• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Cnmmm cok tebrıkler ; kendım hamıleymısım gıbı sevındım bugun dolabın ust tarafına uzandm bıse almak ıcın ıcıme kurt dustu bebegım varsa bıse olmaz demı ; ay nolcam ben ya vallaha cok bunaldım bugun anneme gıdıyorum

Canim Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin yavrularımizi

Canımm cok tesekkur ederım unutmamıssın dualarını esırgeme benden , ınsallah senın ıcın de her sey yolundadır . Kızın nasıl ıyı mı :) saglıcakla kucagına al canımm
canım allahım hayırla sağlıkla kucagına alacagın bebeler nasip etsin kızım iyi mi bilmiyorum doğunca öğrenecem pek doktora gitmiyorum artık hayırlısı sende dua et bana ne olur.

Emin ol hepimize geldi. Artık görmeden atıyorum ağzıma.
Neden bunları yiyorsunuz kızlar? Yani hangi aşamada önerildi bunlar? Ben neyi kaçırdım :D gerçi ben incir ceviz bayılırım akşamları tatlı ihtiyacımı bir süredir bunlarla gidermeye çalışıyorum. Dr şeker çukulata vs tüketme deyince, ben de incir yiyordum.

Kizlar bugun yumurtalarim toplandi insallah dollenirlerde transfer olurum.doktorum progestan fitil estofem birde azitro diye bi ilac verdi bunlari kullan dedi aksam bilgi verecek 8bucukta aricam insallah hayir haber gelir.dua edin kizlar
hayırlısı olsun. İyi haberlerini bekliyoruz

İnsallah canım, kürtajdan olabılır. Acele etmemesi güzel birsey. Demekki doktorun ciddiye alıyor durumu, senın için en uygunu zamanı bekliyor. Sevinmelisin hatta :) hiç söylemese rahım kalınlıgını koysa embriyoyu önemsemese nerden bilecez degil mi ? İşini dikkatli yapıyor sen içini ferah tut. Tutması için ne gerekiyorsa o yapılmalı. Geç olsun güç olmasın
Öyle canım rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmaz ins :KK68:

Neden bunları yiyorsunuz kızlar? Yani hangi aşamada önerildi bunlar? Ben neyi kaçırdım :KK70: gerçi ben incir ceviz bayılırım akşamları tatlı ihtiyacımı bir süredir bunlarla gidermeye çalışıyorum. Dr şeker çukulata vs tüketme deyince, ben de incir yiyordum.
Inciri kabız olmamak icin ceviz ve sutude kalsiyum ve magnezyum için icip yiyiyoruz

Günaydın kızlar. Benim de p.tesi toplandı yumurtalarim ancak doktor bu ay transfer yapmayacaz dedi. Vücudun hormon ilaclarindan temizlensin dedi. Rahim de hazirlansin dedi. Endiselendim açıkçası acaba benim de vücudum sıvı mı topladi diye.
bence endişelenme hiç. sonuçta mutlaka bir bildiği vardır. içini ferah tut. vardır bi hayır..

Benim de bugun 8. Gun 10 kasimda transfer oldu. Akintim oluyor jelden oturu, arada cok az kasik agrisi ama oluyo bitiyo hemen uzun degil. Onun disinda hic birsey yok. Bu arada ben bugun bisey yaptim size anlatmadan edemicem, uzun zamandir gozu yarali bir kedi vardi bahcede , kedi kutusuna koydum veterinere goturdum, icim raha etmedi oyle gorunce , o oyleyken ben evde yatip oturamadim huyum kurusun kalbim el vermiyor. 10 dk yurume yolu yalasik 5 kg aldim goturdum. Insallah birsey olmaz :KK43:
hiç merak etme canım. bir cana yardım etmişsin sen.karnındaki can da seninledir hiçbişey olmadan allahın izniyle.yapılan iyilikler asla karşılıksız kalmaz bu hayatta:)

Back