• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Vee ben geldim kizlar...sonuc geldi sonundaa...6. Gun embriyosu..2 tane transfer edilmisdi... 11. Kasimda..

Bugun 12. Gunum...deger ..501 cikmiss :KK200::KK200:

Inanamiyorum hala dahaa..bunca yil sonra...ben artik umudumu kesmisdimm..insallah devami gelir..insallah rabbim kucagima almayida nasip eder..

Negatif olanlar..nolur kotu dusunmeyin..benim yasadiklarimi biz yazsamm..roman olur..2009 yilindan beri bu topiklerdeyim....ve suan 2015 in son aylari ben hamile oldugumu yaziyorum..rabbime sukurler olsun insallah devami gelir..ve insallah sizlerinde guzel ha erlerini aliriz..
Canim benim ya tadını çıkar. Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin. Inan sırf senin sonucunu ogrenmek icin bakayim dedim. Cok mutlu oldum. Herkes mutlu oluyor. Umut oluyorsunuz bize

Kızlar bu arada bir sorum var daha önce negatif yasamışlara.
Bu sabah adet oldum :KK43: nasıl bir agrı anlatamam,bir ara wc ye gittim nasıl kan akmış yok boyle bırsey, musluktan akar gibi. 2 agrı kesici içtim çok çok az etki etti.
Normalde adetı ın ilk gunu agrım olurdu ama boyle bır agrıyı ılk kez yasadım. İşe gitmiştim bugun metorbusle gidiyorum, alt geçit üst geçit derken eve nasıl girdim bilmiyorum agrıdan zor yurudum.
Doktoru aradım normal dedi, ilaçlar yalancı gebelik yapıyor ondan dedi. Sıze sormak istedim sizinde boyle agrılı ve daha kanlı mı olmuştu ? Tesekkurler
Evet canim. Düşük yapar gibi oluyor. Her zamankine göre ağrılı ve kanlı. Bende de olmuştu.

[table="width: 300, class: grid"]

[tr]

[td][/td]

[td]NİCK[/td]

[td]YAŞ[/td]

[td]SEBEP[/td]

[td]MERKEZ [/td]

[td]TRANSFER TARİHİ[/td]

[td]SONUÇ[/td]

[/tr]

[tr]

[td]kanikey[/td]

[td]26[/td]

[td]erkek infertilitesi[/td]

[td]Doğufertil[/td]

[td]ertelendi[/td]

[td]beklemede [/td][td][/td]

[/tr]

[tr]
[td]echomare[/td]

[td]31[/td]

[td]Sebepsiz[/td]

[td]Ankara Başkent[/td]

[td].[/td]

[/tr]

[tr]
[td]WAW[/td]

[td]27[/td]

[td]PCOS[/td]

[td]bahçeci umut[/td]

[td]11/11/2015 [/td]

[/tr]

[tr]

[td]aysegulsen[/td]

[td]29[/td]

[td]veni vidi diyarbakır h.[/td]

[td]ertelendi[/td]

[td]beklemede[/td][td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]flzkhan[/td]

[td]30[/td]

[td]Sebepsiz[/td]

[td]Başkent hastanesil[/td]

[td]12/11/2015[/td]

[/tr]

[tr]

[td]MOMYS[/td]

[td]35[/td]

[td]pko,pıhtılaşma,chg,haşimato[/td]

[td]Acıbadem Maslak[/td]

[td]09/11/2015[/td]

[td]Hamile :nazar::KK46: [/td][td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]sen_kolıc[/td]

[td]30[/td]

[td]pcos[/td]

[td]Novafertil[/td]

[td]21/11/2015[/td]

[/tr]

[tr]

[td]violet_79[/td]

[td]36[/td]

[td]sebepsiz[/td]

[td]bahçeci fulya [/td]

[td].[/td]

[td]beklemede[/td][td][/td]
[tr]

[td]Bebegim44[/td]

[td]27[/td]

[td]Pcos,varikosel[/td]

[td]kayseri hüma[/td]

[td]11/11/2015[/td]

[/tr]
[/tr]
[td]Malimali[/td]

[td]30[/td]

[td]Sebepsiz[/td]

