2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Bugun pruloton vurundum bıde kızlar ; ya cok kotuyum bugun ruh halım hıc enerjık degıl kendmı cok kastım ya sonuc negatıf cıkarsa dıye dua edelım
ne negatifi yahuu:) negatif falan yok. herşey yolunda gidicek.hem senin hem hepimizin.uğurlu gelicek bize her hamile haberi:)sonuçta burda tanımadığımız halde birbirimize dualar ediyoruz. boşuna değil hiçbiri canım:)

slm kızlar 3-4 gündür girememiştm sayfalar amma ilerlemiş:) baya hamile arkadaşlarımız var sanırım hepsini tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bizim gibi bekleyenlere de bu müjdeli haberi almayı nasip etsin inşallaahhhhh

Bu arda benim tek embriyo oldugu icin dollenen 3. Gun verildi.
Artemis88 yaşın kaç? benim dr. ilk görüşmemde bir dr yaşımdan dolayı (41) inşallah 1 veya 2 sağlıklı embriyo elde ederiz demişti. Gerçi ben o dr.u seçmedim daha dk.sında moralimi bozdu diye :)) Tabii böyle bir olasılığım var bunu ben de biliyorum ama ya bismillah böyle de denmez ki. Aranızda en büyük ben miyim öyle sanki?

kızlar bir de şunu söylemek istiyorum, aranızda eşinizde morfoloji sorunu olan var mı bilmiyorum ama ben yine de söyleyim. eşimde morfoloji sorunu vardı, 2 ydi, ilaç falan kullandık bir süre ama faydası olmadı, ama iki aydır soğuk pres keçi boynuzu pekmezi, çiğ badem ve kavrulmuş fındık yedirdim eşime ve morfoloji 7 ye çıktı çok şükür. bu söylediklerimden hangisi işe yaradı bilmiyorum ama diğer aylardan farklı olarak bunları kullandık. inşallah birisine faydam olursa ne mutlu bana...

Benim dr.uma kaçıncı gün yumurtası koymaya nasıl karar veriyorsunuza böyle bir yanıt verdi. Kimi zaman az embriyo elde diyoruz, inkubatörde biz ana rahmi ortamını yaratmaya çabalasak da aslında na rahmi daha mükemmel ortam. Bazen embriyo 5. güne gidemiyor ama biz 3. güm tranfer ederek onun şansını arttırıyoruz diyor. 5. güne kadar gidebilen bir embriyonun tutunma şansı mutlaka daha fazladır. Embriyoscope denilen yöntemle buna bakıyorlar ama herşey kişinin embriyosuna, rahmine vs değişiklik gösteriyor. Çok değişik etmenler var bilemediğimiz. Hayırlısıysa ve zamanı geldiyse oluyor galiba?

Merhaba canım , ben 27 yaşındayım.

Cogunlugu citirrr bunlarin
Ben de yasca buyuk olanlardanim arada zannedersem yas 36

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…