• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

hayirli olsun ..cok sevindim . 3.gun embriosu idi . tek yumurtam vardi benim . Aslinda umutsuzdum. Tedavinin buraya kadar gelecegini bile ummadim .. Dr sadece rezervin az , fsh yuksek yasin ileri ve kilolusun demis umut vermemisti. 38 yasindayim ama kore de yasim 40 oluyor.2 yil onden gidiyor yaslar burada . ilk denemem .. Sanirim da son denemem olacak isimden dolayi malesef vakit ayiramiyorum...ve cok calisiyorum ( 12 saat en az ) transferden sonra ise geldim o kadar yan' :))) tutarsa sansima :) yarin tekrar kan testi istedi dr . Insallah yukselmistir.
insallah daha guzel haberler aliriz . Sevgiyle kalin
İnşallah tutmuştur bebişlerimiz. Aslında yaş FSH lh vs bunların hepsi sebep yaratan ol derse olacak. Hiç bir sebebi olmadan defalarca tüp denemiş insanlar var. Yada transferden sonra günlerce yatıp negatifi alanlar.Biz elimizden geleni yaptık. Gerisi Rabbe kalmış. Bende şimdi ikinci testimi yaptırdım sonucumu bekliyorum ama bu 1 saat bile zor geçeceği benziyor. Nasipte varsa kucağımıza alacağız evlatlarımızı.

Kizlarrr dayanamadım simdi test yaptim 9.günüm bugün ikinci cizgi cikti test yanlış değildir demi yaaa rabbim devamını getirir inşallah cumartesi de kan veririm degerlerim güzel olur inşallah kesem görünür kalbinde duyarım ins Hasretimi nasip etsin rabbim ins :nazar:
guzel haberle güne başladım cnm sayende ,yarın da cok guzel haberler vericeksin,merakla bekliyorum :)

Çok sağol canım bnm inşallah seninde oyle:KK200:
Elmacı askım bugün cuma test yapmayı düşünmüyomusun zaten idrarda çıkmışsa kanda kesin çıkar hadi bu Cumanın yüzüsuyu hürmetine yine güzel haberler alalım Rabbim inşallah emeklerimizi Boşa çıkarmasın güzel haberlerini bekliyoruz

Gerçektenmi Ay inşallah canım çok Zor bu bekleme Süreci Rabbim yardımcımız olsun inşallah sende sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canım
Hatta bu seferde tutmadı diye uyuyamıyordum stresten forumda herkes belşrtiden bahsediyor du. Tedavi gören arkadaşım ile konuştum daha çok erken belirti bende de olmadı dedi. Rahatladım. Yani normal gebelik de kadınlar ne ise bizde de o. Farkı aldığımız hormonlar denge bırakmıyor. Ve de stres. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

guzel haberle güne başladım cnm sayende ,yarın da cok guzel haberler vericeksin,merakla bekliyorum :)
İnşallah canim rabbim güzel haberleri birbirimize vermeyi nasip etsin devamını getirsin ins aslında korkuyorum diğer tüp bebek denememde de hamileyiz dedim sevindim ama boş gebelik çıktı hayal kırıklığı çok kötüy du bu sefer yüzümüz güler ins

Elmacı askım bugün cuma test yapmayı düşünmüyomusun zaten idrarda çıkmışsa kanda kesin çıkar hadi bu Cumanın yüzüsuyu hürmetine yine güzel haberler alalım Rabbim inşallah emeklerimizi Boşa çıkarmasın güzel haberlerini bekliyoruz
İçim içimi yiyo yapmak istiyom ama eşim evde değil :( yarın evde inşallah yarın güzel haber leri veririm canim.ins canım sende güzel haberlerle gel ins

İnşallah canim rabbim güzel haberleri birbirimize vermeyi nasip etsin devamını getirsin ins aslında korkuyorum diğer tüp bebek denememde de hamileyiz dedim sevindim ama boş gebelik çıktı hayal kırıklığı çok kötüy du bu sefer yüzümüz güler ins
inşallah bu kez hayırlısıyla yarın cok guzel haberlerini alırız.

günaydın kızlar cumamız mübarek olsun ben günlerdir sizi takip ediyorum . 2. tüp bebek denemem 27 kasımda 5. gün tek blast transferim olmuştu test tarihim 7 aralıktı sabah idrar testi yaptım sanırım pozitif kan vermeye gidecem Allahım hayırlısıyla tüm bebek hasreti çeken bizleri güldürsün

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 78
benim 12 ci gün 97 çıkmuştı 14. gün 250 olmuş kızlar :)
Hayırlı olsun canimm. Ben de transfer saatini bekliyorum. Sabah sabah guzel haberlerinizle içimiz açıldı. Darısı bizlere inşallah.
günaydın kızlar cumamız mübarek olsun ben günlerdir sizi takip ediyorum . 2. tüp bebek denemem 27 kasımda 5. gün tek blast transferim olmuştu test tarihim 7 aralıktı sabah idrar testi yaptım sanırım pozitif kan vermeye gidecem Allahım hayırlısıyla tüm bebek hasreti çeken bizleri güldürsün

benim 12 ci gün 97 çıkmuştı 14. gün 250 olmuş kızlar :)

Back