Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne negatifi yahuu:) negatif falan yok. herşey yolunda gidicek.hem senin hem hepimizin.uğurlu gelicek bize her hamile haberi:)sonuçta burda tanımadığımız halde birbirimize dualar ediyoruz. boşuna değil hiçbiri canım:)Bugun pruloton vurundum bıde kızlar ; ya cok kotuyum bugun ruh halım hıc enerjık degıl kendmı cok kastım ya sonuc negatıf cıkarsa dıye dua edelım
Artemis88 yaşın kaç? benim dr. ilk görüşmemde bir dr yaşımdan dolayı (41) inşallah 1 veya 2 sağlıklı embriyo elde ederiz demişti. Gerçi ben o dr.u seçmedim daha dk.sında moralimi bozdu diye :)) Tabii böyle bir olasılığım var bunu ben de biliyorum ama ya bismillah böyle de denmez ki. Aranızda en büyük ben miyim öyle sanki?Bu arda benim tek embriyo oldugu icin dollenen 3. Gun verildi.
evet yaaa bilenn varmııı ?tşk canım inş burda olan ve olmayan isteyen herkes sağlıcaklahamile kalır
Benim dr.uma kaçıncı gün yumurtası koymaya nasıl karar veriyorsunuza böyle bir yanıt verdi. Kimi zaman az embriyo elde diyoruz, inkubatörde biz ana rahmi ortamını yaratmaya çabalasak da aslında na rahmi daha mükemmel ortam. Bazen embriyo 5. güne gidemiyor ama biz 3. güm tranfer ederek onun şansını arttırıyoruz diyor. 5. güne kadar gidebilen bir embriyonun tutunma şansı mutlaka daha fazladır. Embriyoscope denilen yöntemle buna bakıyorlar ama herşey kişinin embriyosuna, rahmine vs değişiklik gösteriyor. Çok değişik etmenler var bilemediğimiz. Hayırlısıysa ve zamanı geldiyse oluyor galiba?Merhaba canim. O dr da dr a degisiyo. Mustafa Bahceci nin bi makalesinde okumustum. 3. ya da 5. gun embriyosu tartismali bi konu, bazilarimiz laboratuar ortaminda besinci gune gelmesini beklerken bazilari ana rahminin daha iyi bi gelisme ortami oldugunu dusunup ucuncu gun ana rahmine koyulmasini daha dogru buluyor, tartisilir iki bakis acisi da yanlis degil demisto. Aklimda kalmis belki icini rahatlatir
Merhaba canım , ben 27 yaşındayım.Artemis88 yaşın kaç? benim dr. ilk görüşmemde bir dr yaşımdan dolayı (41) inşallah 1 veya 2 sağlıklı embriyo elde ederiz demişti. Gerçi ben o dr.u seçmedim daha dk.sında moralimi bozdu diye :)) Tabii böyle bir olasılığım var bunu ben de biliyorum ama ya bismillah böyle de denmez ki. Aranızda en büyük ben miyim öyle sanki?
Ben bilmiyorum :/ yapsak süper olurduevet yaaa bilenn varmııı ?
Canım daha yüksek değerler alın inşallah emi kus kus mafolun bole
momys canııımmm çok sevindim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin allah:)
Harika bir haber.Allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsinKızlar az önce test sonucumu aldım 8. Günümdü değerim 135 hamileyim inanamıyorum
araştırayımda anlamadımkiBen bilmiyorum :/ yapsak süper olurdu
Cogunlugu citirrr bunlarinArtemis88 yaşın kaç? benim dr. ilk görüşmemde bir dr yaşımdan dolayı (41) inşallah 1 veya 2 sağlıklı embriyo elde ederiz demişti. Gerçi ben o dr.u seçmedim daha dk.sında moralimi bozdu diye :)) Tabii böyle bir olasılığım var bunu ben de biliyorum ama ya bismillah böyle de denmez ki. Aranızda en büyük ben miyim öyle sanki?
Ben de bilmiyorum maalesefevet yaaa bilenn varmııı ?
Öyleyse hiç moral bozmak yok neden 1 emriyo filan diye. O güzel 1 embriyon büyüyecek ve sana bebiş olarak kucağına gelecek.Merhaba canım , ben 27 yaşındayım.
ahh ahh 36 nasıl bir erken yaş anlatamam :) Ama napalım kısmet bende bu zamanaymış. 1 yıllık evliyim ben daha . Ruhum çıtır ama yumurtalarımı bilemiyorum :))Cogunlugu citirrr bunlarin
Ben de yasca buyuk olanlardanim arada zannedersem yas 36
Nasıl bir tablo yada liste yapalım? hamile olanlar, transfer olanlar , yaş bilgisi. kaçıncı deneme olduğu. ne dersiniz?Ben bilmiyorum :/ yapsak süper olurdu