• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım sennle aynı duyguları paylaşıyorumm inan.. Bende dün işe başladım ağrım vardı adet olacakmışım gibi sonra geçti. Bir öksürme krizi yaşıyorum iki gündür boğazım klimalardan etkilendiği için sanırın öksürünce de boş bulunursam sancı giriyor kasıklarıma. Bende de başka hiç bişi yok dediğin gibi.. Tıkk yok.. Olsun inşallah hakkımızda neyse hayırlısı o olsun..
Canim bu sabah idrar testi yaptım. Negatif tabiki. Elimde 3 tane test vardi onceden kalma. Kullanayim dedim:)))))

Kızlar dayanamadım evde gebelik testi yaptım. Bugün 8. Gün ama tık yook. Hiçbirşey çıkmadı.... negatif... çok azda olsa çıkardı dşye ümit ettimm ama yooookkk.. 4. Gün embriyosu.... hayırlısı bskalım... yoksa eğer bu kadar emeğime üzülğrüm. Popolarıma oturamıyorum bilee...
Az sabret bak cok bisey kalmadi

Kızlar transfer için gidiyorum embriyolarim i çözdürüp transfer olcak öğle gibi ne olur duanızı eksik etmeyin duaya ihtiyacım var . Verecek olan rabbim yüzümüzü güldürür ins
Amin canim Rabbim inşallah sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin. Emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah

Kızlar dayanamadım evde gebelik testi yaptım. Bugün 8. Gün ama tık yook. Hiçbirşey çıkmadı.... negatif... çok azda olsa çıkardı dşye ümit ettimm ama yooookkk.. 4. Gün embriyosu.... hayırlısı bskalım... yoksa eğer bu kadar emeğime üzülğrüm. Popolarıma oturamıyorum bilee...
Canım idrar testine bakma ben pazar gunu kan yaptırdım 242 çıktı ama
Dün akşam hatıra olsun diye idrar da yaptım silik çıktı yani 12.gün bile silik çıktı. Bugün 13.gün az önce yaptırdım 453 çıktı. Artarak devam ediyor.idrar aldatabiliyor canım

Bende dün 10. gün negatifi almıştım şu günler adet zamanlarım ne zaman olurum bilmiyorum, hiç adet ağrısıda yok. 4-5 gündür geceleri terleyip üstümü değiştiriyorum sanırım aldığımız hormonlardan. normalde adetlerim ağrılıda olmaz bakalım bu nasıl olacak, en kötüsüde ne biliyormusun negatifi alsanda hala içinde belki olur diye ümit beklenti olması, çünkü bana 12. günde yaptır demişlerdi, 0,6 çıkmasaydı belki tekrarlardım, ilaçlarımı kestim bakalım, Tevekkeltü Allah.
Canim ya neden kestin ilaclarini. Yine de devam etmeliydin. Yine de testi tekrarla. Umit vermek de istemiyorum ama tam tersi de olmamali. Hayat bu mucizelerle dolu. Bilmiyoruz ki. Evet belki bu olmadi. Belki kendiliginden hamile kalacaksin. Onemli olan sonuna kadar gitmek. Testi yapmalisin. Ne olur olmaz. Doktorlar arkadaşıma tüp bebekle bile hamile kalamazsin dediler. Tek yumurta oldu. Tutmadi. 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldi. Tekrar tedaviye baslayacakti. Kızı 2.5 yasinda. Yine hamile kaldo cok şükür. İnşallah sende de öyle olur. Hic ummadigin anda hayirla sağlıkla bebeğin gelsin sana

Canım idrar testine bakma ben pazar gunu kan yaptırdım 242 çıktı ama
Dün akşam hatıra olsun diye idrar da yaptım silik çıktı yani 12.gün bile silik çıktı. Bugün 13.gün az önce yaptırdım 453 çıktı. Artarak devam ediyor.idrar aldatabiliyor canım
B birmur canım senin kacinci güm embryosuydu?

Canim bu sabah idrar testi yaptım. Negatif tabiki. Elimde 3 tane test vardi onceden kalma. Kullanayim dedim:)))))

Kuzum daha çok erken.. Çıkmaz zaten korkma.. Kaçıncı gün bugün :) Ben geçen seferden hatırlıyorum.. Değerim 100 ü n üstündeyken hayalet bir çizgi vardı testte.. Yani yok denecek gibiydi neredeyse.. Çıkmaz daha..

