2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Cok sevgili arkadaslar canim kocamin son bombasini soyluyorum beyefendi biz interneti kullanmayalim diye modenin sifresini degistirmis evde internete girilmiyo. Bi tek kendisi girebiliyo onunda bilgisayari sifrwli. Bende gorumcemin internetine baglandim de oylengiriyorum simdi. Bundan sonra artik nasil girerim bilmiyorum bi yolunu bulacam. Kp sehir disinda gelsin ona ogrettiririm ben. Uyuz herif ya kendi ne haltlar yiyosa artik bide bu nanesi cikti basima. Tek tek okuyamadim msjlari ama bi ara bakarim onlarada
Canım allah kocaman Hidayet sana sabır versin

Cok sevgili arkadaslar canim kocamin son bombasini soyluyorum beyefendi biz interneti kullanmayalim diye modenin sifresini degistirmis evde internete girilmiyo. Bi tek kendisi girebiliyo onunda bilgisayari sifrwli. Bende gorumcemin internetine baglandim de oylengiriyorum simdi. Bundan sonra artik nasil girerim bilmiyorum bi yolunu bulacam. Kp sehir disinda gelsin ona ogrettiririm ben. Uyuz herif ya kendi ne haltlar yiyosa artik bide bu nanesi cikti basima. Tek tek okuyamadim msjlari ama bi ara bakarim onlarada
Uzuldum simdi yaaa bizi senden mahrum birakicak gicik herif....

ayyy valla benim ayakli odunu opup basima koyasim geldi. Benimki hic karismaz boyle seylere valla bu heriflerin hepsi cins cins bir fabrika cikisli degil sonucta:KK11: zey-mur zey-mur hele senin herifi anasi babasi yapmis ama tam olmamis biseyleri eksik zaar:KK53:
Canim benimkinin neresi tam ki kafa tumden yok zaten kafanin ici desen bombos kafasiz beyinsiz bisiyle evlenmisim de haberim yokmus

zey-mur zey-mur cok kizdim esine. Bu ne bencillik. Bir isler karistiriyor olabilir herseyinde bir sifre olmasi cok ta iyi degil. Bence oturup ciddi ciddi konusun.
Canim onceki msjlarimi okiduysan benim esim zaten bi haltlar karistirdi bende bunu ogrendim ondan sonra herseyini sifreledi. Simdide bole bisi yapti da nedenini anlamadim gitti

Yeni okudum tatlim sans iste hepimizin ayri garip kocalari var...2 saat uyudum yuruyen zombi gibiyim ruya ile gercegi karistiriyorum sanki bi garip hallerdeyim
Aksam bende esime dedim az uyim eger bebek huysuzluk yaparsa kaldir emzirirm dedim oda saolsun uyutmus bebegi bir uyumusum bir uyumusum sorma gitsin derya derya die cagriyo noldu diyom kalk bebegi emzir ne diyom algilayamadim sonra anladim bebek vardi die
Bi baktim 3 saat uyumusum bebiste sanki kirk yildir uyumuyo nieti yoktu uyanmaya zorla uyandirdim emzirsim

Kiz evde internet yok gorumcemin cepten wifi aciyoz oyle giriyom. Kizda tum gun yanimda olmicai icin ancak o evdeyken bide yanimda olursa girebilecem bi muddet. Kp sehir disinda o gelince ogrenirse ogrenir sifreyi yoksa bole idare edecez edebildigimiz kadar.
Ya ya ya gitme bi yere cok alistik sana gozum hep seni ariyo

X