2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

TwoPrincess TwoPrincess canim senin su tarifi verir misin hani pirt mirt icin olani

1 cay kadigi anadon kimyon ve rezene tohumu karisimini 1kup sekerin dortte birini 1 fincan kaynamis suya ekle agzini cay tabagiyla kapat demlenmeye birak. Tohumlar dibe cokunce demlenmis demektir gunde 30 cc ye kadar verebilirsin. Sifa olsun simdiden.
Bende gitmek istiyorum
:KK34: süt sağma işine benim de başlamam lazım ıi seyirler canim

Gidin canim anne veya kv deye birak bebisi cikin.

Kızlar nabersiniz pek yazamadim iki gundur bizde dün cinemaya gittik sütü sagip bebeği anneme kakaladik düğün derneğe gittik akşam da onlarda yemek yedik bizim cadi bütün gün uyumuş çok usluydu diyor annem maşallah sorunlu bi bebek değil ama gece 4 e kadar uyumadi gündüz depolamış uykuya cinemaya gittim diye ceza verdi sanki bana :110:

Ne guzel canim bizde dugun dernege gittik cok eglendim bayag gulduk. Guzeldi.

Biz de bugün avmye gittik. Oto koltuğunu alışveriş arabasına koyup alışverişe başlamıştık ki sucuk satan çemçük ağız " sucuğaaa gel, sucukta kampanya" diye etinden et kopmuş gibi bağırınca benim minik sucuk uyandı. Her zamanki memeye kafasını sokup üstüne pançomu çekip alışverişe devam ettik. Benimki memede oldukça, arabada da dışarda da çok huzurlu bu yüzden yatar yan slinglerden sipariş ettim, pançonun altında kolum kırık gibi gizli gezeceğime slingle dolaşırım dedim, inşallah sever.
Halvet yok o yüzden hala -18 muhabbetindeyim :KK45:

Kiz becerikli hatun iki cocukluyum ama o pozisyonda emziremem haa masallah. Su halveti bir hallediverin artikin

ooooo kiz ben evdemiyim ki yeni girdim eve daha gezmelerdeydimm. bu simdimi soylenir onceden soyleseydin yaaa:63:

Son dk karar verdik bizde. Yeni girdim eve. Cocuklar uyuyo bende sismis gogusleri sagiyorum bir yandan da size laf yetistiriyorum :)

1 cay kadigi anadon kimyon ve rezene tohumu karisimini 1kup sekerin dortte birini 1 fincan kaynamis suya ekle agzini cay tabagiyla kapat demlenmeye birak. Tohumlar dibe cokunce demlenmis demektir gunde 30 cc ye kadar verebilirsin. Sifa olsun simdiden.

Gidin canim anne veya kv deye birak bebisi cikin.

Ne guzel canim bizde dugun dernege gittik cok eglendim bayag gulduk. Guzeldi.

Kiz becerikli hatun iki cocukluyum ama o pozisyonda emziremem haa masallah. Su halveti bir hallediverin artikin

Son dk karar verdik bizde. Yeni girdim eve. Cocuklar uyuyo bende sismis gogusleri sagiyorum bir yandan da size laf yetistiriyorum :)
aferin kiz sag sutleri ufakligin mamasi hazir olsun. Yaa ben kendi keyfim icin bebeleri annemw birakamiyorum. Utaniyorum yaa sinemaya gidicem bebeklere bak demeye. annem bakar onun icin sorun degil ama ben sorun yapiyorum

Bn nerdeeee sinemaya gidicem birakicak kimse yok gezin tabi...esim bizide disari cikardi soguk buhar makinasi alalim dedik bikac dukkana girdik alamadik neyse sora yemek nasil yicez dedik ozdilege gittik bnm yemek bitti esiminki gelnemisti onunki gelince bizimki aglamaya basladi apar topar yenen yemekten sonra arabada beyfendiyi emzirdim sustu...pis yaygaraci....2 saatte olsa gun yuzu gordum o bile yetti napalim biz sinemaya gidemiyoruz ama oyleeee dolanabiliyoruz..

Slm kizlar bizde 34 gunluguz henuz halvet yok 4.ayda birakmistik bayaaa uzun zaman oldu :KK51:
Sezeryanla dogum yaptim aci vs olurmu hic bilmiyorum bilenler yazabilirmi acaba:KK16:
Ama 2 haftadir giyinip suslenip gezmeye cikiyoruz evde cok bunalmistim, cikmadan sutumu sagiyorum disaridayken uyandiginda ısıtıp veriyorum, bebekle disari cikmaya korkmayin kizlar:KK15:

Bn nerdeeee sinemaya gidicem birakicak kimse yok gezin tabi...esim bizide disari cikardi soguk buhar makinasi alalim dedik bikac dukkana girdik alamadik neyse sora yemek nasil yicez dedik ozdilege gittik bnm yemek bitti esiminki gelnemisti onunki gelince bizimki aglamaya basladi apar topar yenen yemekten sonra arabada beyfendiyi emzirdim sustu...pis yaygaraci....2 saatte olsa gun yuzu gordum o bile yetti napalim biz sinemaya gidemiyoruz ama oyleeee dolanabiliyoruz..
2 saat bile olsa bi degisiklik oluyo insanin psikolojisi yerine geliyo:KK76:

Tatlim emzirme önlügü de disarida kurtarici oluyor yada sutunu sagip ver

Bugun yemek yedigimiz yerde yasli kadin grubu vardi sanki gun yapiolardi...ordan bir teyze beni bebekle gorunce bna saydirmaya basladi ne ortmusum cocugu sapka varmis battaniye varmis tekrar battaniye nie ortmusum hava aliyormuymus bnde o sira aciyorum bebegin ustundekilerini bastan kendi aralarinda konusuolar sandim kafami kaldirinca goz goze geldik kadinla zaten patlamisim tasirken neyse dedimki disardan gelioruz disarida ruzgar var niye ortmiyim sonrada sen niye dert ediosun bunlari sikinti yok dert etme herseyi dedim hop hmn dondu onune bisey diyemeden...boyle tiplere sinir oluyorum sanane be kadin onunden yesene ne bna laf atiosun bnde yuksek sesle soylendim milletin isi yok ona buna karisio die...bak aklima geldi yine sinir oldum bi yabancidan tenkit almadigim kalmisti oda oldu

Tatlim emzirme önlügü de disarida kurtarici oluyor yada sutunu sagip ver
Emzirme onluguyle yapamiorum cunku bnmki cok hareketli tutmuo onluk monluk...sagmaya firsat birakmadilar ki esimin kizi hadi hadi diye diye yedi bizi zor zahmet bi dus alabildim esime uykuda veriyorum bebegi donuyorum arkami aglio buluyorum diorum ne ara aglattin yine sunu nasil yapiosun hayret ediorum valla...durum bu anlican

Slm kizlar bizde 34 gunluguz henuz halvet yok 4.ayda birakmistik bayaaa uzun zaman oldu :KK51:
Sezeryanla dogum yaptim aci vs olurmu hic bilmiyorum bilenler yazabilirmi acaba:KK16:
Ama 2 haftadir giyinip suslenip gezmeye cikiyoruz evde cok bunalmistim, cikmadan sutumu sagiyorum disaridayken uyandiginda ısıtıp veriyorum, bebekle disari cikmaya korkmayin kizlar:KK15:
Nasil isitiyorsun peki

Aynen kim once olursa birbirimize haber verelim nasil bir aci yasarim bilmiyorum ama gobegim ne sorun cikarir bn ondan endiseliyim

X