Canim ya neden kestin ilaclarini. Yine de devam etmeliydin. Yine de testi tekrarla. Umit vermek de istemiyorum ama tam tersi de olmamali. Hayat bu mucizelerle dolu. Bilmiyoruz ki. Evet belki bu olmadi. Belki kendiliginden hamile kalacaksin. Onemli olan sonuna kadar gitmek. Testi yapmalisin. Ne olur olmaz. Doktorlar arkadaşıma tüp bebekle bile hamile kalamazsin dediler. Tek yumurta oldu. Tutmadi. 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldi. Tekrar tedaviye baslayacakti. Kızı 2.5 yasinda. Yine hamile kaldo cok şükür. İnşallah sende de öyle olur. Hic ummadigin anda hayirla sağlıkla bebeğin gelsin sana
olacağı varsa ilaçlarını kessende olur, sanki problemi olupta normal yolla hamile kalanlar ilaçmı kullanıyorlar? Rabbim sizin sonucunuzu hayırlı etsin, idrar testi falanda yapmayın hem çıkmama ihtimali yüksek, hemde çıkmaz ,ise o üzüntü vücuda iyi gelmeyebilir(hamilelik varsa). o yüzden 12. güne kadar bekleyin derim.

bebek_dostuu bebek_dostuu canım iyiki burada yaziyormusum. Gercekten ayni dertten muzdarip kisilerle ayni aciyi mutlulugu paylasmak ayri bir anlamli. rahatım da korkuluyum. Rabbimin dediği olur ondandır hersey. İns bizim yüzümüzü güldürecek hayırlı bir kader vardır önümüzde.[/QUOTE Aminnnnnnnnnn inşallah.

canım senin test sonucun tamam mı tabloya hamiş yazmak istiyorum :)
Kesinlikle hamiş diye ekle canım
canim cok erken. İdrar test pozitif olsa yaniltmiyor kolay kolay. Ancak negatif sonuclari guvenilir degil. Kanda 200un uzerinde bile idrarda gorunmeyebiliyor. Değişken birsey. Sakin negatif düşünme. Kanda baktiracagiz biz. İnşallah pozitif sonuclarimizi buradan vermek nasip olur bizlere Allahin izniyle inşallah

Kuzum daha çok erken.. Çıkmaz zaten korkma.. Kaçıncı gün bugün :) Ben geçen seferden hatırlıyorum.. Değerim 100 ü n üstündeyken hayalet bir çizgi vardı testte.. Yani yok denecek gibiydi neredeyse.. Çıkmaz daha..
Zaten yapmış olmak için yaptim. Testleri tüketeyim de bir daha ihtiyaç kalmasin:))) eşim de yapma dedi ama boşver yapayim dedim. Sonucu onemsemedim.

Daha 3.Günüm zaman geçmek bilmiyor kkarnimin altinda hep bir sancı tam adet sancisi da diyemem ama böyle icten içe yaniyor gibi bacaklarim sizliyor kalcalarimin üst kısmında ayni sizi bel agrisi göğüs ağrısı yok çok tırsıyorum

Evet cnm çook az kaldı ama stress bastı beni iyicee... olumsuz olmasından korkuyorum..
Bugun 9. gunum ben de acaip sabirsizlaniyorum. Ama test yapip kafami da karisturmak istemiyorum.
Sadece bugun degisik bisey var bekimin arkasinda kas segirmesi, kalp agimi gibi bisey. Nette baktim ama hep kasiklarda segirme olur diyolar benim belimin arkasinda. Var mi boyle seyler yasayanlar hamile bayanlar WAW WAW MOMYS MOMYS nursela09 nursela09 B birmur malimali malimali

Canım senın adına cok sevındım , kucagınada almayı nasıp etsin Rabbim
Aminnn insallahhh arkadasimmm...cok tesekkur ederimm...
Canım gozun aydın çok sevindim
Coook sagol arkadasim..rabbim senin guzel haberlerinide duyursun insallah..en kisa zamanda hemde...

Canim benide 15 gūn sonra çağırdı doktorum bu bekleyişin üstüne inşallah sağlıklı bir şekilde keseyi ve kalp atışïnı duyarız. Bugünleri geçirmek çok heyecanlı

Sormaa...aynen be 2..3 gun sonraya cagirir heralde dedim kese gormeye..10 gun sonra deyince sok oldum..insallah gittigimizde kalp atisida duyulurda biraz rahatlamis oluruz...gelismelerden haberdar et benide..

