2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Cok tesekkur ederm canim, sen de oyle, yuzyuze tanimak gerekmez bazen, kalbini tanirsin , burada herkesin kalbinin temizligini goruyorum ben. Buyuk bir sinavdan geciyoruz, zamani gelince insallah hepimiz bu zor gunleri atlatacagiz. Tekrar tesekkurler canim.

Hayırlı olsun cnm, Allah'im sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah..

Canım benim senin adına çok çok sevindim Rabbim Devamını getirsin Allah'ın izniyle kucağınaalacağın Günü'de görecen bugün topiğimiz yine canlandı inşallah negatif sonuç alan arkadaşlarda çok yakın zamanda pozitifleri görürler Rabbim bu Mutluluğu tüm isteyenlere nasip etsin

İyi akşamlar,maaşallah saglıklı büyüsün kardeşte geçikmeden gelir inşaallah.Bielefeld Dr Volz 2.ci denemem.sen nerdesin?
Canım benim ben üniversite Bonn da yaptırdım doktorum Prof Vanderven buradaki tedavi şekliyle Türkiye nekadar farklı değilmi mesela arkadaşlar yerleştirdikten sonra yapılan iğnelerden bahsediyorlar oysaki burda sadece utrogest diye bi fitil veriyolar bide bana karnımdan vurmam için 3 tane hcg iğnesi verdiler oda 8. Denememde ben internetlerde araştırdım bi bayan bu iğneden bahsetmiş doktoruma sordum evet var öyle bi iğne istersen deneyelim ben şok oldum neden benim söylememi beklediler anlamadım ama ozaman oğluma hamile kaldım Şimdi aynı Tedaviyi uygulanacakmış bakalım artık nasip

Canım gözünüz aydın olsun..Çok sevindim, darısı bizlere inşallah..Dualarını esirgeme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…