- 10 Nisan 2015
- 213
- 152
- 23
- 36
Meraklaa bekiyoruz canimmm inslalahh mutluu haberlerini alirizzYarın uyanır uyanmaz yapcam ins güzel haber bnde yazabilirim :)
Senin kacinci gün embriyosuydu kactane transfer edildiiMeraklaa bekiyoruz canimmm inslalahh mutluu haberlerini alirizz
daha once hic amestezi almadim.bi de uyur halle uyanik halde oluyosun dediler.cok urktumBende çok korkuyordum canim ama anesteziyle yapıyorlar ve hissetmiyorsun bile. :)
Teşekkürler cevap içinElevit gebelik öncesi ve gebelikte kullanılan bir vitamin
inşallah canım.allah bu süreci yaşayan herkese sabır versin.O gerginlik birazda kullandığımız ilaclardan dolayi olabiliyor canim. Malesef biraz sıkıntılı bi süreç ama az kalmış ve elbet bitecek bu süreç. Adet belirtileri gibi belirtiler olabiliyor. Bende halen var. İnsallah bebegin seninledir.
tebrikler Rabbim tamamına erdirsin inş. darısı başımızaKizlar test gunumdu bugun ( 8. gun ) pozitif :)))
stresten galiba ben de çook yiyorum :)benim tranferden önce başldı şimdide hiç ağzım boş kalsın istemiyorum :)
test gününü sana hemşire söylüyor emriyonun kaçıncı günde olduğuna bağlıArkadaşlar merhaba, test gününüzü hesaplarken transferin yapıldığı günden mi saymaya başlıyorsunuz yoksa ertesi günden mi?
Başka vitamin icen arkadaşlar yokmu? Sadece2-3 kişi mi ekstra vitamin iciyor
İnsallaaahhh canım insallahMeraklaa bekiyoruz canimmm inslalahh mutluu haberlerini alirizz
Bnm 5.gün embriyosu 2 tane canım :)Senin kacinci gün embriyosuydu kactane transfer edildii
Yok canım yaa bi uyuyon sonra bi uyanmisin başka odada yation:))) ürkmedaha once hic amestezi almadim.bi de uyur halle uyanik halde oluyosun dediler.cok urktum
İnsllah canımm. O zaman merakla bekliyoruz :)Yarın uyanır uyanmaz yapcam ins güzel haber bnde yazabilirim :)
Evet öyle diyorlar ama bu kisa suren bayilmalar gibi oluyor canim. Yani 5 dakikalik hafif bi uyku uyumuşsun gibi sen uyurken bütün olay bitmiş oluyor. Ama hafif doz verdikleri için çok cabuk ayılıyorsun. Hatta anestezinin uykusu bi tatli oluyor. Kuş gibi oluyorsun. :)daha once hic amestezi almadim.bi de uyur halle uyanik halde oluyosun dediler.cok urktum
Benimdee aynii 4. Gün bugun sol kasigimda ara ara agri varr iyice sitres yapmaya basladimm yaaBnm 5.gün embriyosu 2 tane canım :)
Yok canım yaa bi uyuyon sonra bi uyanmisin başka odada yation:))) ürkme
kizlar verdiginiz cevaplardan dolayi cok tesekkur ederim.zaten korkunun ecele faydasi yok.o yumurtalar oyle veya boyle yarin toplanacakEvet öyle diyorlar ama bu kisa suren bayilmalar gibi oluyor canim. Yani 5 dakikalik hafif bi uyku uyumuşsun gibi sen uyurken bütün olay bitmiş oluyor. Ama hafif doz verdikleri için çok cabuk ayılıyorsun. Hatta anestezinin uykusu bi tatli oluyor. Kuş gibi oluyorsun. :)
hiç korkma uyuyup uyanman bir oluyor.benim anestezi korkum had safhadadır ama çok rahat geçti.kizlar verdiginiz cevaplardan dolayi cok tesekkur ederim.zaten korkunun ecele faydasi yok.o yumurtalar oyle veya boyle yarin toplanacak
Canimmm çok sevindim hayırlı olsun. Allah saglık sıhatle kavuştursun şimdiden :) sende 24 kasımda transfer yaptırmıştın diye hatirliyorum ama sanirim 25 kasımda yaptirmissin. :)
igneler, yumurtalar buyudu mu, rahim kalinligi uygunmu derken yumurta toplama asamasina geliverdim.kurbanlik koyun gibi yarin sabahi bekliyorum artik. heyecan,stres yapma diyorum kendime ama olmuyor maalesefhiç korkma uyuyup uyanman bir oluyor.benim anestezi korkum had safhadadır ama çok rahat geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?