2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

karman @ferrace
Ben de sezeryanim ve hamis kaldigimdan beri ilk kez dun halvet oldu.. cok aci oldu ben de..benim giris epey bi kapali bebeyagi ile biraz acildi ama devam ettiremedim anliycaniz halvet baslamadan bitti

karman bizde 55. Gün oldu. Başta biraz acı hisettim ama sonra bisey olmadı. Kasmayın biraz da psikolojik olabilir

Cok sevgili arkadaslar canim kocamin son bombasini soyluyorum beyefendi biz interneti kullanmayalim diye modenin sifresini degistirmis evde internete girilmiyo. Bi tek kendisi girebiliyo onunda bilgisayari sifrwli. Bende gorumcemin internetine baglandim de oylengiriyorum simdi. Bundan sonra artik nasil girerim bilmiyorum bi yolunu bulacam. Kp sehir disinda gelsin ona ogrettiririm ben. Uyuz herif ya kendi ne haltlar yiyosa artik bide bu nanesi cikti basima. Tek tek okuyamadim msjlari ama bi ara bakarim onlarada

Niye böyle bisey yapıyor ki

Ben telden giriyom ondan bilgisayara baksada bulamaz bisi de bulsada en fazla kendi yaptigi okuzlukler var
valla ben laptoptan gırıyorum sılıyorum ılk zamanlar hepsını sılıyordum ,gelıp soruyordu hıcmı gırmedın nete dıye sımdı hepsını sılmıyorum :)

valla ben laptoptan gırıyorum sılıyorum ılk zamanlar hepsını sılıyordum ,gelıp soruyordu hıcmı gırmedın nete dıye sımdı hepsını sılmıyorum :)
Ya ben silme.geregi gormuyorum cunku silinecek yerlerw girmiyorum ki neyini siliim bakarsam bi yemek pasta tarifi bide bura var arada birde cocuk gelisimi siteleri fala e bunada karismasin bi zahmet

Ben de cay kasigi ile vereyim diyordum fayda eder mi sence canim 2-3 cay kasigi.... bir de bu tohumlar 1er cay kasigimi yoksa toplam 1 cay kasigi mi canim

Hepsinin karisimindan bir cay kasigi yani hepsinden birer cay kasigi degil. İcir canim bir dene fayda gormezsen cogaltirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…