2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canim benim ya tadını çıkar. Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin. Inan sırf senin sonucunu ogrenmek icin bakayim dedim. Cok mutlu oldum. Herkes mutlu oluyor. Umut oluyorsunuz bize

Evet canim. Düşük yapar gibi oluyor. Her zamankine göre ağrılı ve kanlı. Bende de olmuştu.

Şu tabloda takla atıp duran bebekler arttıkça ben çok mutlu oluyorum. Yaşadığınız mutluluğu ve heyecanı aynen hissediyorum. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Bu tabloda herkesin karşısında nazar boncuğu görmek dileğimle. Sevgiler herkese

ya öyle düşünme inşallah hayırlısı olur güzel haberlerini alırız.hem bir çok kişide belirti olmuyormuş.allah isterse olur sen pozitif düşün.iyiki böyle br grup var her derdimizi hemen paylaşıyoruz desteklerle moralimizi yüksek tutabiliyoruz.

Çok teşekkürler cnm sen ne durumdasın şimdi inşallah güzel haberler almışssındr[/QUOTE]
Henüz değil canım 30 kasım test tarihim bekleyişteyim Rabim hepimizin yüzünü güldürür inşallah

Ay süper bir haber

28 kasim.c.tesi günü ama cuma yaparım büyük ihtimal. 1gun farketmez gibi
O zaman ayni gun yapicaz. Insallah guzel haberler veririz

V Violet_79 ben inaniyorum mutlu haber alacaksin Hayirlisi olsun insallah
Canim benim insallah. Bilmiyorum ya icimden hicbisey gecmiyo ya da olmadi diyorum cogu zaman. Cok hayal kirikligi yasamamak icin de simdiden bu sefer olmasa bile digerinde olacak diye telkinde bulunuyorum kendime.
Benim icimden de senin icin guzel seyler geciyo canim insallah bir daha ki sefere olacak senin de.
Hepiniz ayri ayri kiymetli ve degerlisiniz benim icin

Artemis88 canim seni tanimiyorum ama herseyin en iyisine layik oldugunu hissediyorum ve inaniyorum ki ikinci denemende tutucak.bazen kendimizi gucsuz hissederiz hemde cok gucsuz.ve inan o gucsuzuz dedigimiz anlarda aslinda en gucsuz oldugumuz zamanlar. ben neler yasadim anlatsam nasil kaldirdin dersin.evet bazen tum asfalyalar atabiliyor ama bi bakiyosun yine ayaktasin hemde en guclu halinle.cok zor biliyorum ama inan bana hersey cok daha guzel olucak.

WAW canim harika bi haber simdi okudum.allahim kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere olsun insallah canim benim:)

Peki hic alt tarafinda Sizlama batma gibi seyler yasadinmi benim tranferin ilk ggününden itibaren altimda cekilme batma hissi var

Çokk çokkk teşekkür ederiz. Rabbim size bağışlasın. Maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…