Canım senın adına cok sevındım , kucagınada almayı nasıp etsin Rabbim
Aminnn insallahhh arkadasimmm...cok tesekkur ederimm...
Canım gozun aydın çok sevindim
Coook sagol arkadasim..rabbim senin guzel haberlerinide duyursun insallah..en kisa zamanda hemde...
Canim benide 15 gūn sonra çağırdı doktorum bu bekleyişin üstüne inşallah sağlıklı bir şekilde keseyi ve kalp atışïnı duyarız. Bugünleri geçirmek çok heyecanlı
Sormaa...aynen be 2..3 gun sonraya cagirir heralde dedim kese gormeye..10 gun sonra deyince sok oldum..insallah gittigimizde kalp atisida duyulurda biraz rahatlamis oluruz...gelismelerden haberdar et benide..
Canımmmm öyle sevindim ki anlatamamm.. Bende sennle benzer şeyler yaşamışım.. İnşallah bende yüzü gülenlerden olurum. Rabbim yavrunu yada yavrularını kuağına versin inşallahh..
Amiinnn ...insallah arkadasim...rabbim nasibini yakin etsinn..sende insallah en kisa zamanda verirsin guzel haberini...
Tebriklerrr. Allah kucağına almayı nasip etsin.
Aminn...insallah arkadasimm...
Canım çok sevındım .değerin kat kat artarak devam etsin.bende yarın 2.testi yaptırcam. 8.yıl sonra bende ilkdefa pozitifi gördüm hala inanamiyorum
Inasan inanamiyor dimii..bende inanamiyorumm..sadece dua ediyorum jayirlisiyla devam eder insallah diyee..senin degerinde kat kat artmisdir insallah bekliyorum 4 gozle..
Canim benim ya tadını çıkar. Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin. Inan sırf senin sonucunu ogrenmek icin bakayim dedim. Cok mutlu oldum. Herkes mutlu oluyor. Umut oluyorsunuz bize
Allah razi olsun sevincime ortal oldunuz...insallah bende sizlerinkine ortak olurumm..insallah sizlerde burada guzel haberler verirsiniz..rabbim tamamina erdirir insallah..
Ay inşallah benim transferimde tutar
Insallah arkadasimm..insallah sende guzel haberler verirsin..
WAW canim harika bi haber simdi okudum.allahim kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere olsun insallah canim benim:)
Aminnn insallah...dualarim sizlerle kizlarr...hepinizin teker teker guzel haberlerini alalim insallah...listemiz hamilelerle dolsun yeni topik acalim anneler olarak insallahh..
Peki hic alt tarafinda Sizlama batma gibi seyler yasadinmi benim tranferin ilk ggününden itibaren altimda cekilme batma hissi var
Anlattigina benzer agri taa 12. Gun yani dun oldu...ama herkezin yapisi farkli bebegin tutundugu nokta farkli..olabilir yani..hayirlara ciksin insallah bu belirtiler..
Çokk çokkk teşekkür ederiz. Rabbim size bağışlasın. Maaşallah
Aminn insallah...rabbim tamamina erdirir insallah..
Hayırlı olsun cnm, Allah'im sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah..
Aminnn insallahh arkadasimm..cok tesekkur ederimm..
Canım benim senin adına çok çok sevindim Rabbim Devamını getirsin Allah'ın izniyle kucağına
alacağın Günü'de görecen bugün topiğimiz yine canlandı
inşallah negatif sonuç alan arkadaşlarda çok yakın zamanda pozitifleri görürler
Rabbim bu Mutluluğu tüm isteyenlere nasip etsin
Aminn...nasiplerini hayirli sekilde yakin etsin rabbimm..ne zaman olacagini bilmeden beklemek cook zor..yillardir kurek cekiyorumm..sayisi yokdur sonsuz negatif aldim..nasip bu guneymis..bilmiyoruz isde biz nasibimize kosuyoruz..
Canım gözünüz aydın olsun..Çok sevindim, darısı bizlere inşallah..Dualarını esirgeme..
Dualarimm hep sizinle...rabbim uzaklarimizi yakin etsin..ama hayirlisiyla..hayirsiz birseyi nasip etmesin...sizinde guzel haberlerinizi alirim insallah sevincim tamamlanir..
Kızlar transfer için gidiyorum embriyolarim i çözdürüp transfer olcak öğle gibi ne olur duanızı eksik etmeyin duaya ihtiyacım var . Verecek olan rabbim yüzümüzü güldürür ins
Ayyy cok sukurrr...valit geldi catti..bugun kavusuyorsun bebegine..ve yeni heycan yeni bekleyis baslayacak..simdiden sonra sabir diliyorum sana ben zor gecirdim..
Kızlar dayanamadım evde gebelik testi yaptım. Bugün 8. Gün ama tık yook. Hiçbirşey çıkmadı.... negatif... çok azda olsa çıkardı dşye ümit ettimm ama yooookkk.. 4. Gün embriyosu.... hayırlısı bskalım... yoksa eğer bu kadar emeğime üzülğrüm. Popolarıma oturamıyorum bilee...
Canimm o testlerle sakin morelini bozma...ben hic almadim onlardan..ama simdi pozitifi aldim..sirf bunca senenin sayisiz negatif testine inat..esime al bi tane dedim..inat ettim o 2 ciGiyi gorucemmm...insallah vakti geldiginde kanda ver..guzel haberlerini bekliyoruz..
Kizlar ne yiyeyim ne faydalıdır diye araştır araştırà hurma nin mucizelerine ulastim. Netten araştırın mucizevi bitki hurma diye okuyun. Çok çok faydalı bir okuyun.
Canim bildigimiz medine hurmasimi bende arastirdim...??bende hurma cikarmisdim yiyim diye sanki faydali diye duymusdum..sonra pkudumki son vakitlerde iyiymis dogumu cok kolaylasdiriyormuss...sonra geri kaldirdim ilk aylarda yemiyim dedim..
Ama neye dikkat ediyorum diyeyim..2 tane ceviz yiyorum..tahin pekmez yiyorum..1 tane muz yemeye ozen gosteriyorum..bide balik haftada 2 kere..simdilik boyle..