[td]Malatya Eğitim ve Araştırma H.[/td]

[td]10/11/2015[/td]

[tr]

[td]bert[/td]

[td]41[/td]

[td]sebepsiz[/td]

[td]eurofertil su [/td]

[td].[/td]

[/tr]

[td]elmacıAşkım[/td]

[td]26[/td]

[td].[/td]

[td].[/td]

[td]24/11/2015[/td]

[tr]
[tr]

[td]Artemis88[/td]

[td]27[/td]

[td]Düşük amh,yüksek Fsh[/td]

[td]Kadıköy şifa hastanesi tüp bebek [/td]

[td]10/11/2015[/td]

[td]Umudumuz var[/td][td][/td]

[/tr]
[td]gzdedz[/td]

[td]32[/td]

[td]çikolata kist[/td]

[td]medicana[/td]

[td]ertelendi[/td]

[/tr]

[td]galariel80[/td]

[td]35[/td]

[td]Antalya [/td]

[td].[/td]

[tr]

[td]bebisimgel[/td]

[td]36[/td]

[td].[/td]

[td]13/11/2015[/td]

[/tr]

[tr]

[td]Rosella[/td]

[td]28[/td]

[td]Çikolata kist,morfoloji,yumurta rezerv azlığı[/td]

[td]Necmettin Erbakan üni.[/td]

[td]beklemede [/td]

[/tr]
[tr]

[td]Mavili33[/td]

[td]33[/td]

[td]Prolaktin yüksekliği[/td]

[td]Eurofertil İstanbul[/td]

[td]10/11/2015[/td]

[td]Umudumuz var [/td][td][/td]

[/tr]
[td]nursela09[/td]

[td].[/td]

[td].[/td]

[td].[/td]

[td]03/11/2015[/td]

[tr]

[td]Ozlemehmet06[/td]

[td]26[/td]

[td]Pcos[/td]

[td]HRS Ankara Kadın H.[/td]

[td]20/11/2015[/td]

[/tr]
[td]Birmur[/td]

[td]37[/td]

[td]Sebepsiz[/td]

[td]Medipol [/td]

[td]11/11/2015[/td]

[tr]
[td]Ayfat2013[/td]

[td]31[/td]

[td]tüpler tıkalı[/td]

[td]Almanya[/td]

[td]30/11/2015[/td]

[td][/td]
[td][/td]

[td][/td]

[td][/td]

[td][/td]

[td][/td][td][/td]

[/tr]

[/td][/table][td]

hepimize uğurlu olsun bu liste eklenmek isteyenler bana msj atsın kızlar :KK6::KK6::KK9:[/td]
Şu tabloda takla atıp duran bebekler arttıkça ben çok mutlu oluyorum. Yaşadığınız mutluluğu ve heyecanı aynen hissediyorum. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Bu tabloda herkesin karşısında nazar boncuğu görmek dileğimle. Sevgiler herkese

N nur0146
Ya evet cuma yapicam cumayi saymazsam e bugun de gecti zaten sadece uc gunum kaldi cok heyecanliyim ama tutmadi gibime geliyo cunku neredeyse hic belirtim yok gogus agrisi disinda. E o da zatenilaclari kullanmaya basladigimdan beri var :KK43: simdiden oturup aglihorum bazen yok bisey diye e bi de malum hormonlar tabi

ya öyle düşünme inşallah hayırlısı olur güzel haberlerini alırız.hem bir çok kişide belirti olmuyormuş.allah isterse olur sen pozitif düşün.iyiki böyle br grup var her derdimizi hemen paylaşıyoruz desteklerle moralimizi yüksek tutabiliyoruz.

QUOTE="freyja1979, post: 43708866, member: 81366"]Merhaba

Öncelikle şimdiden hayırlı olsun inşallah iyi haberlerini alırız
Benim yumurta toplama günü ağrım oldu sadece ertesi gün de dinlendm sonraki gün iş başı yaptım
Çok teşekkürler cnm sen ne durumdasın şimdi inşallah güzel haberler almışssındr[/QUOTE]
Henüz değil canım 30 kasım test tarihim bekleyişteyim Rabim hepimizin yüzünü güldürür inşallah :21:

Vee ben geldim kizlar...sonuc geldi sonundaa...6. Gun embriyosu..2 tane transfer edilmisdi... 11. Kasimda..

