2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Allah ol de olur kismetinde ne yaziliysa yaşayıp görecek inşallah kismetinde vardır kesme umudunu allah büyük rabbim hepimize anne olma duygusunu tattirsin

Hayır canim degildir inş çoooook sevindim yaaa. :)) yarın kanda baktır sende cani .
Yarın bnm ki calisio bn tek başına gidemem ki normal de test günüm pazar bn cumartesi giderim artık bunu gördüm ya içim rahatladı canım ya çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin ins kucagimiza almayi da

Canım hayırlısı olsun inşallah. Rabbimin ol demesine bakar, vakti zamanini bekliyor. Dinlen kendine gel. Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah. Ama ilaçlarını alsaydin keşke. Daha önce nasil oldugunu bilmiyorum ama degerler oynak. Belki 2si tuttu. Sonradan biri düştü. Bu değerin düşmesi normal degil mi acaba. Sana ümit vermek için degil de keşke dememek için. Benim kimyasaldi belliydi. Ama sende tutunmuş embriyolar. İnşallah en kisa zamanda Rabbim nasip eder yavrularını kucağına almayı. Bu arada yapay rahim uygulamasi nasil oluyor?

Yapay rahim uygulamasi Türkiye de bir kac merkez yapiyor en yumurtalar toplanirken rrahimden hücreler toplanip embriyolarin bu hücrelere tutunmasi saglaniyormus boylelikle rahim icinde daha iyi uyum saglaniyormus

Yapay rahim uygulamasi Türkiye de bir kac merkez yapiyor en yumurtalar toplanirken rrahimden hücreler toplanip embriyolarin bu hücrelere tutunmasi saglaniyormus boylelikle rahim icinde daha iyi uyum saglaniyormus
Himm bunu duymuştum canim implantasyonuda dışarıda yapıyorlar ama yine kadının rahminden bi parça alıp yapıyorlar ama arkadaşımın rahmi olmadıgı için bu uygulamada yapılamaz. Yinede sağol canim.

daha once hic amestezi almadim.bi de uyur halle uyanik halde oluyosun dediler.cok urktum
Hiç korkma canım ben daha önce 3 kere ameliyat oldum sana sanki gözünü kapatıp açmışsın gibi geliyor belki garip olacak ama bence güzel bişey sanki vücudun rahatlamış gibi oluyor uyanınca

Canim yapay rahim dedigin sanırım bu co-cultur denen uygulama değil mi? Medicalpark ta dr. Aytuğ bana önermişti ama yaptırmadım. Halen orada yapılıyor mu bilmiyorum çünkü Aytuğ bey oradan ayrılmış sanırım.

Hamile arkadaslara hayırlı olsun. Maşallah kasım ayı bayağı ugurlu, bereketli gelmiş Darısı bizlere inşallah.

Teşekkürler bilgi icin. Bana doktor folik asit ic dedi. Başka vitamin vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…