Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ruhu citir olanin yumurtasi da citir olurmusahh ahh 36 nasıl bir erken yaş anlatamam :) Ama napalım kısmet bende bu zamanaymış. 1 yıllık evliyim ben daha . Ruhum çıtır ama yumurtalarımı bilemiyorum :))
yaa cok seviniyorum haberlerinizi aldikca kizlar darisi basimiza insallahKizlarr bu surecde en zoru beklemek geliyor bana..sabirla test gununu bekleyenlere hayranimm..cumlem nereye geliyor bilinn
Ben dayanamadin kan verdimmm
Transferden sonra 7. Gunu beta hcg... 56 cikti kizlarr...sanirim benimle....5. Gunu dayanamayip vermisdim hatirlarsaniz...5.gun 13. Du simdi 7.gun 56 olmus..insallah artar..nasip..
Ben dr olarak mustafa acet ı takip ediyordum herkes çok memnundu.Kizlar iatnbulda tavsiye edeceginz bi haastane var ni
Canım ben lucrin kullanmadım. Ama panik olma kılcal damara denk gelmiştir o yüzden kanamistir. Ne kadar kanama olduğunu yazarmisin.Kızlar bana cvp verecek kimse yok mu. Hepiniz lucrini göbekten mi yapiyor. Biraz kanama oldu iğneyi yaptıktan sonra normal mi acaba. Hastaneyi aradım doktoruna soak için izinliymis soramadim
Ben hemen yazayim arkadasimm...
Soru..bayan ve pko...
4. Tup denemem..ilk 3 eurofertil..4. Bahceci umut..hangisini yazmak istersen onu yaz....
Yas..27..
Transfer tarihim ..11 kasimm...
Cvp verdiğin için çok tesekkur ederm cnm. 3-4 damla geldi çok değil ama telaş yapmanın sebebi dün iğneyi kayinvalideme yaptirdm ignemi hiç kan gelmedi , bugün ben yapınca geldi o yüzden panik oldum birazCanım ben lucrin kullanmadım. Ama panik olma kılcal damara denk gelmiştir o yüzden kanamistir. Ne kadar kanama olduğunu yazarmisin.
Ya ben herseyi kafama gakar oldum kizlar bi yardim edin. Zaten sabah niye gerindim diye dert ettim. Bugun de bos bir celik tencere vardi tek elle kaldirdim belimin sol tarafi agridi hala da agriyo. Ya bos tencere iste kafayi yiycem ( bisey olur mu kizlar ya. Bi yandan da diyorum ki o kadardan bisey olucaksa zaten saglikli diildir eninde sonunda duser ama. Zugurt tesellisi mi bilmiyorum. Uzgunum iste (Violet_79 canim kasiklarimda hep agrim vardi hic dinmedi dun dahada artti bugun daha iyiyim ama gogusler ilk gunku gibi patlamak uzere tatlim
Iki embriyo 5. Gun benim ki tatlimsüper fikir onlarıda ekleyelim
Aynen hergūn kahve içerdim ama bebişime zarar olur diye içemiyorum çayıda açık içiyorumAy ben de kahve delisiyim.Ama yasak
Boş tencere ile birşey olacağını pek zannetmiyorum cnm o kadar kafana takma.Ya ben herseyi kafama gakar oldum kizlar bi yardim edin. Zaten sabah niye gerindim diye dert ettim. Bugun de bos bir celik tencere vardi tek elle kaldirdim belimin sol tarafi agridi hala da agriyo. Ya bos tencere iste kafayi yiycem ( bisey olur mu kizlar ya. Bi yandan da diyorum ki o kadardan bisey olucaksa zaten saglikli diildir eninde sonunda duser ama. Zugurt tesellisi mi bilmiyorum. Uzgunum iste (
Kızlar bana cvp verecek kimse yok mu. Hepiniz lucrini göbekten mi yapiyor. Biraz kanama oldu iğneyi yaptıktan sonra normal mi acaba. Hastaneyi aradım doktoruna soak için izinliymis soramadim
Canim bende de bikere oldu. Damara denk gelmistir. Morarma da olmustu ben de kanamanin ardindan icin rahat olsun problem yokCvp verdiğin için çok tesekkur ederm cnm. 3-4 damla geldi çok değil ama telaş yapmanın sebebi dün iğneyi kayinvalideme yaptirdm ignemi hiç kan gelmedi , bugün ben yapınca geldi o yüzden panik oldum biraz
Canım ultrason ile bakmadı mı doktorun? Sıvı olup olmadığı orada gözükecektir.Mesela benim öyle oldu.Benimki de ocak ayına kaldıGünaydın kızlar. Benim de p.tesi toplandı yumurtalarim ancak doktor bu ay transfer yapmayacaz dedi. Vücudun hormon ilaclarindan temizlensin dedi. Rahim de hazirlansin dedi. Endiselendim açıkçası acaba benim de vücudum sıvı mı topladi diye.
Ayy inşallah canïm çok sevindim. Çok gūzel haber. Allahım bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinKizlarr bu surecde en zoru beklemek geliyor bana..sabirla test gununu bekleyenlere hayranimm..cumlem nereye geliyor bilinn
Ben dayanamadin kan verdimmm
Transferden sonra 7. Gunu beta hcg... 56 cikti kizlarr...sanirim benimle....5. Gunu dayanamayip vermisdim hatirlarsaniz...5.gun 13. Du simdi 7.gun 56 olmus..insallah artar..nasip..
Ya onu tek elle aldigimda belime agri girdi hafif hala da devam ediyo ne bilim moralim bozuldu ciddenBoş tencere ile birşey olacağını pek zannetmiyorum cnm o kadar kafana takma.
Canım çok teşekkür ederim.Evet doktorum da aynı şeyi söyledi.bu şekilde de gebe kalma ihtimalin az olur en önemlisi senin sağlığın onu da riske atmayalım dedi.ben de ona her konuda güvendiğim için kabullendim.ama karın şişliği ev mide bulantısı biraz zorluyor beni.inşallah günden güne daha iyi olacamCanım çok geçmiş olsun. Bende yumurta toplandıktan sonra kullandığım ilaçlardan çok kotuydum. 3 gün bulanti ve mide kaynamasi yaşadım çok kötüydü. Ama 3.4 güne geçti. Bu arada yumurtaları aşırı uyarilfigindan dolayı dr çok iyi bir karar vermiş ve transferi erteleme. Keşke benim ilk olumsuz denememde dr aynı kararı verseydi. Çünkü tup bebek tedavilerinde aşırı uyarılma sonucu vücut bebeği kabul etmiyor çoğunlukla vücudun stabil hale gelmesi gerekiyor. Bu nedenle sen sabırla o zamanı bekle ve gönlünü ferah tut. İns hayirlisiyla daha güzel olacak.
Tencere zarar vermediyse de bu kadar kafana takarsan o zarar verir cnm. Dua et inşallah bi sorun olmamıştır, güzel haberler verirsin bize. Bundan sonra daha dikkat edersin cnm üzme kendiniYa onu tek elle aldigimda belime agri girdi hafif hala da devam ediyo ne bilim moralim bozuldu cidden