2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Canım allah kocaman Hidayet sana sabır versin

Uzuldum simdi yaaa bizi senden mahrum birakicak gicik herif....

Yeni okudum tatlim sans iste hepimizin ayri garip kocalari var...2 saat uyudum yuruyen zombi gibiyim ruya ile gercegi karistiriyorum sanki bi garip hallerdeyim
Cok normal canim. Valla herkesin kocasinda bi cinslik vardirda benimkinin normal yani yok heryeri cins

Canim benimkinin neresi tam ki kafa tumden yok zaten kafanin ici desen bombos kafasiz beyinsiz bisiyle evlenmisim de haberim yokmus

zey-mur cok kizdim esine. Bu ne bencillik. Bir isler karistiriyor olabilir herseyinde bir sifre olmasi cok ta iyi degil. Bence oturup ciddi ciddi konusun.
Canim onceki msjlarimi okiduysan benim esim zaten bi haltlar karistirdi bende bunu ogrendim ondan sonra herseyini sifreledi. Simdide bole bisi yapti da nedenini anlamadim gitti

Yeni okudum tatlim sans iste hepimizin ayri garip kocalari var...2 saat uyudum yuruyen zombi gibiyim ruya ile gercegi karistiriyorum sanki bi garip hallerdeyim
Aksam bende esime dedim az uyim eger bebek huysuzluk yaparsa kaldir emzirirm dedim oda saolsun uyutmus bebegi bir uyumusum bir uyumusum sorma gitsin derya derya die cagriyo noldu diyom kalk bebegi emzir ne diyom algilayamadim sonra anladim bebek vardi die
Bi baktim 3 saat uyumusum bebiste sanki kirk yildir uyumuyo nieti yoktu uyanmaya zorla uyandirdim emzirsim

Ya ya ya gitme bi yere cok alistik sana gozum hep seni ariyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…