• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Artemis88 Artemis88 canim seni tanimiyorum ama herseyin en iyisine layik oldugunu hissediyorum ve inaniyorum ki ikinci denemende tutucak.bazen kendimizi gucsuz hissederiz hemde cok gucsuz.ve inan o gucsuzuz dedigimiz anlarda aslinda en gucsuz oldugumuz zamanlar. ben neler yasadim anlatsam nasil kaldirdin dersin.evet bazen tum asfalyalar atabiliyor ama bi bakiyosun yine ayaktasin hemde en guclu halinle.cok zor biliyorum ama inan bana hersey cok daha guzel olucak.

Cok tesekkur ederm canim, sen de oyle, yuzyuze tanimak gerekmez bazen, kalbini tanirsin , burada herkesin kalbinin temizligini goruyorum ben. Buyuk bir sinavdan geciyoruz, zamani gelince insallah hepimiz bu zor gunleri atlatacagiz. Tekrar tesekkurler canim.

Vee ben geldim kizlar...sonuc geldi sonundaa...6. Gun embriyosu..2 tane transfer edilmisdi... 11. Kasimda..

Bugun 12. Gunum...deger ..501 cikmiss :KK200::KK200:

Inanamiyorum hala dahaa..bunca yil sonra...ben artik umudumu kesmisdimm..insallah devami gelir..insallah rabbim kucagima almayida nasip eder..

Negatif olanlar..nolur kotu dusunmeyin..benim yasadiklarimi biz yazsamm..roman olur..2009 yilindan beri bu topiklerdeyim....ve suan 2015 in son aylari ben hamile oldugumu yaziyorum..rabbime sukurler olsun insallah devami gelir..ve insallah sizlerinde guzel ha erlerini aliriz..
Hayırlı olsun cnm, Allah'im sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah..

Vee ben geldim kizlar...sonuc geldi sonundaa...6. Gun embriyosu..2 tane transfer edilmisdi... 11. Kasimda..

Inanamiyorum hala dahaa..bunca yil sonra...ben artik umudumu kesmisdimm..insallah devami gelir..insallah rabbim kucagima almayida nasip eder..

Negatif olanlar..nolur kotu dusunmeyin..benim yasadiklarimi biz yazsamm..roman olur..2009 yilindan beri bu topiklerdeyim....ve suan 2015 in son aylari ben hamile oldugumu yaziyorum..rabbime sukurler olsun insallah devami gelir..ve insallah sizlerinde guzel ha erlerini aliriz..
Canım benim senin adına çok çok sevindim Rabbim Devamını getirsin Allah'ın izniyle kucağına:KK46:alacağın Günü'de görecen bugün topiğimiz yine canlandı:nazar::nazar::nazar: inşallah negatif sonuç alan arkadaşlarda çok yakın zamanda pozitifleri görürler:anneadayı: Rabbim bu Mutluluğu tüm isteyenlere nasip etsin :anneadayı:

İyi akşamlar,maaşallah saglıklı büyüsün kardeşte geçikmeden gelir inşaallah.Bielefeld Dr Volz 2.ci denemem.sen nerdesin?
Canım benim ben üniversite Bonn da yaptırdım doktorum Prof Vanderven buradaki tedavi şekliyle Türkiye nekadar farklı değilmi mesela arkadaşlar yerleştirdikten sonra yapılan iğnelerden bahsediyorlar oysaki burda sadece utrogest diye bi fitil veriyolar bide bana karnımdan vurmam için 3 tane hcg iğnesi verdiler oda 8. Denememde ben internetlerde araştırdım bi bayan bu iğneden bahsetmiş doktoruma sordum evet var öyle bi iğne istersen deneyelim ben şok oldum neden benim söylememi beklediler anlamadım ama ozaman oğluma hamile kaldım Şimdi aynı Tedaviyi uygulanacakmış bakalım artık nasip

Canım gözünüz aydın olsun..Çok sevindim, darısı bizlere inşallah..Dualarını esirgeme..

Back