2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Dun gece halvet calismalari husranla sonuclandi :KK31:
Tabi 10aydan sonra yollar kapali acma denemeleri can yakici bebeyagi da ise yaramadi
Dogum hediyemi dogum oncesi pesinen taki seti olarak aldim ama karsiligini veremedim:confused:
Nasi acilir bu yollar :KK59:
:KK70::KK70: seninkinin hedayesi bosa gitmis yazik adama:-)

hakkat bisi almadimi ya benimki i pad aldi bende ucuzami gittim bilmem :KK70:

kiz adana face grubu kapandi ya sen hangi gruptaydin o coklu olanda hic birimiz yokuz ki cik oradan :KK70:
herkes dagildi zaten grupda kapandi gitti o
Banada devremulk almis once komigime gitti ama sonra dedim ihtiyarligimuzda sicak sulara gideriz

Benim eşim hastaneye çok güzel kızımız çiçek eve gelincede bana 41 gül aldı. Bide çok zarif ilerde kızıma hediye ederim inşallah set almış süpriz. Bugunde Dr kontrolü vardı. Dikişler iyi rahim toparlanmis dedi. İlaç onermiyomus yada iğne esiniz korunsun dedi. Eve gelmeden yemek yedik bana kaban ve kıyafet aldık lakin benim kuaför saliya randevu verdi o yüzden Halvet ertelendi garibim beklesin biraz daha:KK47::KK20:

Benim eşim hastaneye çok güzel kızımız çiçek eve gelincede bana 41 gül aldı. Bide çok zarif ilerde kızıma hediye ederim inşallah set almış süpriz. Bugunde Dr kontrolü vardı. Dikişler iyi rahim toparlanmis dedi. İlaç onermiyomus yada iğne esiniz korunsun dedi. Eve gelmeden yemek yedik bana kaban ve kıyafet aldık lakin benim kuaför saliya randevu verdi o yüzden Halvet ertelendi garibim beklesin biraz daha:KK47::KK20:
Oooo sen bugün baya kendine gelmişindir :KK66: dr alttan mi muayene etti ultrason mi

Başlığı bulamadım.Bildirimlerden buldum :)

TwoPrincess TwoPrincess
Maaşallah sana , sinema mı , ben hala pasaklı ev hanımı modundayım.

Evet canim dugun dernege gidicem 21:45 seansina yer bulabildik. Biraz egleneyim moral de sart. Bebeyle kizi anneme birakicam sutumu sagarim oyalanirlar:KK66:
Cikin kiz artik pasakli moddan hadii git bi ruj sur dudaklarina kendine gel:KK70:

Ne guzel ince dusunceli bir esin var masallah ilk dogumda da esim bana almisti tasli zarif bir set. Bende senin dusundugunu dusunmustum. Dun yuzugu getirince buyuk kizim diyorki anne beraber takalim tamam mi sirayla diyor. Bende buyuyunce hepsi sizin olucak zaten dedim bir sevindi ki sorma:KK70:

X