- 9 Haziran 2011
- 1.495
- 246
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
Dun gece halvet calismalari husranla sonuclandi
Tabi 10aydan sonra yollar kapali acma denemeleri can yakici bebeyagi da ise yaramadi
Dogum hediyemi dogum oncesi pesinen taki seti olarak aldim ama karsiligini veremedim
Nasi acilir bu yollar
Birkac gundur psikolojimi hazirlamaya calisiyordum aslinda acti da devam edemedim acı oldu hazir olunca denemelere devam edicmfermante bebeyagi acamadiysa yollari biraz daha zamanin var psikolojik olarak rahatlatman lazim kendini.
yok kiz adam hastaneye cicek almayi bile dusunememis bosunami ayakli odun diyomAma kendisi ne istedem ekonomik boyutlar dogrultusunda ikiletmez alir ordan yirtti benimki yoksa cekecegi vardi
Aynen bide kontrolumu olmadan asla...seninki daha beklesin daha var acele etmesin
Banada devremulk almis once komigime gitti ama sonra dedim ihtiyarligimuzda sicak sulara giderizhakkat bisi almadimi ya benimki i pad aldi bende ucuzami gittim bilmem
kiz adana face grubu kapandi ya sen hangi gruptaydin o coklu olanda hic birimiz yokuz ki cik oradan
herkes dagildi zaten grupda kapandi gitti o
Yapacak bise yok daha ben kontrolede gitmedim ufff ancak bebegin 2.ay asisinda giderim heraldeAynen nolcek boyle
Nasil hosuna gidiyor varya sorma gitsinyeni evli gibi oldun kiz sifir kilometre
Kizlar saat sabaha karsi 5 ile 8 arasi bebeisleri bol bol emzirin diye okudum bi yrrde o saatlerde gunduzdeki sut uretimi belirlenirmis
Ayni bende ole ancak o saatlee arasi bi kere denk geliyorBen o saatler arasi uyuyorum bi 6 bucukta emziriyorum.
Oooo sen bugün baya kendine gelmişindirBenim eşim hastaneye çok güzel kızımız çiçek eve gelincede bana 41 gül aldı. Bide çok zarif ilerde kızıma hediye ederim inşallah set almış süpriz. Bugunde Dr kontrolü vardı. Dikişler iyi rahim toparlanmis dedi. İlaç onermiyomus yada iğne esiniz korunsun dedi. Eve gelmeden yemek yedik bana kaban ve kıyafet aldık lakin benim kuaför saliya randevu verdi o yüzden Halvet ertelendi garibim beklesin biraz daha
Başlığı bulamadım.Bildirimlerden buldum :)
TwoPrincess
Maaşallah sana , sinema mı , ben hala pasaklı ev hanımı modundayım.
Benim eşim hastaneye çok güzel kızımız çiçek eve gelincede bana 41 gül aldı. Bide çok zarif ilerde kızıma hediye ederim inşallah set almış süpriz. Bugunde Dr kontrolü vardı. Dikişler iyi rahim toparlanmis dedi. İlaç onermiyomus yada iğne esiniz korunsun dedi. Eve gelmeden yemek yedik bana kaban ve kıyafet aldık lakin benim kuaför saliya randevu verdi o yüzden Halvet ertelendi garibim beklesin biraz daha