2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

aferin kiz sag sutleri ufakligin mamasi hazir olsun. Yaa ben kendi keyfim icin bebeleri annemw birakamiyorum. Utaniyorum yaa sinemaya gidicem bebeklere bak demeye. annem bakar onun icin sorun degil ama ben sorun yapiyorum

Sut sagarken gece elektrikler gitti iyi mi
Benim annen kendi teklif ediyor git gez kocanla basbasa diyor ben cocuklara bakarim diyor sagolsunlar benden iyi bakiyor annemle babam. Bu yuzden icim rahat yani insan yalnizda gezmek istiyor. Ben sorun yapmiyorum bereni anneme birakip tatile gitmisligim bile var.

Gunaydin su gaz iyice sikistiriyo bizimkini gunduz gece fark etmiyo. Dun 2saat bile uyuyamamisimdir psikolojim bozuk agliyorum.
Haftada 1 2 gun annemletde kalcam yoksa sonum hayir degil.

Canim yaa cok zor gazli bebek. Bence de git kal rahat edersin biraz daha sabir sadece, az kaldi.

benimkilerde soyluyo sen git biz bakariz diye am simdi kendi keyfim icin onlarida yormak istemiyorum ayy ne bilim iste ama nasil birakipta tatile gittin yaa ben oyle birakamam ozlerim yaa.

benimkilerde soyluyo sen git biz bakariz diye am simdi kendi keyfim icin onlarida yormak istemiyorum ayy ne bilim iste ama nasil birakipta tatile gittin yaa ben oyle birakamam ozlerim yaa.

Biz esimle basbasa takilmayida ozluyoruz iyi geliyor ama ozleniyor tabi. Bu kis gittim haftasonu icin abanta 2 gunluk bir kacamakti.

benımkıde bakıyor gıcık oluyorum gecmısın bazılarını sılıyorum tabiki :)
Oyle anacim oste cins adam sanki acmicak daha sonra.bide dun aksam diyom ne oldu internete diye napacan interneti diyo isim var diyom tersliyo
ayyy valla benim ayakli odunu opup basima koyasim geldi. Benimki hic karismaz boyle seylere valla bu heriflerin hepsi cins cins bir fabrika cikisli degil sonucta zey-mur hele senin herifi anasi babasi yapmis ama tam olmamis biseyleri eksik zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…