- 15 Haziran 2014
- 1.908
- 1.200
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
Offf uyusada bende uuuyusam cok uykum varyok uyumadim yavrum burdayim
TwoPrincess canim senin su tarifi verir misin hani pirt mirt icin olani
Bende gitmek istiyorum
süt sağma işine benim de başlamam lazım ıi seyirler canim
Kızlar nabersiniz pek yazamadim iki gundur bizde dün cinemaya gittik sütü sagip bebeği anneme kakaladik düğün derneğe gittik akşam da onlarda yemek yedik bizim cadi bütün gün uyumuş çok usluydu diyor annem maşallah sorunlu bi bebek değil ama gece 4 e kadar uyumadi gündüz depolamış uykuya cinemaya gittim diye ceza verdi sanki bana
Biz de bugün avmye gittik. Oto koltuğunu alışveriş arabasına koyup alışverişe başlamıştık ki sucuk satan çemçük ağız " sucuğaaa gel, sucukta kampanya" diye etinden et kopmuş gibi bağırınca benim minik sucuk uyandı. Her zamanki memeye kafasını sokup üstüne pançomu çekip alışverişe devam ettik. Benimki memede oldukça, arabada da dışarda da çok huzurlu bu yüzden yatar yan slinglerden sipariş ettim, pançonun altında kolum kırık gibi gizli gezeceğime slingle dolaşırım dedim, inşallah sever.
Halvet yok o yüzden hala -18 muhabbetindeyim
ooooo kiz ben evdemiyim ki yeni girdim eve daha gezmelerdeydimm. bu simdimi soylenir onceden soyleseydin yaaa
aferin kiz sag sutleri ufakligin mamasi hazir olsun. Yaa ben kendi keyfim icin bebeleri annemw birakamiyorum. Utaniyorum yaa sinemaya gidicem bebeklere bak demeye. annem bakar onun icin sorun degil ama ben sorun yapiyorum1 cay kadigi anadon kimyon ve rezene tohumu karisimini 1kup sekerin dortte birini 1 fincan kaynamis suya ekle agzini cay tabagiyla kapat demlenmeye birak. Tohumlar dibe cokunce demlenmis demektir gunde 30 cc ye kadar verebilirsin. Sifa olsun simdiden.
Gidin canim anne veya kv deye birak bebisi cikin.
Ne guzel canim bizde dugun dernege gittik cok eglendim bayag gulduk. Guzeldi.
Kiz becerikli hatun iki cocukluyum ama o pozisyonda emziremem haa masallah. Su halveti bir hallediverin artikin
Son dk karar verdik bizde. Yeni girdim eve. Cocuklar uyuyo bende sismis gogusleri sagiyorum bir yandan da size laf yetistiriyorum :)
uyumadimi hala oo deki hayela89 teyzen dediki cabuk uyu bakimOfff uyusada bende uuuyusam cok uykum var
Ne kadar uukuku bi cumle oldu
10dan saat 1 e kdar uyudu emzirdm bidaha uyutmya calisiyomuyumadimi hala oo deki hayela89 teyzen dediki cabuk uyu bakim
sen uyudunmu o saatler arasinda eger uyumadiysan keske uyusaydin birazcikda olsa alirdin uykunu. allah yardimcin olsun cnm gece uyumayan bebek zor valla ins. en kisa zamanda duzene girer.10dan saat 1 e kdar uyudu emzirdm bidaha uyutmya calisiyom
Yatiriyorum uyanio cok yoruldum 11 bucuktan beri ayni kisir donguBen varim da ise yarar miyim bilmem... ben de uyuyan cocugu uyandiracam korkusuyla yatıramiuorum kaldi kucakta
1 saat uyudunm aslnda 3 gundur iyiydi 2ye dpgru uyuyup 2 saatte br uynip emip uyuyodu bugun huzursuzsen uyudunmu o saatler arasinda eger uyumadiysan keske uyusaydin birazcikda olsa alirdin uykunu. allah yardimcin olsun cnm gece uyumayan bebek zor valla ins. en kisa zamanda duzene girer.
