- 27 Mayıs 2013
- 111
- 116
- 103
Insallah canım çok güzel bu duygu bugün aptal aptal sırıtıyorum evde:) allah isteyen herkese nasip etsin insallahtmm şekerim inşallah allahım pozitifi görmeyi nasip eder.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canım çok güzel bu duygu bugün aptal aptal sırıtıyorum evde:) allah isteyen herkese nasip etsin insallahtmm şekerim inşallah allahım pozitifi görmeyi nasip eder.
Senin adına çok sevindim canım Rabbim Değerlerini sağlıklı bi şekilde kat be kat arttırsın benimde bugün transfer Gününü sayarsak 4. Günüm ben hiç birşey hissetmiyorum biraz göğüslerimde hassaslık var okadar. Aradada oda çok nadir kasık ağrısı çok az kuş gibi hissediyorum kendimi umudum git gide azalıyo Rabbim yardımcımız olsunBen az önce kan testimi aldım transferimin6. Günü sonuç 36.28 :)
İnsallah canim bi senin bi de mutlu-umutlu nun sonucunu bende merakla bekliyorum. İnşallah sizlerde göreceksiniz o pozitifi transferdaşlarimmm. :)İnşallah pozitif alırım da tabi bugün 9.gunum
Arkadaşlar
Folik asit dışında hangi vitaminleri iciyorsunuz. ?doktormu yazdi yoksa siz kendinizmi aldiniz? sigorta ödüyormu
Umut azalmasin canım o belirtiler kişiden kişiye degisiyo. Benimde kasik ağrım var ara ara hep batmalar oluyo kendini bayağı hissettiriyoSenin adına çok sevindim canım Rabbim Değerlerini sağlıklı bi şekilde kat be kat arttırsın benimde bugün transfer Gününü sayarsak 4. Günüm ben hiç birşey hissetmiyorum biraz göğüslerimde hassaslık var okadar. Aradada oda çok nadir kasık ağrısı çok az kuş gibi hissediyorum kendimi umudum git gide azalıyo Rabbim yardımcımız olsun
Bende çok korkuyordum canim ama anesteziyle yapıyorlar ve hissetmiyorsun bile. :)kizlar yarin yumurtalarim toplaniyor.dua edin bana.cok korkuyorum
Merhaba belki sorunum cevabını ben verebilirim.benim adet tarihim 10 kasimdi test tarihim 15 Kasımdı benim 11 kasim sabah lekelenmem oldu bende çok panikledim yerleşme kanaması diye düşündüm ve o gün hep dinlendim.nette araştırdım rahim kendini çalar saat gibi ayarliyormus hamile de olsan adet tarihi günlerinde kasık ağrısı lekelenme olabiluyormus normalmis bakalım benim 3 gün sonra adet tarihim ne olcak bende merak ediyorum inşallah sıkıntısız geçer☺
Insallah canim bende transferimin 7. Günunu 8. Gunune baglayan gecede yaptirmıstim ve 50 çıkmışti bende sayınin katlanmasını bekliyorum. Olay pozitifi almakla bitmiyormuş malesef. :) Hakkımizda hayirlisi olsun.Cok teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Aslında çok erken 2 günde bir tekrarlanacak test sağlıklı bi şekilde katlanır insallah
evetBenexol b vitamini mi?
Ara da bi kasık batmasi oluyo başka bişe yok cesaret edemiom testeBenimde 10.cu günüm bişey hissediyormusun
O gerginlik birazda kullandığımız ilaclardan dolayi olabiliyor canim. Malesef biraz sıkıntılı bi süreç ama az kalmış ve elbet bitecek bu süreç. Adet belirtileri gibi belirtiler olabiliyor. Bende halen var. İnsallah bebegin seninledir.kızlar merhaba,
dondurulmuş embriyo transferimin 7.günü.çok ama çok heyecanlıyım.adet olacakmışım gibi ağrılar var.test günüm 6 aralık.sabredemiyorum çok gerginimmmm.
Yok evde test var ama elim gitmiyo korkuyomTest yaptın mı canım ??
10.günse testte biseyler cikar diye dusunuyorum. Korkma bence deneYok evde test var ama elim gitmiyo korkuyom
merhaba sanırım ikimizinde aynı benimde 5. gün inş.hayırlı sonuçlar alırızBende belirtileri merak ediyorum ne zaman oluyor..herkes birsey hissediyor sanirim..transfer günü sayilmiyormus sanirim 5.gün oluyor bugün o halde..15.güne bayaa bir var benim..3.gün embriyosuydu..tutmasini bekliyorum merakla..nasipte vardir insaallah
İnşallah canim ya test yapmaya korkuyom ama yarın ilk idrarim la yapmayı düşünüyorum vazgecmezsem tabi:) :)İnsallah canim bi senin bi de mutlu-umutlu nun sonucunu bende merakla bekliyorum. İnşallah sizlerde göreceksiniz o pozitifi transferdaşlarimmm. :)
Elevit gebelik öncesi ve gebelikte kullanılan bir vitaminElevit? Hangi vitamin oluyor? Ilkkez duydum
Yarın uyanır uyanmaz yapcam ins güzel haber bnde yazabilirim :)10.günse testte biseyler cikar diye dusunuyorum. Korkma bence dene
benim tranferden önce başldı şimdide hiç ağzım boş kalsın istemiyorum :)Kızlar transferden sonra iştahınız açıldı mı?