- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 34
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.001
Geçmiş olsun canım sanırım ben de oluyorum ne yapsak ki
Balli_kurabiyem bende adet oomuştm. 42. Gün kanama bitti 45. Gün adet oldum 3gün sürdü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım sanırım ben de oluyorum ne yapsak ki
Niye böyle bisey yapıyor kiCok sevgili arkadaslar canim kocamin son bombasini soyluyorum beyefendi biz interneti kullanmayalim diye modenin sifresini degistirmis evde internete girilmiyo. Bi tek kendisi girebiliyo onunda bilgisayari sifrwli. Bende gorumcemin internetine baglandim de oylengiriyorum simdi. Bundan sonra artik nasil girerim bilmiyorum bi yolunu bulacam. Kp sehir disinda gelsin ona ogrettiririm ben. Uyuz herif ya kendi ne haltlar yiyosa artik bide bu nanesi cikti basima. Tek tek okuyamadim msjlari ama bi ara bakarim onlarada
Orasini anlamis diilim ki hayir yani zaten girdigimiz yerler belli merak eden acar gecmise bakar neyi engellemeye calisiyosa. Kendince engelliyo ama demokrasode careler tukenmez.Niye böyle bisey yapıyor ki
senin herifde bir garip kiz oyle sey mi olur kendisi istedigi gibi girecek size engelliyor valla tam sopalikOrasini anlamis diilim ki hayir yani zaten girdigimiz yerler belli merak eden acar gecmise bakar neyi engellemeye calisiyosa. Kendince engelliyo ama demokrasode careler tukenmez.
Gece bogazim agriyodu ama gecti bol meyve ihlamur fakan yapGeçmiş olsun canım sanırım ben de oluyorum ne yapsak ki
benımkıde bakıyor gıcık oluyorum gecmısın bazılarını sılıyorum tabiki :)senin herifde bir garip kiz oyle sey mi olur kendisi istedigi gibi girecek size engelliyor valla tam sopalik
Oyle anacim oste cins adam sanki acmicak daha sonra.bide dun aksam diyom ne oldu internete diye napacan interneti diyo isim var diyom tersliyosenin herifde bir garip kiz oyle sey mi olur kendisi istedigi gibi girecek size engelliyor valla tam sopalik
Kiz soruyon soruyon geliom bi slm vermiyon deliSlm minnoslarin minnos anneleri bekleyin cok yakinda donucem
Ben telden giriyom ondan bilgisayara baksada bulamaz bisi de bulsada en fazla kendi yaptigi okuzlukler varbenımkıde bakıyor gıcık oluyorum gecmısın bazılarını sılıyorum tabiki :)
valla ben laptoptan gırıyorum sılıyorum ılk zamanlar hepsını sılıyordum ,gelıp soruyordu hıcmı gırmedın nete dıye sımdı hepsını sılmıyorum :)Ben telden giriyom ondan bilgisayara baksada bulamaz bisi de bulsada en fazla kendi yaptigi okuzlukler var
Ya ben silme.geregi gormuyorum cunku silinecek yerlerw girmiyorum ki neyini siliim bakarsam bi yemek pasta tarifi bide bura var arada birde cocuk gelisimi siteleri fala e bunada karismasin bi zahmetvalla ben laptoptan gırıyorum sılıyorum ılk zamanlar hepsını sılıyordum ,gelıp soruyordu hıcmı gırmedın nete dıye sımdı hepsını sılmıyorum :)
haklısınn tabikiYa ben silme.geregi gormuyorum cunku silinecek yerlerw girmiyorum ki neyini siliim bakarsam bi yemek pasta tarifi bide bura var arada birde cocuk gelisimi siteleri fala e bunada karismasin bi zahmet
Kiz iki dakka bi gireyim bildirimlere bksyim dedim isim vardi geldim smdi nerdeydiin beni yalavuz birktin burdaKiz soruyon soruyon geliom bi slm vermiyon deli
Benimki iki gundur alisti gece emme sonrasi kolumda uyuyorBuna bir cozum bulmaliyiz artik park yatağına gecip uyutacam o kafaya geldim
Nere nolduBen simdilik gidiyom kizlar firsat bulunca yine gelirim. Tekrar gorusunceye dek beni ozleyin anacim
Ben de cay kasigi ile vereyim diyordum fayda eder mi sence canim 2-3 cay kasigi.... bir de bu tohumlar 1er cay kasigimi yoksa toplam 1 cay kasigi mi canim