- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
İnşallah canim ya cumartesi yaparim kan testini artık bunu gördüm içim rahatladı rabbim sana da bu sevinci nasip etsin insCokk sevindimmmm en kisa zamandaa kan testindede gorursun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canim ya cumartesi yaparim kan testini artık bunu gördüm içim rahatladı rabbim sana da bu sevinci nasip etsin insCokk sevindimmmm en kisa zamandaa kan testindede gorursun canim
Allah ol de olur kismetinde ne yaziliysa yaşayıp görecek inşallah kismetinde vardır kesme umudunu allah büyük rabbim hepimize anne olma duygusunu tattirsinBenim degerim bugun 40 a düştü arkadaşlar artik düştüğü kesinleşti doktor yinede ilaçlarını kesme dedi ama bu ilk defa basima gelmiyor biliyorum artik bir faydasi olmaz onun için kullanmiyorum nasipte yokmus demekki allah büyük kendimi biraz toparlayip yapay rahim uygulamasi denemeyi düşünüyorum tek denemedigim o kaldi onuda denedikten sonra bir daha tedavi fln olmam herhalde belkide rabbim bu dünyada bana evlat vermeyecek böyle layık görmüş diyip kaderime razi gelmek en iyisi
Sagol canim bnm bu ikinci denemem rabbim bu sefer nasip eder insHayırlı olsun kaçıncı denemeniz
Hayırlı olsunSagol canim bnm bu ikinci denemem rabbim bu sefer nasip eder ins
Yarın bnm ki calisio bn tek başına gidemem ki normal de test günüm pazar bn cumartesi giderim artık bunu gördüm ya içim rahatladı canım ya çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin ins kucagimiza almayi daHayır canim degildir inş çoooook sevindim yaaa. :)) yarın kanda baktır sende cani .
Sagol canim sende en kisa zamanda güzel haberini al insallahHayırlı olsun
Testim15 gün sonra teşekkürlerHayırlı olsun cnm.. güzel haberler alırsın inş 12 gün sonra.
Canım hayırlısı olsun inşallah. Rabbimin ol demesine bakar, vakti zamanini bekliyor. Dinlen kendine gel. Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah. Ama ilaçlarını alsaydin keşke. Daha önce nasil oldugunu bilmiyorum ama degerler oynak. Belki 2si tuttu. Sonradan biri düştü. Bu değerin düşmesi normal degil mi acaba. Sana ümit vermek için degil de keşke dememek için. Benim kimyasaldi belliydi. Ama sende tutunmuş embriyolar. İnşallah en kisa zamanda Rabbim nasip eder yavrularını kucağına almayı. Bu arada yapay rahim uygulamasi nasil oluyor?Benim degerim bugun 40 a düştü arkadaşlar artik düştüğü kesinleşti doktor yinede ilaçlarını kesme dedi ama bu ilk defa basima gelmiyor biliyorum artik bir faydasi olmaz onun için kullanmiyorum nasipte yokmus demekki allah büyük kendimi biraz toparlayip yapay rahim uygulamasi denemeyi düşünüyorum tek denemedigim o kaldi onuda denedikten sonra bir daha tedavi fln olmam herhalde belkide rabbim bu dünyada bana evlat vermeyecek böyle layık görmüş diyip kaderime razi gelmek en iyisi
Canim benim çok kasik ağrım var sol tarafımda. Resmen sol bacagima vuruyo sizisi. Adet olcak misim gibi sancılar oluyoKizlarr transferden sonra kasikta agri olup kasilinca hafif ayagina vuran varmi
benimde bugun basladi sonu ya iyi olacak artik ya hüsrann senin kacinci günCanim benim çok kasik ağrım var sol tarafımda. Resmen sol bacagima vuruyo sizisi. Adet olcak misim gibi sancılar oluyo
Himm bunu duymuştum canim implantasyonuda dışarıda yapıyorlar ama yine kadının rahminden bi parça alıp yapıyorlar ama arkadaşımın rahmi olmadıgı için bu uygulamada yapılamaz. Yinede sağol canim.Yapay rahim uygulamasi Türkiye de bir kac merkez yapiyor en yumurtalar toplanirken rrahimden hücreler toplanip embriyolarin bu hücrelere tutunmasi saglaniyormus boylelikle rahim icinde daha iyi uyum saglaniyormus
Benim 6. Gün bugün. 2. Günden itibaren ağrılarım var.benimde bugun basladi sonu ya iyi olacak artik ya hüsrann senin kacinci gün
Bilmiyorumm ilk denemem de de adet günümde adet olmustum hic sasmadi korkuyorumBenim 6. Gün bugün. 2. Günden itibaren ağrılarım var.
Gözün aydın sağlıkla al kucağına inşallah canımKizlar test gunumdu bugun ( 8. gun ) pozitif :)))
Hiç korkma canım ben daha önce 3 kere ameliyat oldum sana sanki gözünü kapatıp açmışsın gibi geliyor belki garip olacak ama bence güzel bişey sanki vücudun rahatlamış gibi oluyor uyanıncadaha once hic amestezi almadim.bi de uyur halle uyanik halde oluyosun dediler.cok urktum
Canim yapay rahim dedigin sanırım bu co-cultur denen uygulama değil mi? Medicalpark ta dr. Aytuğ bana önermişti ama yaptırmadım. Halen orada yapılıyor mu bilmiyorum çünkü Aytuğ bey oradan ayrılmış sanırım.Yapay rahim uygulamasi Türkiye de bir kac merkez yapiyor en yumurtalar toplanirken rrahimden hücreler toplanip embriyolarin bu hücrelere tutunmasi saglaniyormus boylelikle rahim icinde daha iyi uyum saglaniyormus
Teşekkürler bilgi icin. Bana doktor folik asit ic dedi. Başka vitamin vermedi.Birde arkadaslar vitamin muhabbetinizi okudum bildigim kadariyla elevit in icinde domuz katkisi var bizzat firmanin aciklamasini okumustum arkadaslar arastirin ona göre kullanin baska alternatif vitamin hapi isteyin doktorunuzdan
Bilgilendirmek istedim