2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Bizde nezaman anneme bırakan yada eve biri gelse uyuyo fosur fosur
Bu arada ben haftada 2 3 gün 1 saat ligine falan bırakıyorum anneme iyi geliyor

karman ferrace
Ben de sezeryanim ve hamis kaldigimdan beri ilk kez dun halvet oldu.. cok aci oldu ben de..benim giris epey bi kapali bebeyagi ile biraz acildi ama devam ettiremedim anliycaniz halvet baslamadan bitti

Son düzenleme:
Benim yakinda hic kimsem yok birakip 5dk bile biyere cikamiyorum cuma gunune kdr annem yanimdaydi ama gitti artik.. cagirsam gelir ama 1 saatlik yoldan geliyor keyfii gezmem icin de cagiramam ki onun da basi kalabalik babasina bakiyor

Biz de ilk kez hst disinda biyere cuma aksami ciktik..kizkardesime oturmaya gittik..iyi geldi bayagi bi aslinda..ama kizim arabada oto koltugunda rahat edemiycek diye odum patladi

Tatlim bu karisimi sabah ogle ve aksam ayri ayri mi hazirliyorsun yoksa gunluk 1 kez hazirlayip aksama da veriyor musun

karman ferrace
Ben de sezeryanim ve hamis kaldigimdan beri ilk kez dun halvet oldu.. cok aci oldu ben de..benim giris epey bi kapali bebeyagi ile biraz acildi ama devam ettiremedim anliycaniz halvet baslamadan bitti
Hadi yaaaa bakalim biz halt yicez...ust damagim sismis cok cnm yanio yemek yiyemiorum butun gunduz ve gece uyumadi uyumadi yeni uyuttum umarim uyur bnde uyurum

Gunaydin su gaz iyice sikistiriyo bizimkini gunduz gece fark etmiyo. Dun 2saat bile uyuyamamisimdir psikolojim bozuk agliyorum.
Haftada 1 2 gun annemletde kalcam yoksa sonum hayir degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…