-
- Konu Sahibi TwoPrincess
Bende gitmek istiyorumEvet canim dugun dernege gidicem 21:45 seansina yer bulabildik. Biraz egleneyim moral de sart. Bebeyle kizi anneme birakicam sutumu sagarim oyalanirlar
Cikin kiz artik pasakli moddan hadii git bi ruj sur dudaklarina kendine gel
Oooo sen bugün baya kendine gelmişindirdr alttan mi muayene etti ultrason mi
Ne guzel ince dusunceli bir esin var masallah ilk dogumda da esim bana almisti tasli zarif bir set. Bende senin dusundugunu dusunmustum. Dun yuzugu getirince buyuk kizim diyorki anne beraber takalim tamam mi sirayla diyor. Bende buyuyunce hepsi sizin olucak zaten dedim bir sevindi ki sorma
Oku bebisiniKızlar yoksunuz yine. Ya bize de misafir gelecek daha gelmediler. Kaçta gelip kaçta gidecekler acaba bebekli aileye anlamış değilim. Kız uyusa bari. Hayır onunda riski var nazar değer mi insan korkuyo arkadaş. Bu annelik enteresan
Misafir olayı skinti ya benim de dun vardu 2 çocuk geldi sap şup optuler ben bile öpüyorum bişey desen olmuyo demesen için gidiyo bide biri hapsuruyo sa tamam ben iptalKızlar yoksunuz yine. Ya bize de misafir gelecek daha gelmediler. Kaçta gelip kaçta gidecekler acaba bebekli aileye anlamış değilim. Kız uyusa bari. Hayır onunda riski var nazar değer mi insan korkuyo arkadaş. Bu annelik enteresan
Oku bebisini
Misafir olayı skinti ya benim de dun vardu 2 çocuk geldi sap şup optuler ben bile öpüyorum bişey desen olmuyo demesen için gidiyo bide biri hapsuruyo sa tamam ben iptal
Ben varim da ise yarar miyim bilmem... ben de uyuyan cocugu uyandiracam korkusuyla yatıramiuorum kaldi kucaktaHeyyyyy millet nerdesiniz nie kimsecikler yokkk
Bnm de arkaslar demisti tabi bebek o kadar kalabligi ilk defa gordu sasirdi masallh deyin dedim normldr bole durmuyo dedimOkudum cnm ama çok mizmizdi hiç uyumadi yanlarında. Uyumuyo ama aglamiyo ne güzel diyo gıcık oldum. Kendi de hamile görür yarın
ooooo kiz ben evdemiyim ki yeni girdim eve daha gezmelerdeydimm. bu simdimi soylenir onceden soyleseydin yaaahayela89 kiz bu aksam sinemaya gidiyorum sende gel bebeleri annene sat. Olmaz mi? Marmara parkta gidicem hadi cevap bekliyorum :)
soyle ince dusunceli bi koca bulamadikki bildigin oduna ayak yapmislar ayakli odun benimkiBenim eşim hastaneye çok güzel kızımız çiçek eve gelincede bana 41 gül aldı. Bide çok zarif ilerde kızıma hediye ederim inşallah set almış süpriz. Bugunde Dr kontrolü vardı. Dikişler iyi rahim toparlanmis dedi. İlaç onermiyomus yada iğne esiniz korunsun dedi. Eve gelmeden yemek yedik bana kaban ve kıyafet aldık lakin benim kuaför saliya randevu verdi o yüzden Halvet ertelendi garibim beklesin biraz daha
yok uyumadim yavrum burdayimhayela89 uyudunmu kiz