Bugun 12. Gunum...deger ..501 cikmiss :KK200::KK200:

Inanamiyorum hala dahaa..bunca yil sonra...ben artik umudumu kesmisdimm..insallah devami gelir..insallah rabbim kucagima almayida nasip eder..

Negatif olanlar..nolur kotu dusunmeyin..benim yasadiklarimi biz yazsamm..roman olur..2009 yilindan beri bu topiklerdeyim....ve suan 2015 in son aylari ben hamile oldugumu yaziyorum..rabbime sukurler olsun insallah devami gelir..ve insallah sizlerinde guzel ha erlerini aliriz..
Ay süper bir haber

28 kasim.c.tesi günü ama cuma yaparım büyük ihtimal. 1gun farketmez gibi
O zaman ayni gun yapicaz. Insallah guzel haberler veririz

V Violet_79 ben inaniyorum mutlu haber alacaksin ☺️ Hayirlisi olsun insallah
Canim benim insallah. Bilmiyorum ya icimden hicbisey gecmiyo ya da olmadi diyorum cogu zaman. Cok hayal kirikligi yasamamak icin de simdiden bu sefer olmasa bile digerinde olacak diye telkinde bulunuyorum kendime.
Benim icimden de senin icin guzel seyler geciyo canim insallah bir daha ki sefere olacak senin de.
Hepiniz ayri ayri kiymetli ve degerlisiniz benim icin

Artemis88 Artemis88 canim seni tanimiyorum ama herseyin en iyisine layik oldugunu hissediyorum ve inaniyorum ki ikinci denemende tutucak.bazen kendimizi gucsuz hissederiz hemde cok gucsuz.ve inan o gucsuzuz dedigimiz anlarda aslinda en gucsuz oldugumuz zamanlar. ben neler yasadim anlatsam nasil kaldirdin dersin.evet bazen tum asfalyalar atabiliyor ama bi bakiyosun yine ayaktasin hemde en guclu halinle.cok zor biliyorum ama inan bana hersey cok daha guzel olucak.

WAW WAW canim harika bi haber simdi okudum.allahim kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere olsun insallah canim benim:)

Arkadaskar...ben burda cok kisiyle agladim cok kisiyle sevindimm..rabbim hepinize pozitif haber vermeyi nasip etsinn..gonulden duam bu...cok aratmasin...eger nasibe daha varsaa o vakte kadar sabir versin..serinlik versinn...

Benim bu 4. Transferimdi oncesindede hem asilama hem dogal gebelik icin cook ugrasdik..6.5 yillik evliyim..

Ilk 3 gun hic bisi hissetmedimm...ama hic...evdeydim yattim dinlendim..hep kendimi dinledimm..hatta 3 sabahda uyaninca agladimm...hicmi bi sizi olmaz rahim cekilde asagi dogru bi sizi olur en azindan diye...

Goguslerim oncesindede hassasdi kullandigim ilaclardann...

4. Gunu aksama dogru adet sancim basladi...

5. Gun dahada cogaldi ..1...2 kere bicak batan gibi sancim oldu..hatta bi islaklik akintim oldu adet oldum diye wc gittim..ama yok..

6. Gun durgundu ortalik...hafifden adet sancisi geldi gitti...

7. Gunde ayni...

8..9 daha sakindi..evde sakin gecirdim zaten bi basima..

Ayaga kalkip bisilerle ugrasinca hafif sancim oluyordu...

10..11 de ayni..bugun 12. Gun bugunde baya sanci var..

Asla lekelenme felan olmadi..ne cok kafaya takardim oncekilerdede...oyle bas donmesi..nide bulantisi felan hic bisi yok...

Rabbim insallah devaminida nasip ederr...

Muhakkak merkezinizi arasdirin labaratuarin cok onemi var..tekrar negatiflerden dolayi ek ilac ve tedavilerim oldu bu sonuncuda onunda etkisi olabilir..nasip simdiymis hepsi bahane..

