Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 kasim.c.tesi günü ama cuma yaparım büyük ihtimal. 1gun farketmez gibi
@nur0146
Ya evet cuma yapicam cumayi saymazsam e bugun de gecti zaten sadece uc gunum kaldi cok heyecanliyim ama tutmadi gibime geliyo cunku neredeyse hic belirtim yok gogus agrisi disinda. E o da zatenilaclari kullanmaya basladigimdan beri var simdiden oturup aglihorum bazen yok bisey diye e bi de malum hormonlar tabi
Cuma gunu test yaptiracak baya kisi var galiba. Insallah herkesbhayirli haberlerle doner. Ben de o adet sancisi da yok canim. Hani neredeyse diyecegim ki hic ilac kullanmiyorum normal hayatima devam ediyorum sadece gogus sizisi o kadarCanım aynı gün mü test yaptıracağız biz inşallah mutlu haberler alırız.. Bende ağlıyorum hemen ya.. Bide nasıl çatıyorum etrafıma ben değilim sanki. Hormonlar insana neler yaptırıyor..
Hayirli olsun canim. Insallah bebeklerin tutunur sanaKızlar transfer için gidiyorum embriyolarim i çözdürüp transfer olcak öğle gibi ne olur duanızı eksik etmeyin duaya ihtiyacım var . Verecek olan rabbim yüzümüzü güldürür ins
Bende dün 10. gün negatifi almıştım şu günler adet zamanlarım ne zaman olurum bilmiyorum, hiç adet ağrısıda yok. 4-5 gündür geceleri terleyip üstümü değiştiriyorum sanırım aldığımız hormonlardan. normalde adetlerim ağrılıda olmaz bakalım bu nasıl olacak, en kötüsüde ne biliyormusun negatifi alsanda hala içinde belki olur diye ümit beklenti olması, çünkü bana 12. günde yaptır demişlerdi, 0,6 çıkmasaydı belki tekrarlardım, ilaçlarımı kestim bakalım, Tevekkeltü Allah.Kızlar bu arada bir sorum var daha önce negatif yasamışlara.
Bu sabah adet oldum nasıl bir agrı anlatamam,bir ara wc ye gittim nasıl kan akmış yok boyle bırsey, musluktan akar gibi. 2 agrı kesici içtim çok çok az etki etti.
Normalde adetı ın ilk gunu agrım olurdu ama boyle bır agrıyı ılk kez yasadım. İşe gitmiştim bugun metorbusle gidiyorum, alt geçit üst geçit derken eve nasıl girdim bilmiyorum agrıdan zor yurudum.
Doktoru aradım normal dedi, ilaçlar yalancı gebelik yapıyor ondan dedi. Sıze sormak istedim sizinde boyle agrılı ve daha kanlı mı olmuştu ? Tesekkurler
İnşallah canim insallah çok heycanliyim onları alıp gideceğim içinHayirli olsun canim. Insallah bebeklerin tutunur sana
O korkuyu suan ben çok çok iyi anlıyorum. Yarın test yapıcaz yine artıyor diye. O yüzden korkuyorum. Rabbimin izniyle katlanır ins hepimiz.İnş allahın izniyle kat kat artar. Çok korkuyorum.
Amin ins. İsteyen herkese Rabbim nası etsin içindedé bize.Canım benim senin adına çok çok sevindim Rabbim Devamını getirsin Allah'ın izniyle kucağınaalacağın Günü'de görecen bugün topiğimiz yine canlandı inşallah negatif sonuç alan arkadaşlarda çok yakın zamanda pozitifleri görürler Rabbim bu Mutluluğu tüm isteyenlere nasip etsin
Amin inşallahM melekler-engelchen amin canım hep dua ediyorum Allahım sen gör emeklerimizi boşa çıkartma diye gerçekten çok zorlu bir sınavdan geçiyoruz Allah kimseyi evlat hasreti ve acısıyla sınamasın inşallah
bebek_dostuu canım iyiki burada yaziyormusum. Gercekten ayni dertten muzdarip kisilerle ayni aciyi mutlulugu paylasmak ayri bir anlamli. rahatım da korkuluyum. Rabbimin dediği olur ondandır hersey. İns bizim yüzümüzü güldürecek hayırlı bir kader vardır önümüzde.malimali canım lütfen rahat ol. Stres yapma. Degerin cok güzel. Mutlu ol. Endiseyi birak.
hayırlısı olsun canım rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş.canım dün 10 gundu yıne yatım yıne negatif yarında doktor için yine yaptırcam ama kesin negatif
Canım şimdiden hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip eder ins. Rahat ol çok heyecanlanma ki vücudun adrenalin salgılanmasın. Bol bol à yetel kursu oku.Kızlar transfer için gidiyorum embriyolarim i çözdürüp transfer olcak öğle gibi ne olur duanızı eksik etmeyin duaya ihtiyacım var . Verecek olan rabbim yüzümüzü güldürür ins
canım senin test sonucun tamam mı tabloya hamiş yazmak istiyorum :)Canım şimdiden hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip eder ins. Rahat ol çok heyecanlanma ki vücudun adrenalin salgılanmasın. Bol bol à yetel kursu oku.
daha erken canım bekle azcık daha moralinide bozmaKızlar dayanamadım evde gebelik testi yaptım. Bugün 8. Gün ama tık yook. Hiçbirşey çıkmadı.... negatif... çok azda olsa çıkardı dşye ümit ettimm ama yooookkk.. 4. Gün embriyosu.... hayırlısı bskalım... yoksa eğer bu kadar emeğime üzülğrüm. Popolarıma oturamıyorum bilee...
Çıkmaz canım. 10. Günde silik çıkar ancakKızlar dayanamadım evde gebelik testi yaptım. Bugün 8. Gün ama tık yook. Hiçbirşey çıkmadı.... negatif... çok azda olsa çıkardı dşye ümit ettimm ama yooookkk.. 4. Gün embriyosu.... hayırlısı bskalım... yoksa eğer bu kadar emeğime üzülğrüm. Popolarıma oturamıyorum bilee...