- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
O batma lar bnde 3.gun çok oldu canim ins tutunma agrisidirBenimdee aynii 4. Gün bugun sol kasigimda ara ara agri varr iyice sitres yapmaya basladimm yaa
Teşekkürler canımmm :) darısı senin be diğer arkadaşların başına..bakalım Cumartesi test sonuçlarına katlanıyor mu ? Dr um 8. Gün diyor .. Ben de anlamadım ... 24 Kasım saat 18 45 de transfer oldu ...
Selamlar
Ben bulamadım o forumuEvet canım bende bugün oraya yazdım..
Rahat olmaya çalış.hangi merkezde yaptırdınkızlar merhaba,
dondurulmuş embriyo transferimin 7.günü.çok ama çok heyecanlıyım.adet olacakmışım gibi ağrılar var.test günüm 6 aralık.sabredemiyorum çok gerginimmmm.
çok teşekkürler. Hamilesin sanırım hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Hangi gün test yaptın. Son güne kadar bekledin mi?
Aynen canım şimdide katlansin diye bekliyoruz dua ediyoruz. Allah hakkimizda hayirlisini versin insallahInsallah canim bende transferimin 7. Günunu 8. Gunune baglayan gecede yaptirmıstim ve 50 çıkmışti bende sayınin katlanmasını bekliyorum. Olay pozitifi almakla bitmiyormuş malesef. :) Hakkımizda hayirlisi olsun.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar çıktım ben 1 saat yattım çıktık. Eve gidiyorum. Arka koltukta Yatıyorum. çok sıkışıktım odaya girince sürgü aldım. Doktorum güzel bir embriyo verdik dedi. Artık bundan sonra Hayırlısı. Hepinizi seviyorum
Kızlar çıktım ben 1 saat yattım çıktık. Eve gidiyorum. Arka koltukta Yatıyorum. çok sıkışıktım odaya girince sürgü aldım. Doktorum güzel bir embriyo verdik dedi. Artık bundan sonra Hayırlısı. Hepinizi seviyorum
Canim çok sevindim tabiki kanda çıkacak merak etme sen. Allah kucağına aldığın gunleride gösterecek insallah:)Kizlarrr dayanamadım simdi test yaptim 9.günüm bugün ikinci cizgi cikti test yanlış değildir demi yaaa rabbim devamını getirir inşallah cumartesi de kan veririm degerlerim güzel olur inşallah kesem görünür kalbinde duyarım ins Hasretimi nasip etsin rabbim ins
Cokk sevindimmmm en kisa zamandaa kan testindede gorursun canimKizlarrr dayanamadım simdi test yaptim 9.günüm bugün ikinci cizgi cikti test yanlış değildir demi yaaa rabbim devamını getirir inşallah cumartesi de kan veririm degerlerim güzel olur inşallah kesem görünür kalbinde duyarım ins Hasretimi nasip etsin rabbim ins
Hayırlı olsun kaçıncı denemenizKizlarrr dayanamadım simdi test yaptim 9.günüm bugün ikinci cizgi cikti test yanlış değildir demi yaaa rabbim devamını getirir inşallah cumartesi de kan veririm degerlerim güzel olur inşallah kesem görünür kalbinde duyarım ins Hasretimi nasip etsin rabbim ins
Hayır canim degildir inş çoooook sevindim yaaa. :)) yarın kanda baktır sende cani .Kizlarrr dayanamadım simdi test yaptim 9.günüm bugün ikinci cizgi cikti test yanlış değildir demi yaaa rabbim devamını getirir inşallah cumartesi de kan veririm degerlerim güzel olur inşallah kesem görünür kalbinde duyarım ins Hasretimi nasip etsin rabbim ins
Allah kaldıramaycagımız yükten fazlasını vermiyor arkadaşım ama zor bi imtihan. Yinede ümit etmek inançtandır. Hz. Meryeme eşi olmadan çocuk nasip eden Allahtan ümit kesmemek lazım. Tekrar bi tüp dene olmazsa yapay rahim denersin. Bu arada yapay rahim denemesi türkiyede yapilmis mi bi arkadasımin rahmi yok ona onerrbilirim. Yani herkes bi imtihan icerisinde ama umit hic bitmemeli.Benim degerim bugun 40 a düştü arkadaşlar artik düştüğü kesinleşti doktor yinede ilaçlarını kesme dedi ama bu ilk defa basima gelmiyor biliyorum artik bir faydasi olmaz onun için kullanmiyorum nasipte yokmus demekki allah büyük kendimi biraz toparlayip yapay rahim uygulamasi denemeyi düşünüyorum tek denemedigim o kaldi onuda denedikten sonra bir daha tedavi fln olmam herhalde belkide rabbim bu dünyada bana evlat vermeyecek böyle layık görmüş diyip kaderime razi gelmek en iyisi
Canım benim üzme kendini allah verir yinede bozma moraşini ya çok üzüldüm bu kaçıncı denemeydi beni düşün 6 defa denedim pozitifi bile görmedim allah sabır versinBenim degerim bugun 40 a düştü arkadaşlar artik düştüğü kesinleşti doktor yinede ilaçlarını kesme dedi ama bu ilk defa basima gelmiyor biliyorum artik bir faydasi olmaz onun için kullanmiyorum nasipte yokmus demekki allah büyük kendimi biraz toparlayip yapay rahim uygulamasi denemeyi düşünüyorum tek denemedigim o kaldi onuda denedikten sonra bir daha tedavi fln olmam herhalde belkide rabbim bu dünyada bana evlat vermeyecek böyle layık görmüş diyip kaderime razi gelmek en iyisi
İnşallah canim rabbim hepimizin yüzünü guldursun o kadar mutluyum kiCanim çok sevindim tabiki kanda çıkacak merak etme sen. Allah kucağına aldığın gunleride gösterecek insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?