekden zor geciyorr..

Ayy bitki cayi neki esim normal cay bile icirmiyir..benki cay delisi..bugun 7. Gun cay bile icmedimm..

Hamile kalan arkadaşlara bi sorum var rahim kalinliginiz kaçken transfer yapıldı bnm ki 8.8 yeterli mi dr pek bi olumsuz baktı sanki sizlerin kaçtı rahim kalınlığı cvp verin lütfen kafamda deli sorular

Canim ben teansferden 4 gun once muayene olmusdum rahim 8.3 du..

Kizlar kuru incir ceviz ananas yiyip sut icmekten gına geldi bana yaaa

Hadi yaaa...ayy bende alip yiyim bari..dun ananas almis esim 1 dilim yedim..onceki transferlerde yarim ananas yiyordumm ..bu sefer inat ettim almadim dun almis esim..incir almadim bide onunda faydasi varmiymis..ceviz badem yiyorum ama..

Canina bebegine sifa olsun yediklerin insallahhh...

kızlar tablo yapmayı bilen varmı ilk sayfaya yapalım hamilelerimizi yazalım

Yaa cokk guzel olurdu aslinnda...ama kim yapacakk...

Yaa cokk guzel olurdu aslinnda...ama kim yapacakk...[/QUOTE]
Tablo yapmak da sıkıntı yok o kolay. ama docx. veya doc. uzantılı dosya yükletmedi. Denedim.

Bende öyleyim. Hatta saçma şeylere kahkaha atarak gülüyorum. Güzel bir transfer dönemi geçiriyorum. İnşallah sonunda hepimiz için hayırlısıyla pozitif olur

Kizlarr bu surecde en zoru beklemek geliyor bana..sabirla test gununu bekleyenlere hayranimm..cumlem nereye geliyor bilinn

Ben dayanamadin kan verdimmm

Transferden sonra 7. Gunu beta hcg... 56 cikti kizlarr...sanirim benimle....5. Gunu dayanamayip vermisdim hatirlarsaniz...5.gun 13. Du simdi 7.gun 56 olmus..insallah artar..nasip..

Canım kabizlik kalmamak için incir ve kayısı. Ananas ta tutunmaya yardimci olur diye.

Ayyyyy masalalh barekallah nazar değmesin. Katlanabilir katlanarak artsın insssssss

Tablo yapmak da sıkıntı yok o kolay. ama docx. veya doc. uzantılı dosya yükletmedi. Denedim.

Bende bi liste varr..atayim bi bak..iclerindeki yazilari degistirsek...diyet listesi yapmisdim...
Olursa ona eklersinn..

[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]diyet grubu[/td]
[td]baslangic[/td]
[td]1hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]waw[/td]
[td]83.5[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azogelin[/td]
[td]94[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asya_01[/td]
[td]77[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hilaln_oz[/td]
[td]60.9[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][td].[/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[/table][/QUOTE]

[/QUOTE]
tamda bu işte aradığımız bakayım

Sabırsızlık yokkkkkkk

Ya kizlar 1 saat bakmıyorum foruma masallah ini var. Almış başınızı gitmistin iz. Ancak yetisti Son sayfaya. Ayrıca bu tablo işi guzel kim yapacak bilmiyorum ama süper fikir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…