- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Tuttu galibaBenim 6. Gün bugün. 2. Günden itibaren ağrılarım var.
ahh insallah oyle olur canim.korku ve stresten uyuyamiyorum bile.9 saatim kaldiHiç korkma canım ben daha önce 3 kere ameliyat oldum sana sanki gözünü kapatıp açmışsın gibi geliyor belki garip olacak ama bence güzel bişey sanki vücudun rahatlamış gibi oluyor uyanınca
İnanki öyle yarın ayılınca anlayacaksın hatta ameliyatlarda verilen anestezi daha fazla oluyor inan müptelası oluyorsun diyebilirim 3 kere yaşayıp bizzat tecrübe ettimahh insallah oyle olur canim.korku ve stresten uyuyamiyorum bile.9 saatim kaldi
Insaallah canim..belirtilerin var mi hic..ben hic hamile kalmadim o yüzden anlamiyom birşey..sabir etmeye calisiyorum sonuç için..7 hucreliydi benim embriyom senin ki kaç hücreli?merhaba sanırım ikimizinde aynı benimde 5. gün inş.hayırlı sonuçlar alırız
Kizlarrr dayanamadım simdi test yaptim 9.günüm bugün ikinci cizgi cikti test yanlış değildir demi yaaa rabbim devamını getirir inşallah cumartesi de kan veririm degerlerim güzel olur inşallah kesem görünür kalbinde duyarım ins Hasretimi nasip etsin rabbim ins
hayirli olsun ..cok sevindim . 3.gun embriosu idi . tek yumurtam vardi benim . Aslinda umutsuzdum. Tedavinin buraya kadar gelecegini bile ummadim .. Dr sadece rezervin az , fsh yuksek yasin ileri ve kilolusun demis umut vermemisti. 38 yasindayim ama kore de yasim 40 oluyor.2 yil onden gidiyor yaslar burada . ilk denemem .. Sanirim da son denemem olacak isimden dolayi malesef vakit ayiramiyorum...ve cok calisiyorum ( 12 saat en az ) transferden sonra ise geldim o kadar yan' :))) tutarsa sansima :) yarin tekrar kan testi istedi dr . Insallah yukselmistir.Senin kacıncı gün embriyosuydu canim? Acaba o yuzden mi degisiyor tarih. Bende 2 gun once kanda baktirdim benimde pozitif gorunuyor yarin sayının yükselip yükselmediğine bakicaz. Bende arttı mı artmadı mı stresi var şimdide. Bu bekleyişler hiç bitmeyecek gibi. :)
İnşallah canim ya hepimizin oyleHayırlı olsun cok sevindim :) Insallah devami boyle gelir...
Bende hiçbir belirti yoktu pozitif çıktı.daha çok minik annesi ondan birşey bekleme.huzurlu ol.günlerini doldur ama kendini dinlemeGünaydın kızlar valla ben bu defa kafayı yiyicem herhalde hiç bir belirtim yok sadece Göğüslerim hashas okadar Nerde şimdi bu belirtiler kasıklarımda hiç ağrıyok çok üzülüyorum çünkü dondurulmuş larımı kullandım eğer tutmadıysa bi daha yumurta toplama tedavisi görmek istemezdim çünkü çok zor biliyorum Rabbim inşallah emeklerimizi Boşa vermez morelim çok bozuk ne olur hamile arkadaşlar sizler hep belirti yaşadınızmı bu arada benim bugün transfer gününüde sayarsak 5. Gün
Kan testi 36.28 çıktı canım inşallah benimledir katlanır degerim amiiinnTuttu galiba
Kizlarrr dayanamadım simdi test yaptim 9.günüm bugün ikinci cizgi cikti test yanlış değildir demi yaaa rabbim devamını getirir inşallah cumartesi de kan veririm degerlerim güzel olur inşallah kesem görünür kalbinde duyarım ins Hasretimi nasip etsin rabbim ins
Gunaydin.arkadaslar benim.dun.aksam testimi tekrarladim.cok.sukur saglikla.katlanmis.darisi bekleyen arkadaslarima.insallah
Tskler canim.benim.rabbim.hepimizinkini saglikla vaktinde kucagimiza almayi nasip etsinMaaşallah canımmm gözün aydınnnnnn :)
Masllah canım çok sevindim. Inşallah bizde senin gibi güzel haberler veririz:)Gunaydin.arkadaslar benim.dun.aksam testimi tekrarladim.cok.sukur saglikla.katlanmis.darisi bekleyen arkadaslarima.insallah
Tskler canim.benim.rabbim.hepimizinkini saglikla vaktinde kucagimiza almayi nasip etsin
Hayırlı olsun bebişin sizin eşinizdeki sorun neydi acabaTuttu galiba
Çok sağol canım bnm inşallah seninde oyleGözün aydın canımmmmmmmmmmmmmm Rabbim kucağına versinn
Gerçektenmi Ay inşallah canım çok Zor bu bekleme Süreci Rabbim yardımcımız olsun inşallah sende sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canımBende hiçbir belirti yoktu pozitif çıktı.daha çok minik annesi ondan birşey bekleme.huzurlu ol.günlerini doldur ama kendini dinleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?