2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Canim onceki msjlarimi okiduysan benim esim zaten bi haltlar karistirdi bende bunu ogrendim ondan sonra herseyini sifreledi. Simdide bole bisi yapti da nedenini anlamadim gitti

Canim okumadim ama burnuma hic hos kokular gelmiyor. Bence sen esini birakmayi goze alabiliyorsan dibine kadar kurcala herseyini ve buldugun delilleri topla. Ama yok ayrilamam diyorsan hic pesine dusme hem uzulen sen olursun hem de adama daha ileri seyler yapmasi icin rahatlik saglamis olursun. Nasilsa beni birakmiyor diye daha da cesaretlenir.

Canim okumadiysan ozet geciyim ben bunun baska kadinlarla konustugunu ogrendim 2.ye 7aylik hamileyken e tabi o durumda bisi yapamadim ama bidaha biseyini gorursem affetmicemi soyledim ki yaparim da ama bu modem sifresi deistirme neyin nasi anlamadim

Canim okumadiysan ozet geciyim ben bunun baska kadinlarla konustugunu ogrendim 2.ye 7aylik hamileyken e tabi o durumda bisi yapamadim ama bidaha biseyini gorursem affetmicemi soyledim ki yaparim da ama bu modem sifresi deistirme neyin nasi anlamadim

Bir haltlar karistiriyor ve senin ogrenmeni istemiyor korkuyor. Cok anormal bir durum.

Canim benim teknolojiden falan anlamam modem sifResinden napilir bilmem ki bide simdiye kadar deistirmedide noldu bisimi yaptik derdini anlamadin

Modem sifresinden birsey anlamayabilirsin ama bilgisayarindan falan internete girsen gecmis hesaplarinda birseyler yakalama veya sosyal medyada birseyleri yakalama sansin var. Sanirim senin adam reelde degilde sanalda takiliyor. Mesela cogu zaman reelde bir haltlar karistiran adam esinin sokaga cikmasina arkadaslariyla gorusmesine yasak koyar. Seninkide modem sifresini bu yuzden degistirmis olabilir.

Canim adamin bilgisayarida sifreli modemiin sifresini deistirmesine gerek yoktu ki zaten giremem yani sanalda yedi bi haltlar ama tekrarlarsa affi yok biliyo yasak konusuna da gelince bana zaten yasaktan bol bisi yok ki

Canim adamin bilgisayarida sifreli modemiin sifresini deistirmesine gerek yoktu ki zaten giremem yani sanalda yedi bi haltlar ama tekrarlarsa affi yok biliyo yasak konusuna da gelince bana zaten yasaktan bol bisi yok ki
aklima sey geldi sende degistir modemin sifresini modemin arkasinda reset dugmesi var oraya biraz uzun basinca fab. ayarlarina donuyo sende sonra yeni sifre koy. benimde aklima sanki esin burada yazdiklarini okuyoda buraya girmeni engellemek icin yapmis gibi geldi.

yaa bide sormadinmi niye boyle bisey yaptin diye. haa sen adama halveti yasaklarsan adamda interneti yasakladi aklinca galiba

SAol cnm valla bende buraya alistim gorumcemi cairip duruyom allahtan aramiz iide giciklik yapmiyo. Ama o okuldayken falan mecbur beklicem gelmesini oda aksam 6dan once gelmiyo anca o saatten sonra girevilecem ama hic yoktan iyidir
Senin koca tam sopalik adama bak be ne yaptigini saniyoda sifresini degistiriyor

Aman aman cnm tecrubeyle sabittir yasi yakin olmasi ilerde iyi belki ama ilgilenmesi cok zor oluyor ki sen yalnizsin bide benim yardimcilarim olmasina ragmen zor oluyo
Evet canm bakici ariyoruz gonlum hicmi hic razi degil bu bakici islerinden de hic anlamiyorm biraz esimle konustum bak cok onemli sigara icmiycek tv izlemiycek ki hic sanmiyorum ben cocugun ilerdeki psikolojisini etkilemesin die tv acmiyorum evde e bakici napcak 7 24 tv noldu simdi bide cok korkuyom ya bu kiz cocugu bi zarar gelmesinden uffff allahim yardim et ya

Bende sezeryanliyim ve bugün ilk defa oldu bana kalsa uzunn zaman olmasaydi ama esler durmuyor ve acidi malesef yanma oldu baya
Gecmis olsun
Yaa benimde uzuun zaman yapasim yok vallahi ama 40 cikinca kacari yok bu isin, bide ben annemle birlikte 3 haftaligina Turkiyeye gelicem gelmeden adaminda gonlunu yapmak lazim demi

Bebeğim 25 günlük. Rezene verebilir miyim bi çay kaşığı ? Kafayı yicem emiyor aynen sütü kusuyor . 5 dk sonra yine istiyor. Bi de memeyle savasiyorr dikişlerim de sizliyor off
Cnm bnm yaaa gecmis olsun senin ictigin rezeneden verme ne olur ne olmaz bebekler icin olanindan dene sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…