2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Evet canim dugun dernege gidicem 21:45 seansina yer bulabildik. Biraz egleneyim moral de sart. Bebeyle kizi anneme birakicam sutumu sagarim oyalanirlar
Cikin kiz artik pasakli moddan hadii git bi ruj sur dudaklarina kendine gel
Bende gitmek istiyorum
süt sağma işine benim de başlamam lazım ıi seyirler canim

Maşallah cnm seninki de öyle çok inceymis. Ya bu günlerde insan daha bi mutlu oluyor. Bak gördün mü kuzuyu daha şimdiden ortak olmuş. Güle güle iyi günlerde kullan sende

Kızlar yoksunuz yine. Ya bize de misafir gelecek daha gelmediler. Kaçta gelip kaçta gidecekler acaba bebekli aileye anlamış değilim. Kız uyusa bari. Hayır onunda riski var nazar değer mi insan korkuyo arkadaş. Bu annelik enteresan

Misafir olayı skinti ya benim de dun vardu 2 çocuk geldi sap şup optuler ben bile öpüyorum bişey desen olmuyo demesen için gidiyo bide biri hapsuruyo sa tamam ben iptal

Misafir olayı skinti ya benim de dun vardu 2 çocuk geldi sap şup optuler ben bile öpüyorum bişey desen olmuyo demesen için gidiyo bide biri hapsuruyo sa tamam ben iptal

Annelerinin uyarmasi lazım ne sinir bozucu cnm bide hasta hasta ne dusuncesizlik. İnşallah bişey olmaz kuzuya

Kızlar nabersiniz pek yazamadim iki gundur bizde dün cinemaya gittik sütü sagip bebeği anneme kakaladik düğün derneğe gittik akşam da onlarda yemek yedik bizim cadi bütün gün uyumuş çok usluydu diyor annem maşallah sorunlu bi bebek değil ama gece 4 e kadar uyumadi gündüz depolamış uykuya cinemaya gittim diye ceza verdi sanki bana

He bu arada cuma günü kirkimiz çıkıyor pazar bebek mevlidimiz var insallah yaptığım listeye gore 40 kişilik bir misafir grubu agirlamam gerekecek

Biz de bugün avmye gittik. Oto koltuğunu alışveriş arabasına koyup alışverişe başlamıştık ki sucuk satan çemçük ağız " sucuğaaa gel, sucukta kampanya" diye etinden et kopmuş gibi bağırınca benim minik sucuk uyandı. Her zamanki memeye kafasını sokup üstüne pançomu çekip alışverişe devam ettik. Benimki memede oldukça, arabada da dışarda da çok huzurlu bu yüzden yatar yan slinglerden sipariş ettim, pançonun altında kolum kırık gibi gizli gezeceğime slingle dolaşırım dedim, inşallah sever.
Halvet yok o yüzden hala -18 muhabbetindeyim

soyle ince dusunceli bi koca bulamadikki bildigin oduna ayak yapmislar ayakli odun benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…