• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Teşekkürler canımmm :) darısı senin be diğer arkadaşların başına..bakalım Cumartesi test sonuçlarına katlanıyor mu ? Dr um 8. Gün diyor .. Ben de anlamadım ... 24 Kasım saat 18 45 de transfer oldu ...
Selamlar

Senin kacıncı gün embriyosuydu canim? Acaba o yuzden mi degisiyor tarih. Bende 2 gun once kanda baktirdim benimde pozitif gorunuyor yarin sayının yükselip yükselmediğine bakicaz. Bende arttı mı artmadı mı stresi var şimdide. Bu bekleyişler hiç bitmeyecek gibi. :)

çok teşekkürler. Hamilesin sanırım hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Hangi gün test yaptın. Son güne kadar bekledin mi?

Ben 9.gün yaptırdım 235 cikmisti son güne kadar hiç bir zaman bekleyemedim

Arkadaşlar kalan 2 embiriyolar dondurulmak için yeterli değilmiş. yani başka yumurtam kalmadı :( çok üzgünüm şu an. inşallah bebişlerim benimledir. Nolur dua edin çok ötü oldum bu haberi duyunca. Demekki farketmedende bende bi rahatlık varmış. Şimdi ......

Insallah canim bende transferimin 7. Günunu 8. Gunune baglayan gecede yaptirmıstim ve 50 çıkmışti bende sayınin katlanmasını bekliyorum. Olay pozitifi almakla bitmiyormuş malesef. :) Hakkımizda hayirlisi olsun.
Aynen canım şimdide katlansin diye bekliyoruz dua ediyoruz. Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah

Kizlarrr dayanamadım simdi test yaptim 9.günüm bugün ikinci cizgi cikti test yanlış değildir demi yaaa rabbim devamını getirir inşallah cumartesi de kan veririm degerlerim güzel olur inşallah kesem görünür kalbinde duyarım ins Hasretimi nasip etsin rabbim ins :nazar:

Kızlar çıktım ben 1 saat yattım çıktık. Eve gidiyorum. Arka koltukta Yatıyorum. çok sıkışıktım odaya girince sürgü aldım. Doktorum güzel bir embriyo verdik dedi. Artık bundan sonra Hayırlısı. Hepinizi seviyorum

Hayırlı olsun cnm.. güzel haberler alırsın inş 12 gün sonra.

Kizlarrr dayanamadım simdi test yaptim 9.günüm bugün ikinci cizgi cikti test yanlış değildir demi yaaa rabbim devamını getirir inşallah cumartesi de kan veririm degerlerim güzel olur inşallah kesem görünür kalbinde duyarım ins Hasretimi nasip etsin rabbim ins :nazar:
Canim çok sevindim tabiki kanda çıkacak merak etme sen. Allah kucağına aldığın gunleride gösterecek insallah:)

Cokk sevindimmmm en kisa zamandaa kan testindede gorursun canim

Hayırlı olsun kaçıncı denemeniz

Hayır canim degildir inş çoooook sevindim yaaa. :)) yarın kanda baktır sende cani .

Benim degerim bugun 40 a düştü arkadaşlar artik düştüğü kesinleşti doktor yinede ilaçlarını kesme dedi ama bu ilk defa basima gelmiyor biliyorum artik bir faydasi olmaz onun için kullanmiyorum nasipte yokmus demekki allah büyük kendimi biraz toparlayip yapay rahim uygulamasi denemeyi düşünüyorum tek denemedigim o kaldi onuda denedikten sonra bir daha tedavi fln olmam herhalde belkide rabbim bu dünyada bana evlat vermeyecek böyle layık görmüş diyip kaderime razi gelmek en iyisi

Birde arkadaslar vitamin muhabbetinizi okudum bildigim kadariyla elevit in icinde domuz katkisi var bizzat firmanin aciklamasini okumustum arkadaslar arastirin ona göre kullanin baska alternatif vitamin hapi isteyin doktorunuzdan
Bilgilendirmek istedim

Benim degerim bugun 40 a düştü arkadaşlar artik düştüğü kesinleşti doktor yinede ilaçlarını kesme dedi ama bu ilk defa basima gelmiyor biliyorum artik bir faydasi olmaz onun için kullanmiyorum nasipte yokmus demekki allah büyük kendimi biraz toparlayip yapay rahim uygulamasi denemeyi düşünüyorum tek denemedigim o kaldi onuda denedikten sonra bir daha tedavi fln olmam herhalde belkide rabbim bu dünyada bana evlat vermeyecek böyle layık görmüş diyip kaderime razi gelmek en iyisi
Allah kaldıramaycagımız yükten fazlasını vermiyor arkadaşım ama zor bi imtihan. Yinede ümit etmek inançtandır. Hz. Meryeme eşi olmadan çocuk nasip eden Allahtan ümit kesmemek lazım. Tekrar bi tüp dene olmazsa yapay rahim denersin. Bu arada yapay rahim denemesi türkiyede yapilmis mi bi arkadasımin rahmi yok ona onerrbilirim. Yani herkes bi imtihan icerisinde ama umit hic bitmemeli.

Canım benim üzme kendini allah verir yinede bozma moraşini ya çok üzüldüm bu kaçıncı denemeydi beni düşün 6 defa denedim pozitifi bile görmedim allah sabır versin

Back