• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

O gerginlik birazda kullandığımız ilaclardan dolayi olabiliyor canim. Malesef biraz sıkıntılı bi süreç ama az kalmış ve elbet bitecek bu süreç. Adet belirtileri gibi belirtiler olabiliyor. Bende halen var. İnsallah bebegin seninledir.
inşallah canım.allah bu süreci yaşayan herkese sabır versin.
geçen transferimde kasıkta batma hiç olmamıştı
bu sefer oldu,biraz ümitleniyorum ama karın ağrım çok işte..

daha once hic amestezi almadim.bi de uyur halle uyanik halde oluyosun dediler.cok urktum
Evet öyle diyorlar ama bu kisa suren bayilmalar gibi oluyor canim. Yani 5 dakikalik hafif bi uyku uyumuşsun gibi sen uyurken bütün olay bitmiş oluyor. Ama hafif doz verdikleri için çok cabuk ayılıyorsun. Hatta anestezinin uykusu bi tatli oluyor. Kuş gibi oluyorsun. :)

Yok canım yaa bi uyuyon sonra bi uyanmisin başka odada yation:))) ürkme

Evet öyle diyorlar ama bu kisa suren bayilmalar gibi oluyor canim. Yani 5 dakikalik hafif bi uyku uyumuşsun gibi sen uyurken bütün olay bitmiş oluyor. Ama hafif doz verdikleri için çok cabuk ayılıyorsun. Hatta anestezinin uykusu bi tatli oluyor. Kuş gibi oluyorsun. :)
kizlar verdiginiz cevaplardan dolayi cok tesekkur ederim.zaten korkunun ecele faydasi yok.o yumurtalar oyle veya boyle yarin toplanacak:KK17:

Canimmm çok sevindim hayırlı olsun. Allah saglık sıhatle kavuştursun şimdiden :) sende 24 kasımda transfer yaptırmıştın diye hatirliyorum ama sanirim 25 kasımda yaptirmissin. :)

Teşekkürler canımmm :) darısı senin be diğer arkadaşların başına..bakalım Cumartesi test sonuçlarına katlanıyor mu ? Dr um 8. Gün diyor .. Ben de anlamadım ... 24 Kasım saat 18 45 de transfer oldu ...
Selamlar

hiç korkma uyuyup uyanman bir oluyor.benim anestezi korkum had safhadadır ama çok rahat geçti.
igneler, yumurtalar buyudu mu, rahim kalinligi uygunmu derken yumurta toplama asamasina geliverdim.kurbanlik koyun gibi yarin sabahi bekliyorum artik. heyecan,stres yapma diyorum kendime ama olmuyor maalesef:(

Back