Artemis88 canim seni tanimiyorum ama herseyin en iyisine layik oldugunu hissediyorum ve inaniyorum ki ikinci denemende tutucak.bazen kendimizi gucsuz hissederiz hemde cok gucsuz.ve inan o gucsuzuz dedigimiz anlarda aslinda en gucsuz oldugumuz zamanlar. ben neler yasadim anlatsam nasil kaldirdin dersin.evet bazen tum asfalyalar atabiliyor ama bi bakiyosun yine ayaktasin hemde en guclu halinle.cok zor biliyorum ama inan bana hersey cok daha guzel olucak.
Hayırlı olsun cnm, Allah'im sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah..Vee ben geldim kizlar...sonuc geldi sonundaa...6. Gun embriyosu..2 tane transfer edilmisdi... 11. Kasimda..
Bugun 12. Gunum...deger ..501 cikmiss
Inanamiyorum hala dahaa..bunca yil sonra...ben artik umudumu kesmisdimm..insallah devami gelir..insallah rabbim kucagima almayida nasip eder..
Negatif olanlar..nolur kotu dusunmeyin..benim yasadiklarimi biz yazsamm..roman olur..2009 yilindan beri bu topiklerdeyim....ve suan 2015 in son aylari ben hamile oldugumu yaziyorum..rabbime sukurler olsun insallah devami gelir..ve insallah sizlerinde guzel ha erlerini aliriz..
Amin canım ins. Tamamına da erdirir. Şimdi çarşamba tejrarlayacagim testte kafam yine korku yine korkuTebrikler,çok güzel bir duygu inşallah bizede yaşatır yüce Rabbim Allah daim etsin.
Hayirli olsun canım Rabbim nazarlardan korusun.Canım çok sevındım .değerin kat kat artarak devam etsin.bende yarın 2.testi yaptırcam. 8.yıl sonra bende ilkdefa pozitifi gördüm hala inanamiyorum
canim ben bugun ana tedaviye basladim.darisi sana olsun insallah.:)hiç umutsuzluğa kapılma cnm allah yardımcın olsun, ben henüz adet olmadm hala lucrin kullanıyorum, hayırlısı hakkımızda
İnş allahın izniyle kat kat artar. Çok korkuyorum.malimali canim hayirli olsun degerin bence iyi onemli olan katlanip gitmesi insallah 2 gun sonra guzel haberlerini tekrar duyucaz:)
Hayırlı olsun cnm inşallah:)canim ben bugun ana tedaviye basladim.darisi sana olsun insallah.:)
Hayirli olsun canim. Seninleler merak etme :)Kızlar bugün transferim oldu.2 tane 1. Kalite embriyom şuanda benimle.inşallah benden vazgecmezler dua edin kızlar. 3 aralık sonuç günüm. Hayırlısı artık
canim ben bugun ana tedaviye basladim.darisi sana olsun insallah.:)
Hayırlı olsun cnm , sağlıkla kucağına da alırsın inşallah bebisini:)Amin canım ins. Tamamına da erdirir. Şimdi çarşamba tejrarlayacagim testte kafam yine korku yine korku
Teşekkür ederim canım inşallah benimle kalmaya devam ederler..Hayirli olsun canim. Seninleler merak etme :)
Canım benim senin adına çok çok sevindim Rabbim Devamını getirsin Allah'ın izniyle kucağınaVee ben geldim kizlar...sonuc geldi sonundaa...6. Gun embriyosu..2 tane transfer edilmisdi... 11. Kasimda..
Inanamiyorum hala dahaa..bunca yil sonra...ben artik umudumu kesmisdimm..insallah devami gelir..insallah rabbim kucagima almayida nasip eder..
Negatif olanlar..nolur kotu dusunmeyin..benim yasadiklarimi biz yazsamm..roman olur..2009 yilindan beri bu topiklerdeyim....ve suan 2015 in son aylari ben hamile oldugumu yaziyorum..rabbime sukurler olsun insallah devami gelir..ve insallah sizlerinde guzel ha erlerini aliriz..
Canım benim ben üniversite Bonn da yaptırdım doktorum Prof Vanderven buradaki tedavi şekliyle Türkiye nekadar farklı değilmi mesela arkadaşlar yerleştirdikten sonra yapılan iğnelerden bahsediyorlar oysaki burda sadece utrogest diye bi fitil veriyolar bide bana karnımdan vurmam için 3 tane hcg iğnesi verdiler oda 8. Denememde ben internetlerde araştırdım bi bayan bu iğneden bahsetmiş doktoruma sordum evet var öyle bi iğne istersen deneyelim ben şok oldum neden benim söylememi beklediler anlamadım ama ozaman oğluma hamile kaldım Şimdi aynı Tedaviyi uygulanacakmış bakalım artık nasipİyi akşamlar,maaşallah saglıklı büyüsün kardeşte geçikmeden gelir inşaallah.Bielefeld Dr Volz 2.ci denemem.sen nerdesin?
Vee ben geldim kizlar...sonuc geldi sonundaa...6. Gun embriyosu..2 tane transfer edilmisdi... 11. Kasimda..
Insallah canim. Bu oyle bi surec ki bi saat icerisinde bi umutlaniyorsun bi olmayacagindan emin oluyor agliyorsun, ruhsuz oldugun an geliyor. Insallah hepimizin guzel haberleri gelir.
Hayirli olsun esas en zor kisim simdi; beklemek :) insallah carcabuk gecer zaman senin icin ve pozitifi gorursunKızlar bugün transferim oldu.2 tane 1. Kalite embriyom şuanda benimle.inşallah benden vazgecmezler dua edin kızlar. 3 aralık sonuç günüm. Hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?