• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Hiç korkma canım ben daha önce 3 kere ameliyat oldum sana sanki gözünü kapatıp açmışsın gibi geliyor belki garip olacak ama bence güzel bişey sanki vücudun rahatlamış gibi oluyor uyanınca
ahh insallah oyle olur canim.korku ve stresten uyuyamiyorum bile.9 saatim kaldi

merhaba sanırım ikimizinde aynı benimde 5. gün inş.hayırlı sonuçlar alırız
Insaallah canim..belirtilerin var mi hic..ben hic hamile kalmadim o yüzden anlamiyom birşey..sabir etmeye calisiyorum sonuç için..7 hucreliydi benim embriyom senin ki kaç hücreli?

Kizlarrr dayanamadım simdi test yaptim 9.günüm bugün ikinci cizgi cikti test yanlış değildir demi yaaa rabbim devamını getirir inşallah cumartesi de kan veririm degerlerim güzel olur inşallah kesem görünür kalbinde duyarım ins Hasretimi nasip etsin rabbim ins :nazar:

Hayırlı olsun cok sevindim :) Insallah devami boyle gelir...

Senin kacıncı gün embriyosuydu canim? Acaba o yuzden mi degisiyor tarih. Bende 2 gun once kanda baktirdim benimde pozitif gorunuyor yarin sayının yükselip yükselmediğine bakicaz. Bende arttı mı artmadı mı stresi var şimdide. Bu bekleyişler hiç bitmeyecek gibi. :)
hayirli olsun ..cok sevindim . 3.gun embriosu idi . tek yumurtam vardi benim . Aslinda umutsuzdum. Tedavinin buraya kadar gelecegini bile ummadim .. Dr sadece rezervin az , fsh yuksek yasin ileri ve kilolusun demis umut vermemisti. 38 yasindayim ama kore de yasim 40 oluyor.2 yil onden gidiyor yaslar burada . ilk denemem .. Sanirim da son denemem olacak isimden dolayi malesef vakit ayiramiyorum...ve cok calisiyorum ( 12 saat en az ) transferden sonra ise geldim o kadar yan' :))) tutarsa sansima :) yarin tekrar kan testi istedi dr . Insallah yukselmistir.
insallah daha guzel haberler aliriz . Sevgiyle kalin

Günaydın kızlar valla ben bu defa kafayı yiyicem herhalde hiç bir belirtim yok sadece Göğüslerim hashas okadar Nerde şimdi bu belirtiler kasıklarımda hiç ağrıyok çok üzülüyorum çünkü dondurulmuş larımı kullandım eğer tutmadıysa bi daha yumurta toplama tedavisi görmek istemezdim çünkü çok zor biliyorum Rabbim inşallah emeklerimizi Boşa vermez morelim çok bozuk ne olur hamile arkadaşlar sizler hep belirti yaşadınızmı bu arada benim bugün transfer gününüde sayarsak 5. Gün

Günaydın kızlar valla ben bu defa kafayı yiyicem herhalde hiç bir belirtim yok sadece Göğüslerim hashas okadar Nerde şimdi bu belirtiler kasıklarımda hiç ağrıyok çok üzülüyorum çünkü dondurulmuş larımı kullandım eğer tutmadıysa bi daha yumurta toplama tedavisi görmek istemezdim çünkü çok zor biliyorum Rabbim inşallah emeklerimizi Boşa vermez morelim çok bozuk ne olur hamile arkadaşlar sizler hep belirti yaşadınızmı bu arada benim bugün transfer gününüde sayarsak 5. Gün
Bende hiçbir belirti yoktu pozitif çıktı.daha çok minik annesi ondan birşey bekleme.huzurlu ol.günlerini doldur ama kendini dinleme

Kizlarrr dayanamadım simdi test yaptim 9.günüm bugün ikinci cizgi cikti test yanlış değildir demi yaaa rabbim devamını getirir inşallah cumartesi de kan veririm degerlerim güzel olur inşallah kesem görünür kalbinde duyarım ins Hasretimi nasip etsin rabbim ins :nazar:

Gözün aydın canımmmmmmmmmmmmmm Rabbim kucağına versinn :anneadayı:

Tskler canim.benim.rabbim.hepimizinkini saglikla vaktinde kucagimiza almayi nasip etsin

Amin canım aminnnnnnnnnnnn :anneadayı: çok zor geçiyor günler.. Endişeyle.. Keseyi görüp kalp atışlarını duysak belki biraz rahat nefes alacağız ama daha o günlerede çok var.. :KK51:

Bende hiçbir belirti yoktu pozitif çıktı.daha çok minik annesi ondan birşey bekleme.huzurlu ol.günlerini doldur ama kendini dinleme
Gerçektenmi Ay inşallah canım çok Zor bu bekleme Süreci Rabbim yardımcımız olsun inşallah sende sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canım

Back