- 15 Haziran 2014
- 1.908
- 1.200
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
Araba var varda yine ceaaret edemiyorum bide benim esim pek sevmiyo disarda yemeyiAraba varsa sorun olmaz sicak arabaya koyuyorsun zaten, gittigin mekanlarda sicak gir bir yerde yemek ye o mekandan cik bir yerde kahve tatli ic bin arabana evine gel. Avm tarzi yerlere girmedigin surece sorun olmaz.
Azcik zaman cnm sonra kendine bir duzen oturtuyorsun merak etmeAslinda kendime guveniyorum sonucta ilk drfa bebek sahibi olan bi insana gore cok cok iyi bakabiliyorum tabi mesleginde avantaji var ama iste ev bebk ikisinide bir arada goturemiyorum evden geri kaliyom hep
Iyi bakalim ole diyosaniz ole olsunAzcik zaman cnm sonra kendine bir duzen oturtuyorsun merak etme
Tesekkurler canim. Guzel paylasimlarimizin devami olir insallah.
:) grubunuz nerde kiz
Bende de isteksizlik var bir seytanin bacagini kirsaydik devami gelirdi
Whatsapp var face var taze taze yeni çıktı
Özel mesajın kapalı senin nası ediciizBana yaz kiz face i kullanmiyorum ama insta olsaydi gelirdim bir face hesabi acarim ama
Bana yaz kiz face i kullanmiyorum ama insta olsaydi gelirdim bir face hesabi acarim ama
Aynen bende girip baktim kimse yok ciktimufaklik uyutmadi mi derya . valla kimsede yoktu gece bos bos oturdum birileri olsada iki cene calsam diye baktim ama yok kimseler girmedi
Gece bnmkide yanasti sacmalama dedm daha varDun niye kimsenin olmadigi belli herkesin ince isleri varmis
Bizde isterizWhatsapp var face var taze taze yeni çıktı
laaa ben bedevaya gittim yaaDogum hediyesi bilem almamisti benim ayakli odunum hemide iki tane bebeyi birden dogurdum
Whatsapp var face var taze taze yeni çıktı
Seninkidemi ayni oldu yapamiyoz valla unutmusuz diyorDun gece halvet calismalari husranla sonuclandi
Tabi 10aydan sonra yollar kapali acma denemeleri can yakici bebeyagi da ise yaramadi
Dogum hediyemi dogum oncesi pesinen taki seti olarak aldim ama karsiligini veremedim
Nasi acilir bu yollar
Aynen nolcek boyleSeninkidemi ayni oldu yapamiyoz valla unutmusuz diyor
seninki daha beklesin daha var acele etmesinGece bnmkide yanasti sacmalama dedm daha var
yok kiz adam hastaneye cicek almayi bile dusunememis bosunami ayakli odun diyomhakkat bisi almadimi ya benimki i pad aldi bende ucuzami gittim bilmem
kiz adana face grubu kapandi ya sen hangi gruptaydin o coklu olanda hic birimiz yokuz ki cik oradan
herkes dagildi zaten grupda kapandi gitti o
yeni evli gibi oldun kiz sifir kilometreSeninkidemi ayni oldu yapamiyoz valla unutmusuz diyor