Kanki giriyosunda bi selm vermiosun ayran ictik ayrimi dustuk10dan saat 1 e kdar uyudu emzirdm bidaha uyutmya calisiyom
uyur ins. birazdan annesi1 saat uyudunm aslnda 3 gundur iyiydi 2ye dpgru uyuyup 2 saatte br uynip emip uyuyodu bugun huzursuz
2 saat bile olsa bi degisiklik oluyo insanin psikolojisi yerine geliyoBn nerdeeee sinemaya gidicem birakicak kimse yok gezin tabi...esim bizide disari cikardi soguk buhar makinasi alalim dedik bikac dukkana girdik alamadik neyse sora yemek nasil yicez dedik ozdilege gittik bnm yemek bitti esiminki gelnemisti onunki gelince bizimki aglamaya basladi apar topar yenen yemekten sonra arabada beyfendiyi emzirdim sustu...pis yaygaraci....2 saatte olsa gun yuzu gordum o bile yetti napalim biz sinemaya gidemiyoruz ama oyleeee dolanabiliyoruz..
Tatlim emzirme önlügü de disarida kurtarici oluyor yada sutunu sagip verBn nerdeeee sinemaya gidicem birakicak kimse yok gezin tabi...esim bizide disari cikardi soguk buhar makinasi alalim dedik bikac dukkana girdik alamadik neyse sora yemek nasil yicez dedik ozdilege gittik bnm yemek bitti esiminki gelnemisti onunki gelince bizimki aglamaya basladi apar topar yenen yemekten sonra arabada beyfendiyi emzirdim sustu...pis yaygaraci....2 saatte olsa gun yuzu gordum o bile yetti napalim biz sinemaya gidemiyoruz ama oyleeee dolanabiliyoruz..
Aynen yaaaa kafam dagaldi memelerden uzaklastim surekli meme gormekten fenalik geldi bana artik2 saat bile olsa bi degisiklik oluyo insanin psikolojisi yerine geliyo
Emzirme onluguyle yapamiorum cunku bnmki cok hareketli tutmuo onluk monluk...sagmaya firsat birakmadilar ki esimin kizi hadi hadi diye diye yedi bizi zor zahmet bi dus alabildim esime uykuda veriyorum bebegi donuyorum arkami aglio buluyorum diorum ne ara aglattin yine sunu nasil yapiosun hayret ediorum valla...durum bu anlicanTatlim emzirme önlügü de disarida kurtarici oluyor yada sutunu sagip ver
Nasil isitiyorsun pekiSlm kizlar bizde 34 gunluguz henuz halvet yok 4.ayda birakmistik bayaaa uzun zaman oldu
Sezeryanla dogum yaptim aci vs olurmu hic bilmiyorum bilenler yazabilirmi acaba
Ama 2 haftadir giyinip suslenip gezmeye cikiyoruz evde cok bunalmistim, cikmadan sutumu sagiyorum disaridayken uyandiginda ısıtıp veriyorum, bebekle disari cikmaya korkmayin kizlar
Aynen kim once olursa birbirimize haber verelim nasil bir aci yasarim bilmiyorum ama gobegim ne sorun cikarir bn ondan endiseliyimSlm kizlar bizde 34 gunluguz henuz halvet yok 4.ayda birakmistik bayaaa uzun zaman oldu
Sezeryanla dogum yaptim aci vs olurmu hic bilmiyorum bilenler yazabilirmi acaba
Ama 2 haftadir giyinip suslenip gezmeye cikiyoruz evde cok bunalmistim, cikmadan sutumu sagiyorum disaridayken uyandiginda ısıtıp veriyorum, bebekle disari cikmaya korkmayin kizlar
Yok kiz naber cok uykim var ya uyumuyoKanki giriyosunda bi selm vermiosun ayran ictik ayrimi dustuk