• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Günaydın kızlar. Benim de p.tesi toplandı yumurtalarim ancak doktor bu ay transfer yapmayacaz dedi. Vücudun hormon ilaclarindan temizlensin dedi. Rahim de hazirlansin dedi. Endiselendim açıkçası acaba benim de vücudum sıvı mı topladi diye.

Canim hiz sorun etme kendine..sivi birikmesede rahim ve yumrtaliklar kendine gelsin diye ara vermek cok cok iyi..sen simdi transfere kadar saglicakla hazirla kendini bebisine...

Mavili33 bugün bir garibim. Karnımda acayip şeyler oluyor. Gobek kismimda sanci gibi iğneleme ve batmà. Birazda duygusal. Ama çok eğlenceli geçiyor günlerim. Ruh yaşım 23 lerde kaldığından ki arada 15 é de iniyor. Delili vuruyofum anlayacagin. Bide geveze oldum hepten.evdekiler sen ne içiyorsun diyo bana.ama mutluyum umutluyum yere göğe kainat olduran Rabbim bu sefer hepimize ol diyecek ins.hepinizi kucaklayan öperim var. İşte böyle geçiyor bugunum☺☺☺☺

Aminnn insallah hepimize ol der rabbimm..ne guzel seyler yazmissinn icime nese serptinn..

Benim de bugun 8. Gun 10 kasimda transfer oldu. Akintim oluyor jelden oturu, arada cok az kasik agrisi ama oluyo bitiyo hemen uzun degil. Onun disinda hic birsey yok. Bu arada ben bugun bisey yaptim size anlatmadan edemicem, uzun zamandir gozu yarali bir kedi vardi bahcede , kedi kutusuna koydum veterinere goturdum, icim raha etmedi oyle gorunce , o oyleyken ben evde yatip oturamadim huyum kurusun kalbim el vermiyor. 10 dk yurume yolu yalasik 5 kg aldim goturdum. Insallah birsey olmaz :KK43:

Ne guzell birsey yapmissinnn..rabbim hosnut kalmisdir..hic bisi olmaz ondan korkma..ilk 3 gun agirlik konusu onemli..sen 8. Gundeymissin hem..

Kızlar degerim 106 cıktı ıiii 9.gun bugün :KK53::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ayyyyyyy coookk sukurr cooookk sukurrr..rabbime sukurler olsunn..katbe kat artsinnn.. insallah kucaginada al..

Bugun pruloton vurundum bıde kızlar ; ya cok kotuyum bugun ruh halım hıc enerjık degıl kendmı cok kastım ya sonuc negatıf cıkarsa dıye dua edelım
Ahh o duygulari biliyorum..3 tupsen negatif..ve 6.5 yil her ay negatif..ve bu 4. De en buyuk duamdi..rabbim ben hauirli olani istiyorum..hayirli olan negatifse gonlumu bu sonuca razi eyle..hafif gecsin uzuntum diye..sende oyle dua et..sonuc her neyse ona razi etsin rabbim bizleri..insallah guzel sonuclar gelecekk..

:KK200:
3. gun :)
Nasil geccek bilmiyorum.
Kizlar bu adet ahrisi gibi agrilariniz ne zaman basladi.
@flzkhan Artemis88 Artemis88 @MOMYS @mavili33
Ay hatirladigim uyeleri koydum kizlar siz gun olarak benden daha ilerisiniz
Canim benim ilk3 gun hicbisi yoksu ama hicbisi..ve 3 sabahda agladim..yaw dedim rahimi cektiler bi islem yapildi acikda olsa bi snaci bi lekelenme olmazmi...olmadi...ama 4. Ve 5. Gun sancim oldu..hele 5. Gun bilsigin adet sancisi aha adet oldum diye gittim wc ye..zaman gercekden zor geciyorr..

Kızlar bir de aklıma geldi, ıhlamur dısında bitki çayı içmeyin, bitki çayları bu dönemde ve hamilelik sürecinde zararlı olabılıyormus içindeki maddeler. Aklınızda olsun. Özelikle adacayı hiç içilmemeliymiş.

Ayy bitki cayi neki esim normal cay bile icirmiyir..benki cay delisi..bugun 7. Gun cay bile icmedimm..

Hamile kalan arkadaşlara bi sorum var rahim kalinliginiz kaçken transfer yapıldı bnm ki 8.8 yeterli mi dr pek bi olumsuz baktı sanki sizlerin kaçtı rahim kalınlığı cvp verin lütfen kafamda deli sorular:KK43:

Canim ben teansferden 4 gun once muayene olmusdum rahim 8.3 du..