Canımmmm öyle sevindim ki anlatamamm.. Bende sennle benzer şeyler yaşamışım.. İnşallah bende yüzü gülenlerden olurum. Rabbim yavrunu yada yavrularını kuağına versin inşallahh..
Amiinnn ...insallah arkadasim...rabbim nasibini yakin etsinn..sende insallah en kisa zamanda verirsin guzel haberini...
Tebriklerrr. Allah kucağına almayı nasip etsin.
Aminn...insallah arkadasimm...
Canım çok sevındım .değerin kat kat artarak devam etsin.bende yarın 2.testi yaptırcam. 8.yıl sonra bende ilkdefa pozitifi gördüm hala inanamiyorum
Inasan inanamiyor dimii..bende inanamiyorumm..sadece dua ediyorum jayirlisiyla devam eder insallah diyee..senin degerinde kat kat artmisdir insallah bekliyorum 4 gozle..
Canim benim ya tadını çıkar. Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin. Inan sırf senin sonucunu ogrenmek icin bakayim dedim. Cok mutlu oldum. Herkes mutlu oluyor. Umut oluyorsunuz bize
Allah razi olsun sevincime ortal oldunuz...insallah bende sizlerinkine ortak olurumm..insallah sizlerde burada guzel haberler verirsiniz..rabbim tamamina erdirir insallah..
Ay süper bir haber

Ay inşallah benim transferimde tutar
Insallah arkadasimm..insallah sende guzel haberler verirsin..
WAW WAW canim harika bi haber simdi okudum.allahim kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere olsun insallah canim benim:)
Aminnn insallah...dualarim sizlerle kizlarr...hepinizin teker teker guzel haberlerini alalim insallah...listemiz hamilelerle dolsun yeni topik acalim anneler olarak insallahh..
Peki hic alt tarafinda Sizlama batma gibi seyler yasadinmi benim tranferin ilk ggününden itibaren altimda cekilme batma hissi var
Anlattigina benzer agri taa 12. Gun yani dun oldu...ama herkezin yapisi farkli bebegin tutundugu nokta farkli..olabilir yani..hayirlara ciksin insallah bu belirtiler..
Çokk çokkk teşekkür ederiz. Rabbim size bağışlasın. Maaşallah :nazar:
Aminn insallah...rabbim tamamina erdirir insallah..
Hayırlı olsun cnm, Allah'im sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah..
Aminnn insallahh arkadasimm..cok tesekkur ederimm..
Canım benim senin adına çok çok sevindim Rabbim Devamını getirsin Allah'ın izniyle kucağına:KK46:alacağın Günü'de görecen bugün topiğimiz yine canlandı:nazar::nazar::nazar: inşallah negatif sonuç alan arkadaşlarda çok yakın zamanda pozitifleri görürler:anneadayı: Rabbim bu Mutluluğu tüm isteyenlere nasip etsin :anneadayı:
Aminn...nasiplerini hayirli sekilde yakin etsin rabbimm..ne zaman olacagini bilmeden beklemek cook zor..yillardir kurek cekiyorumm..sayisi yokdur sonsuz negatif aldim..nasip bu guneymis..bilmiyoruz isde biz nasibimize kosuyoruz..
Canım gözünüz aydın olsun..Çok sevindim, darısı bizlere inşallah..Dualarını esirgeme..
Dualarimm hep sizinle...rabbim uzaklarimizi yakin etsin..ama hayirlisiyla..hayirsiz birseyi nasip etmesin...sizinde guzel haberlerinizi alirim insallah sevincim tamamlanir..
Kızlar transfer için gidiyorum embriyolarim i çözdürüp transfer olcak öğle gibi ne olur duanızı eksik etmeyin duaya ihtiyacım var . Verecek olan rabbim yüzümüzü güldürür ins

Ayyy cok sukurrr...valit geldi catti..bugun kavusuyorsun bebegine..ve yeni heycan yeni bekleyis baslayacak..simdiden sonra sabir diliyorum sana ben zor gecirdim..
Canimm o testlerle sakin morelini bozma...ben hic almadim onlardan..ama simdi pozitifi aldim..sirf bunca senenin sayisiz negatif testine inat..esime al bi tane dedim..inat ettim o 2 ciGiyi gorucemmm...insallah vakti geldiginde kanda ver..guzel haberlerini bekliyoruz..
Kizlar ne yiyeyim ne faydalıdır diye araştır araştırà hurma nin mucizelerine ulastim. Netten araştırın mucizevi bitki hurma diye okuyun. Çok çok faydalı bir okuyun.
Canim bildigimiz medine hurmasimi bende arastirdim...??bende hurma cikarmisdim yiyim diye sanki faydali diye duymusdum..sonra pkudumki son vakitlerde iyiymis dogumu cok kolaylasdiriyormuss...sonra geri kaldirdim ilk aylarda yemiyim dedim..

Ama neye dikkat ediyorum diyeyim..2 tane ceviz yiyorum..tahin pekmez yiyorum..1 tane muz yemeye ozen gosteriyorum..bide balik haftada 2 kere..simdilik boyle..

Back