2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Cok tesekkur ederim bilgi icin.

Oy
Jelimi sikip yuruyus yaparken sen geldin aklima malimali cim test gunune kadar hic yorma kendini canim olur mu dinlenmeye devam et lutfen
É yapıyorum canım. Zaten ben hiç birşey yapmıyorum. Ama hicbirsey. Hazır yemek hersey hazir ben kalkıp yürüyorum ve uzaniyorum yatıyorum. Sürekli dinleniyorum.

Kızlar yeni gördüm bugünkü hamiş haberlerini çok sevindim :) inşallah darısı tüm isteyenlere olsun.yarın yumurtalarım toplanacak ben sınıf öğretmeniyim acaba kac gün agrılarım olur??
Merhaba canım , günlük hayatını etkıleyecek hıc bır agrın olmuyor merak etme . Sadece ılk gun anestezının etkısıyle sersem gıbı oluyorsun onun dısında hıc bır agrı olmuyor .tedavın hayırlı ugurlu olsun

Canım gozun aydın çok sevindim

Kızlar yeni gördüm bugünkü hamiş haberlerini çok sevindim :) inşallah darısı tüm isteyenlere olsun.yarın yumurtalarım toplanacak ben sınıf öğretmeniyim acaba kac gün agrılarım olur??
Benim bikac saat surmustu gun bile surmemisti
Oy

É yapıyorum canım. Zaten ben hiç birşey yapmıyorum. Ama hicbirsey. Hazır yemek hersey hazir ben kalkıp yürüyorum ve uzaniyorum yatıyorum. Sürekli dinleniyorum.
Yuruyusunu ihmal etme canim o kan dolasimi sagliyor cok hareketsiz kalmakta iyi degil.

Canim benide 15 gūn sonra çağırdı doktorum bu bekleyişin üstüne inşallah sağlıklı bir şekilde keseyi ve kalp atışïnı duyarız. Bugünleri geçirmek çok heyecanlı

Çok teşekkürler Yakamoz5424 inşallah hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır :)

Canımmmm öyle sevindim ki anlatamamm.. Bende sennle benzer şeyler yaşamışım.. İnşallah bende yüzü gülenlerden olurum. Rabbim yavrunu yada yavrularını kuağına versin inşallahh..

Benim negatiftede sonra normal şekilde adet olmuştum ben

Merhaba

Öncelikle şimdiden hayırlı olsun inşallah iyi haberlerini alırız
Benim yumurta toplama günü ağrım oldu sadece ertesi gün de dinlendm sonraki gün iş başı yaptım

QUOTE="freyja1979, post: 43708866, member: 81366"]Merhaba

Öncelikle şimdiden hayırlı olsun inşallah iyi haberlerini alırız
Benim yumurta toplama günü ağrım oldu sadece ertesi gün de dinlendm sonraki gün iş başı yaptım[/QUOTE]
Çok teşekkürler cnm sen ne durumdasın şimdi inşallah güzel haberler almışssındr

N nur0146
Ya evet cuma yapicam cumayi saymazsam e bugun de gecti zaten sadece uc gunum kaldi cok heyecanliyim ama tutmadi gibime geliyo cunku neredeyse hic belirtim yok gogus agrisi disinda. E o da zatenilaclari kullanmaya basladigimdan beri var simdiden oturup aglihorum bazen yok bisey diye e bi de malum hormonlar tabi

Tebriklerrr. Allah kucağına almayı nasip etsin.

tedavin hayırlı olsun canm 4 günlük iğne kullanıp kontrele gidinci devam etmeni söyleyecek za

merhaba beni eklermisin
sebebsiz infertili
13 kasım tedavi başlangıcım
gaziantep novafertil
yaş 25

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar,
Bugün kontrolüm vardı. yumurtalar baya büyümüş. Bide çatlamaması için başka iğne verdi. Şimdi günde 3 tane iğne oluyorum. Çarşamba kontrol. Cuma yumurta toplama günüm. Hadi hayırlısı...

bende cok fazla bacak ve Kasık Ağrısı var. Kasik dedigim batma degil, adet olacak gibi agri. Tabi istahim cok açık ama baska bisey yok. Yani tikkkk yok. Sanki negatif gibi geliyor bana. Yanlış bir düşünce ama en ufak bir pozitif düşünce yok

Ama benim 7 . Gün. İkimizede aynı tarihi vermişler test için.
yumyrtan ne zaman toplandi? 14 kasimda toplandi. 14 gün sonrasi da test tarihi

Canım çok sevındım .değerin kat kat artarak devam etsin.bende yarın 2.testi yaptırcam. 8.yıl sonra bende ilkdefa pozitifi gördüm hala inanamiyorum

Senin test gunun ne zamandi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…