• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Artemis88 yaşın kaç? benim dr. ilk görüşmemde bir dr yaşımdan dolayı (41) inşallah 1 veya 2 sağlıklı embriyo elde ederiz demişti. Gerçi ben o dr.u seçmedim daha dk.sında moralimi bozdu diye :)) Tabii böyle bir olasılığım var bunu ben de biliyorum ama ya bismillah böyle de denmez ki. Aranızda en büyük ben miyim öyle sanki?
Bence bunu hiç sıkıntı yapma canım önemli olan yumurta yaşın tüp bebekte bende 32 yaşındayım ama yumurta yaşım herhalde 45 falan sol yumurtalığımda çikolata kistleri var şuan 5 tane en büyüğü 3,5*4 cm daha önce açık ameliyat oldum 2 yumurtalıktanda kistler alındı onlarda çikolata kistiydi sonra poliplerim alındı 3. ameliyatta da tüplerim kapatıldı ilaçlara aralıkta başlıcam Allah izin verirse ama sadece sağ yumurtalıktan yumurtalar toplanacak.Daha önce bir yazı okumuştum bir bayan yaşı baya varmış dr acil tüp bebek demiş tedavide sadece 2 yumurta toplanmış ve 2side döllenmiş ve transfer yapılmış bayan ikiz bebeklere hamile kalmış ve doğumdan sonra direk menepoza girmiş dr çok şanslısın demek ki bu yumurtalar son yumurtalarınmış demiş.Yani diyeceğim o ki Biz elimizden geleni yapıyoruz imkanlarımız el verdiği müddetçe gerisi Allahın bileceği iş.İnşallah Allah yüzlerimizi güldürür tez zamanda .

Ya ben herseyi kafama gakar oldum kizlar bi yardim edin. Zaten sabah niye gerindim diye dert ettim. Bugun de bos bir celik tencere vardi tek elle kaldirdim belimin sol tarafi agridi hala da agriyo. Ya bos tencere iste kafayi yiycem :KK43:( bisey olur mu kizlar ya. Bi yandan da diyorum ki o kadardan bisey olucaksa zaten saglikli diildir eninde sonunda duser ama. Zugurt tesellisi mi bilmiyorum. Uzgunum iste :KK43:(
Canım sıkma kendini bukadar benim evde annem ve eşim var onu yapma onu etme diyor ama ben ufak tefek kendimi yormadan birşeyler yapmaya çalışıyorum böyle kendimi daha iyi hissediyorum hiçbirşey yapmazsam kafamda daha çok takıyorum. Allahım kismetimizde varsa bebişlerimiz bizimle olur. Tevekkül allah diyorum.

Canım bana hiç doktor rahım kalınlıgımı demedi, cm yada mm bir rakam vermedi bana hiç. Ultrasonla bakarken rahım iyi dedi sadece.
O bilgileri yazan bir hemşire olmuyor mu? söylemesi lazım aslında.sonrasında mukayese etmek için nasıl hatırlayacak o kadar kişi var

Bozma moralını sabah yazı da paylastım da agır kaldırmaktan uzanmaktan falan bırsey olmuyormuş :KK28:
Biliyorum tatlim okudum yazini ama insan kendine engele olamiyo. Resmen cok saglikli dusunememeye basliyorsun.
Birazdan kendime gelirim ;)
Cok cok tesekkur ederim
Allahtan burasi var yoksa napardim bilmiyorum

Canım sıkma kendini bukadar benim evde annem ve eşim var onu yapma onu etme diyor ama ben ufak tefek kendimi yormadan birşeyler yapmaya çalışıyorum böyle kendimi daha iyi hissediyorum hiçbirşey yapmazsam kafamda daha çok takıyorum. Allahım kismetimizde varsa bebişlerimiz bizimle olur. Tevekkül allah diyorum.
Ben de isten ayrildigimdan beri evde sikildim zaten. Yatinca gina geliyo bana ufak tefek biseyler yapayim diyorum. Ama hic te olmayan sey iste. Neyse ilk anda bi panik oluhorum hep. Allah kolaylik versin hepimize

Kizlarr bu surecde en zoru beklemek geliyor bana..sabirla test gununu bekleyenlere hayranimm..cumlem nereye geliyor bilinn o_Oo_Oo_Oo_O

Ben dayanamadin kan verdimmmo_Oo_Oo_O

Transferden sonra 7. Gunu beta hcg... 56 cikti kizlarr...sanirim benimle....5. Gunu dayanamayip vermisdim hatirlarsaniz...5.gun 13. Du simdi 7.gun 56 olmus..insallah artar..nasip..:KK200:
İnşallaaah inşallah canım.Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelip sonuca az kala sabretmek ne kadar güç.Allah ım hayırla olumlu neticelendirsin

O bilgileri yazan bir hemşire olmuyor mu? söylemesi lazım aslında.sonrasında mukayese etmek için nasıl hatırlayacak o kadar kişi var

Canım benım doktorumun yanında onla beraber 2 tane uzman doktor oluyor dosyama hep bişeyler yazıyorlardı bilmiyorum bana soylemedıler ama not almışlardır illaki. Hemşire sadece ilaçları nasıl kullanacagımı anlatıyordu, ultrason sırasında hiç girmiyordu. Doktorlar oluyordu sadece.

Back