• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Ben az önce kan testimi aldım transferimin6. Günü sonuç 36.28 :)
Senin adına çok sevindim canım Rabbim Değerlerini sağlıklı bi şekilde kat be kat arttırsın benimde bugün transfer Gününü sayarsak 4. Günüm ben hiç birşey hissetmiyorum biraz göğüslerimde hassaslık var okadar. Aradada oda çok nadir kasık ağrısı çok az kuş gibi hissediyorum kendimi umudum git gide azalıyo Rabbim yardımcımız olsun

Senin adına çok sevindim canım Rabbim Değerlerini sağlıklı bi şekilde kat be kat arttırsın benimde bugün transfer Gününü sayarsak 4. Günüm ben hiç birşey hissetmiyorum biraz göğüslerimde hassaslık var okadar. Aradada oda çok nadir kasık ağrısı çok az kuş gibi hissediyorum kendimi umudum git gide azalıyo Rabbim yardımcımız olsun
Umut azalmasin canım o belirtiler kişiden kişiye degisiyo. Benimde kasik ağrım var ara ara hep batmalar oluyo kendini bayağı hissettiriyo

Merhaba belki sorunum cevabını ben verebilirim.benim adet tarihim 10 kasimdi test tarihim 15 Kasımdı benim 11 kasim sabah lekelenmem oldu bende çok panikledim yerleşme kanaması diye düşündüm ve o gün hep dinlendim.nette araştırdım rahim kendini çalar saat gibi ayarliyormus hamile de olsan adet tarihi günlerinde kasık ağrısı lekelenme olabiluyormus normalmis bakalım benim 3 gün sonra adet tarihim ne olcak bende merak ediyorum inşallah sıkıntısız geçer☺

çok teşekkürler. Hamilesin sanırım hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Hangi gün test yaptın. Son güne kadar bekledin mi?

Cok teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Aslında çok erken 2 günde bir tekrarlanacak test sağlıklı bi şekilde katlanır insallah
Insallah canim bende transferimin 7. Günunu 8. Gunune baglayan gecede yaptirmıstim ve 50 çıkmışti bende sayınin katlanmasını bekliyorum. Olay pozitifi almakla bitmiyormuş malesef. :) Hakkımizda hayirlisi olsun.

kızlar merhaba,
dondurulmuş embriyo transferimin 7.günü.çok ama çok heyecanlıyım.adet olacakmışım gibi ağrılar var.test günüm 6 aralık.sabredemiyorum çok gerginimmmm.

kızlar merhaba,
dondurulmuş embriyo transferimin 7.günü.çok ama çok heyecanlıyım.adet olacakmışım gibi ağrılar var.test günüm 6 aralık.sabredemiyorum çok gerginimmmm.
O gerginlik birazda kullandığımız ilaclardan dolayi olabiliyor canim. Malesef biraz sıkıntılı bi süreç ama az kalmış ve elbet bitecek bu süreç. Adet belirtileri gibi belirtiler olabiliyor. Bende halen var. İnsallah bebegin seninledir.

Bende belirtileri merak ediyorum ne zaman oluyor..herkes birsey hissediyor sanirim..transfer günü sayilmiyormus sanirim 5.gün oluyor bugün o halde..15.güne bayaa bir var benim..3.gün embriyosuydu..tutmasini bekliyorum merakla..nasipte vardir insaallah
merhaba sanırım ikimizinde aynı benimde 5. gün inş.hayırlı sonuçlar alırız

Back