2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Tablo için bilgi vereyim ben de,
Kadıköy Şifa Hastanesi Tüp bebek (Kadıkoy)
Nedeni: Düşük amh yüksek fsh
1. Denemem
Transfer : 10 kasım.
3. Gün embriyosu.

ahh ahh 36 nasıl bir erken yaş anlatamam :) Ama napalım kısmet bende bu zamanaymış. 1 yıllık evliyim ben daha . Ruhum çıtır ama yumurtalarımı bilemiyorum :))
Ruhu citir olanin yumurtasi da citir olurmus
Evet ben de okuldu isti guctu ortalikta dolanan turlu denyo derken :)) 1,5 senelik evliyim.
Allah herseyin hayirlisini verir diye dusunuyorum

yaa cok seviniyorum haberlerinizi aldikca kizlar darisi basimiza insallah

Kızlar bana cvp verecek kimse yok mu. Hepiniz lucrini göbekten mi yapiyor. Biraz kanama oldu iğneyi yaptıktan sonra normal mi acaba. Hastaneyi aradım doktoruna soak için izinliymis soramadim

Kızlar bana cvp verecek kimse yok mu. Hepiniz lucrini göbekten mi yapiyor. Biraz kanama oldu iğneyi yaptıktan sonra normal mi acaba. Hastaneyi aradım doktoruna soak için izinliymis soramadim
Canım ben lucrin kullanmadım. Ama panik olma kılcal damara denk gelmiştir o yüzden kanamistir. Ne kadar kanama olduğunu yazarmisin.

Ben hemen yazayim arkadasimm...

Soru..bayan ve pko...

4. Tup denemem..ilk 3 eurofertil..4. Bahceci umut..hangisini yazmak istersen onu yaz....

Yas..27..

Transfer tarihim ..11 kasimm...

Ben test tarihini yazcam. Sen yap onden onden testleri ttansferi yazarsin tabi WAW

Sebepsiz infertilite
Ilk deneme
Bahceci Fulya
Yas 36
Test tarihi 27 kasim

Tesekkurler baronnes

Tablo için mamali nin bilgileridir..
Yaş 30
4. Deneme
Malatya eğitim Araştırma Hastn.
3. Gun embriyosu
2 embriyo trsnsferi
10 kasım transfer
23 kasım test tarihi
Sebepsiz infertilite

Canım ben lucrin kullanmadım. Ama panik olma kılcal damara denk gelmiştir o yüzden kanamistir. Ne kadar kanama olduğunu yazarmisin.
Cvp verdiğin için çok tesekkur ederm cnm. 3-4 damla geldi çok değil ama telaş yapmanın sebebi dün iğneyi kayinvalideme yaptirdm ignemi hiç kan gelmedi , bugün ben yapınca geldi o yüzden panik oldum biraz

Violet_79 canim kasiklarimda hep agrim vardi hic dinmedi dun dahada artti bugun daha iyiyim ama gogusler ilk gunku gibi patlamak uzere tatlim
Ya ben herseyi kafama gakar oldum kizlar bi yardim edin. Zaten sabah niye gerindim diye dert ettim. Bugun de bos bir celik tencere vardi tek elle kaldirdim belimin sol tarafi agridi hala da agriyo. Ya bos tencere iste kafayi yiycem ( bisey olur mu kizlar ya. Bi yandan da diyorum ki o kadardan bisey olucaksa zaten saglikli diildir eninde sonunda duser ama. Zugurt tesellisi mi bilmiyorum. Uzgunum iste (

Boş tencere ile birşey olacağını pek zannetmiyorum cnm o kadar kafana takma.

Evet ben lucrini göbekten vurdum hep. Arada igneyi cıkarınca kan geliyordu ama 1 damla fln normal sonucta iğne giriyo cıkıyor. Onemli olan ilacı vermen. Verdiysen sorun yok

Cvp verdiğin için çok tesekkur ederm cnm. 3-4 damla geldi çok değil ama telaş yapmanın sebebi dün iğneyi kayinvalideme yaptirdm ignemi hiç kan gelmedi , bugün ben yapınca geldi o yüzden panik oldum biraz
Canim bende de bikere oldu. Damara denk gelmistir. Morarma da olmustu ben de kanamanin ardindan icin rahat olsun problem yok

Canım ultrason ile bakmadı mı doktorun? Sıvı olup olmadığı orada gözükecektir.Mesela benim öyle oldu.Benimki de ocak ayına kaldı

Ayy inşallah canïm çok sevindim. Çok gūzel haber. Allahım bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Reactions: WAW
Canım çok teşekkür ederim.Evet doktorum da aynı şeyi söyledi.bu şekilde de gebe kalma ihtimalin az olur en önemlisi senin sağlığın onu da riske atmayalım dedi.ben de ona her konuda güvendiğim için kabullendim.ama karın şişliği ev mide bulantısı biraz zorluyor beni.inşallah günden güne daha iyi olacam

Ya onu tek elle aldigimda belime agri girdi hafif hala da devam ediyo ne bilim moralim bozuldu cidden
Tencere zarar vermediyse de bu kadar kafana takarsan o zarar verir cnm. Dua et inşallah bi sorun olmamıştır, güzel haberler verirsin bize. Bundan sonra daha dikkat edersin cnm üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…