Kizlar kuru incir ceviz ananas yiyip sut icmekten gına geldi bana yaaa:rolleyes:

Hadi yaaa...ayy bende alip yiyim bari..dun ananas almis esim 1 dilim yedim..onceki transferlerde yarim ananas yiyordumm ..bu sefer inat ettim almadim dun almis esim..incir almadim bide onunda faydasi varmiymis..ceviz badem yiyorum ama..

Canina bebegine sifa olsun yediklerin insallahhh...

kızlar tablo yapmayı bilen varmı ilk sayfaya yapalım hamilelerimizi yazalım

Yaa cokk guzel olurdu aslinnda...ama kim yapacakk...

Yaa cokk guzel olurdu aslinnda...ama kim yapacakk...[/QUOTE]
Tablo yapmak da sıkıntı yok o kolay. ama docx. veya doc. uzantılı dosya yükletmedi. Denedim.

Mavili33 bugün bir garibim. Karnımda acayip şeyler oluyor. Gobek kismimda sanci gibi iğneleme ve batmà. Birazda duygusal. Ama çok eğlenceli geçiyor günlerim. Ruh yaşım 23 lerde kaldığından ki arada 15 é de iniyor. Delili vuruyofum anlayacagin. Bide geveze oldum hepten.evdekiler sen ne içiyorsun diyo bana.ama mutluyum umutluyum yere göğe kainat olduran Rabbim bu sefer hepimize ol diyecek ins.hepinizi kucaklayan öperim var. İşte böyle geçiyor bugunum☺☺☺☺
Bende öyleyim. Hatta saçma şeylere kahkaha atarak gülüyorum. Güzel bir transfer dönemi geçiriyorum. İnşallah sonunda hepimiz için hayırlısıyla pozitif olur

Kizlarr bu surecde en zoru beklemek geliyor bana..sabirla test gununu bekleyenlere hayranimm..cumlem nereye geliyor bilinn o_Oo_Oo_Oo_O

Ben dayanamadin kan verdimmmo_Oo_Oo_O

Transferden sonra 7. Gunu beta hcg... 56 cikti kizlarr...sanirim benimle....5. Gunu dayanamayip vermisdim hatirlarsaniz...5.gun 13. Du simdi 7.gun 56 olmus..insallah artar..nasip..:KK200:

Neden bunları yiyorsunuz kızlar? Yani hangi aşamada önerildi bunlar? Ben neyi kaçırdım :KK70: gerçi ben incir ceviz bayılırım akşamları tatlı ihtiyacımı bir süredir bunlarla gidermeye çalışıyorum. Dr şeker çukulata vs tüketme deyince, ben de incir yiyordum.
Canım kabizlik kalmamak için incir ve kayısı. Ananas ta tutunmaya yardimci olur diye.

Kizlarr bu surecde en zoru beklemek geliyor bana..sabirla test gununu bekleyenlere hayranimm..cumlem nereye geliyor bilinn o_Oo_Oo_Oo_O

Transferden sonra 7. Gunu beta hcg... 56 cikti kizlarr...sanirim benimle....5. Gunu dayanamayip vermisdim hatirlarsaniz...5.gun 13. Du simdi 7.gun 56 olmus..insallah artar..nasip..:KK200:
Ayyyyy masalalh barekallah nazar değmesin. Katlanabilir katlanarak artsın insssssss

Tablo yapmak da sıkıntı yok o kolay. ama docx. veya doc. uzantılı dosya yükletmedi. Denedim.

Bende bi liste varr..atayim bi bak..iclerindeki yazilari degistirsek...diyet listesi yapmisdim...
Olursa ona eklersinn..

[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]diyet grubu[/td]
[td]baslangic[/td]
[td]1hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]waw[/td]
[td]83.5[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azogelin[/td]
[td]94[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asya_01[/td]
[td]77[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hilaln_oz[/td]
[td]60.9[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][td].[/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[/table][/QUOTE]

[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]Nick[/td]
[td]Sorun[/td]
[td]tüpbebekmerkezi[/td]
[td]yaşı[/td]
[td]transfer tarihi[/td]
[td]sonuç[/td]

[/tr]
[tr]
[td]kanikey[/td]
[td]erkek infertilitesi[/td]
[td]Doğu fertil[/td]
[td]26[/td]
[td]ertelendi[/td]
[td].[/td][td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azogelin[/td]
[td]94[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asya_01[/td]
[td]77[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hilaln_oz[/td]
[td]60.9[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][td].[/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[/table]
[/QUOTE]
tamda bu işte aradığımız bakayım

Sabırsızlık yokkkkkkk

Ya kizlar 1 saat bakmıyorum foruma masallah ini var. Almış başınızı gitmistin iz. Ancak yetisti Son sayfaya. Ayrıca bu tablo işi guzel kim yapacak bilmiyorum ama süper fikir.

Back