Onlar nelerdii...

Transfer oncesi e2..degerimin 200 un ustu olmasi gerekiyormus estrofem bana etki etmiyormus ilk tedavim iptal oldu yukselmedi diye..oysaki rahim gayet iyiydi..ama drum yapmadi e2 dusuk beslenemez dedi...sonra bantlarla denedik oldu sukur...

Embriyolarimda cgh den dolayi tiraslama yapilip dis kabuguna delik acilmisdi..bazen embriyolar dis kabugu catlaniyormus...

Transfer oncesi prednoll..monodok..kullanildi..

Sonrasinda sizlerden farkki olarak deltacortril adinda bagisiklik sistemi baskilayici bi ilac kullandumm..bebegi yabanci madde gorup atmasin diye..

Ayriyeten kullandigim ilaclar..estrofem gunde 2...previt vitamin...folbiol folikasit...corasprin...crinone jel...progestan igne...ve can sulandirici igne..

Aklima gelen bunlar..baska bisi varsa soru cvplarim..seve seve..
Peki hic alt tarafinda Sizlama batma gibi seyler yasadinmi benim tranferin ilk ggününden itibaren altimda cekilme batma hissi var

Arkadaskar...ben burda cok kisiyle agladim cok kisiyle sevindimm..rabbim hepinize pozitif haber vermeyi nasip etsinn..gonulden duam bu...cok aratmasin...eger nasibe daha varsaa o vakte kadar sabir versin..serinlik versinn...

Benim bu 4. Transferimdi oncesindede hem asilama hem dogal gebelik icin cook ugrasdik..6.5 yillik evliyim..

Ilk 3 gun hic bisi hissetmedimm...ama hic...evdeydim yattim dinlendim..hep kendimi dinledimm..hatta 3 sabahda uyaninca agladimm...hicmi bi sizi olmaz rahim cekilde asagi dogru bi sizi olur en azindan diye...

Goguslerim oncesindede hassasdi kullandigim ilaclardann...

4. Gunu aksama dogru adet sancim basladi...

5. Gun dahada cogaldi ..1...2 kere bicak batan gibi sancim oldu..hatta bi islaklik akintim oldu adet oldum diye wc gittim..ama yok..

6. Gun durgundu ortalik...hafifden adet sancisi geldi gitti...

7. Gunde ayni...

8..9 daha sakindi..evde sakin gecirdim zaten bi basima..

Ayaga kalkip bisilerle ugrasinca hafif sancim oluyordu...

10..11 de ayni..bugun 12. Gun bugunde baya sanci var..

Asla lekelenme felan olmadi..ne cok kafaya takardim oncekilerdede...oyle bas donmesi..nide bulantisi felan hic bisi yok...

Rabbim insallah devaminida nasip ederr...

Muhakkak merkezinizi arasdirin labaratuarin cok onemi var..tekrar negatiflerden dolayi ek ilac ve tedavilerim oldu bu sonuncuda onunda etkisi olabilir..nasip simdiymis hepsi bahane..

Onlar nelerdii...

Transfer oncesi e2..degerimin 200 un ustu olmasi gerekiyormus estrofem bana etki etmiyormus ilk tedavim iptal oldu yukselmedi diye..oysaki rahim gayet iyiydi..ama drum yapmadi e2 dusuk beslenemez dedi...sonra bantlarla denedik oldu sukur...

Embriyolarimda cgh den dolayi tiraslama yapilip dis kabuguna delik acilmisdi..bazen embriyolar dis kabugu catlaniyormus...

Transfer oncesi prednoll..monodok..kullanildi..

Sonrasinda sizlerden farkki olarak deltacortril adinda bagisiklik sistemi baskilayici bi ilac kullandumm..bebegi yabanci madde gorup atmasin diye..

Ayriyeten kullandigim ilaclar..estrofem gunde 2...previt vitamin...folbiol folikasit...corasprin...crinone jel...progestan igne...ve can sulandirici igne..

Aklima gelen bunlar..baska bisi varsa soru cvplarim..seve seve..
Çokk çokkk teşekkür ederiz. Rabbim size bağışlasın. Maaşallah :nazar:

Back