- 9 Kasım 2015
- 339
- 390
- 23
- 37
Cok tesekkur ederim bilgi icin.Ne demek arkadasim..ben eurofertilde denedim ilk 3..allahu allem sadece normal prosedurleri yaptilar tutarsa tutar gibisinden..
4. Yu yani bunu bahcecide uyguladik....bana ozel tedavi uygulandi..pko oldugum icin catlama igneme kadar degistirildi ohss olmayayim diye..her tahlilim uygun olana kadar sirf para kazanalim diye transfer yapmadila..o vakitlerde iptal oldukca cok uzuldum..ama sonra iyiki dedim..birisinde yumurtaliklar dinlenmemis diye iptal oldu..sonra hormonlari begenmedi optal oldu..en sonunda hersey tam olunca transfer yapildi...bahceci umut a gittim benn..selen hanima...
Eger istanbuldaysann bahceci ve memorialin labaratuarlarinin iyi oldugunu cok okudum..memorial uzakdi bana ve hastane oldugu icin cok yogundu..en yakin arkadasimda orda tedavi goruyor onunda cumartesi memorialde oldu transferi..simdilik bunlari diyebilirimm..
Aminn canimm insallahhhhh.....
Aminn..Cok sagol arkadasimmm..insallah kucagimizada aliriz..muayene isini hic sorma...moralim bozuldu taaa 10 gun sonra gel dedi yaaa...nasil dayanicam..ben 2..3 gun sonra kese gormeye cagirir diyordum..10 gun sonra dedi..
Sifa olsun canim ilaclarinn..dedigim gibi kisiden kisiye degisir bende oyle oldu..
Aminn cankmm onsallahhhhhh....
Ahhhh arkadasimmm...canimm..rabbim yuregine ferahlik versinn...ben olmadiysa diye plan yapmisdimm onceleri oyle kotu olmusdumkii...bilmiyorum buninda devami gelirmi...ama ben hep hamile kalanlardan dua istedimm..simdi etmemmi...rabbim hayirli vakti yakin etsin nasibini yakinlasdirsin...nasibinin oldugu vakte kadar sana sabir versin..sen bile sas kendine...cook dua et..coookkk...insallah guzel haberlerini duyariz...kac kez denedin..muhakkak iyi bi merkez arasdir..ben cok yiprandim dr larin elinde...en sonunda artik arasdira arasdira ben istiyorum herseyi dr dan....
Aminn insallahhh...allah razi olsunnn...insallah devamida gelirr...
Aminn...insallah sizlerde guzel haberler verinn